• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۹۳۳۶
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۳
اقتصادی » کشاورزی،روستا و عشایر

مدیریت اقتصادی دفاع مقدس ۱۲ روزه؛ الگویی برای آینده

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: برخی از عملکرد‌های حوزه کشاورزی طی دفاع مقدس ۱۲ روزه آنچنان چشمگیر بود که به وضوح ثابت شد با فعالیت جهادی می‌توان بسیاری از موانع در مسیر پیشرفت را به سرعت رفع کرد.

** مدیریت اقتصادی دفاع مقدس 12روزه؛ الگویی برای آینده
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با قدردانی از اقدامات مثبت و اثرگذار دستگاه‌ها و فعالان عرصه تولید و تامین محصولات کشاورزی و مواد غذایی طی دفاع مقدس ۱۲ روزه تصریح کرد: برای نمونه کافیست به عملکرد دستگاه‌های ذیربط با تامین نهاده‌ها اشاره کنم که در این ایام با تسهیلاتی که فراهم کردند، باعث شدند نهاده‌های وارد شده که در بندر دپو شده و طبق روال عادی ممکن بود حتی تا شش ماه معطل بماند، به سرعت ترخیص شده و در اختیار صنایع کشاورزی و غذایی قرار گیرد.

نماینده کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با ورود سازمان‌هایی مانند برنامه و بودجه و بانک مرکزی و اقدامات جهادی صورت گرفته، بسیاری از موانع اداری به سرعت رفع شد، اظهار داشت: ما از همه مجموعه‌هایی مثل برنامه و بودجه یا بانک مرکزی که به موقع پای کار آمدند و در روندی قانونی امور را تسهیل کردند خواهش می کنیم که در شرایط غیر جنگی هم این لطف را به بخش کشاورزی داشته باشند تا با همکاری و هماهنگی با وزارت جهاد کشاورزی که فقط یک بخش از این زنجیره است، امنیت غذایی پایداری برای کشورمان فراهم شود.

علیرضا عباسی با اشاره به برخی اختلاف نظر‌ها و مشکلاتی که در گذشته باعث تاخیر یا توقف اجرای برنامه‌ها می‌شد، اظهار داشت: گاهی به عنوان مثال قیمت گندم تعیین می‌شود و مجلس هم آن را در ردیف بودجه قرار می‌دهد، اما در ادامه روند، برای پرداخت پول گندمکاران به مشکل بر می‌خوریم؛ اما تجربه اخیر نشان داد که می‌شود یک سری موانع را بدون زیرپا گذاشتن قانون برداشت و امور را تسهیل کرد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی افزود: مثلا اگر قرار است که دامپزشکی و یا سازمان حفظ نباتات یا استاندارد آزمایشاتی انجام بدهند، حتما انجام بدهند ولی این را تسهیل کنند و این گونه نباشد که یک محموله‌ای در گمرک به دلیل کندی روند امور اداری سه ماه چهار ماه پنج ماه معطل بماند.

علیرضا عباسی تصریح کرد: حتی ما در سال‌هایی ۵ میلیون تن نهاده در بندر دپو شده داشتیم، اما در همان زمان تولید کنندگان ما و دامداران ما نهاده نداشتند که دام و طیور را تغذیه کنند؛ بنابر این خواهش من این است که همانند دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه، در شرایط دیگر هم نهاد‌ها و سازمان‌های مربوطه با فعالیت جهادی به انجام امور بپردازند.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: اصلی‌ترین دلیل این که ما در روز‌های تجاوزگری وحشیانه دشمن کمبود جدی در زمینه محصولات اساسی نداشتیم این بود که به اندازه نیاز کشور از قبل آماده سازی کرده بودیم و ضمن خودکفایی در تولید محصولات اساسی، ذخایر راهبردی محصولات وارداتی نیز همواره تکمیل نگه داشته شده بود.

علیرضا عباسی با بیان اینکه دشمن امیدوار بود در شرایط جنگی، به تقاضای کاذب جامعه دامن بزند تا امنیت روانی و غذایی را از بین ببرد، اظهار داشت: الحمدلله مردم همراهی کردند و شرایط را به درستی تشخیص دادند. دستگا‌های مختلف به ویژه وزارت جهاد کشاورزی و مجموعه‌های مربوطه آن نیز که در این قسمت باید تلاش می‌کردند، به خوبی پای کار آمدند و دیدیم که در یکی از پر تنش‌ترین و هیجانی‌ترین تقابل‌های جهان، اغلب فعالیت‌ها در ایران روال عادی داشت.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اصل خودکفایی باید همواره مورد توجه ما باشد، تصریح کرد: از این به بعد باید تلاش کنیم که امنیت غذایی پایدار را چه برای شرایط جنگی و چه غیرجنگی داشته باشیم و در این زمینه، مدیران ارشد و دستگاه‌های اجرایی نیز باید همانند عموم مردم، مسئولیت پذیر بوده و راهبری و مدیریت عرصه تولید تا مصرف را به بهترین شکل انجام دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دعوت ستاره خراسانی فوتبال بانوان به تیم ملی برای حضور در انتخابی جام ملت‌های آسیا
واگذاری انشعاب آب به بیش از ۴۸۰۰ واحد مسکن ملی در قزوین
مهلت ۷۲ ساعته برای اعتراض به نتایج امتحانات نهایی
خروج ۳۸۰ هزار تبعه غیر مجاز افغان از مرز دوغارون
ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان، ۱۲ تیر
روش های موثر در افزایش کارایی مغز
رزم ۱۲ روزه رزمندگان لرستانی در جنگ با رژیم صهیونی تبیین شود
جذب ۶۹ نیرو در ۹ دستگاه اجرایی خراسان جنوبی
واژگونی خودروی در جاده سپیدان - شیراز با سه مصدوم
آمادگی پایانه مرزی تمرچین برای میزبانی از زائران اربعین حسینی
نجات فرد گرفتار در ارتفاعات سپیدان
معترضان اسرائیلی خواستار آتش‌بس با حماس شدند
آغاز واکسیناسیون رایگان بیش از ۲ میلیون راس دام در کهگیلویه و بویراحمد
شهادت ۳۰۰ فلسطینی در نوار غزه طی ۴۸ ساعت گذشته
توسعه مهارت آموزی در خراسان شمالی
دعوت به همراهی در پویش ۲۵ درجه برای عبور از روز‌های گرم
برگزاری نشست «متون سینمایی و دیپلماسی فرهنگی در تعامل جهانی»
پرداخت یارانه کتابفروشان در طرح پیوست نمایشگاه کتاب
چهار قرن عاشقی برای امام حسین (ع) در تعزیه ارمغانخانه زنجان
گشایش دفتریادبود شهدا در ماداگاسکار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
نشست شورای عالی قضایی
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
فرار پسر نتانیاهو از ترس مخالفان پدرش
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)
۱۸۹ هزار خانوار مشمول دریافت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی  (۱ نظر)