• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۶۱۴۷
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰
سیاسی » دولت
معاون اول رئیس‌جمهور در اتاق اصناف ایران:

اصناف در جنگ ۱۲ روزه کارنامه درخشانی به نمایش گذاشتند

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه اصناف در جنگ ۱۲ روزه کارنامه درخشانی همانند گذشته از جمله دوران کرونا به نمایش گذاشتند، گفت: امروز به مرحله‌ای رسیده‌ایم که آمادگی کامل و لحظه‌ای داریم و دولت از ماه‌های گذشته پیش‌بینی‌ها و برنامه‌ریزی‌های اقتصادی را انجام داده بود.

اصناف در جنگ ۱۲ روزه کارنامه درخشانی به نمایش گذاشتند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمدرضا عارف با حضور در اتاق اصناف ایران که روسای اتاق‌های اصناف، اتحادیه‌ها، بنکداران، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین میوه و تره بار حضور داشتند، با بیان اینکه بدخواهی کل نظام استکباری و طاغوتی برای سرنگونی جمهوری اسلامی ایران به تثبیت انقلاب اسلامی منجر شد، تاکید کرد: دشمن بنا نیست از اشتباهات خود درس بگیرد و جمهوری اسلامی ایران از تجارب گذشته خود به خوبی بهره گرفت و دشمن بالاجبار تقاضای توقف جنگ داد، اما آنان به دنبال این هستند که مردم به آرامش نرسند و با هر برنامه‌ای از نظام فاصله بگیرند که همواره نتیجه عکس می‌گیرند.

معاون اول رئیس‌جمهور با مقایسه حضور پرشکوه مردم در مراسم تشییع پیکر‌های مطهر شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به کشور با مراسم‌های تشییع پیکر شهدا در اوایل انقلاب به ویژه شهدای هفتم تیر خاطرنشان کرد: امروز یادآور روز‌های ابتدایی انقلاب اسلامی بود که خدمتگزاری به این مردم مایه افتخار است.

وی با اشاره به اینکه بازاریان و دانشگاهیان دو جبهه پیشتاز از جامعه بودند که در ایام نهضت و پیروزی انقلاب اسلامی در حمایت و در کنار بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایستادند و اتحاد بی‌نظیری با یکدیگر داشتند، گفت: این توانایی و ظرفیت اصناف و دانشگاهیان روز به روز بیشتر شد.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: همواره راهپیمایی ۲۲ بهمن یک معیاری برای کشور‌های غربی برای مشاهده حضور و حمایت مردم از نظام جمهوری اسلامی ایران بود، اما همدلی بی‌نظیر در کشور در جنگ ۱۲ روزه در تاریخ پرافتخار جمهوری اسلامی ایران ثبت شد که ظرفیت و توانایی و عمق اعتقاد مردم به نظام و میهن را نشان داد.

آقای عارف در ادامه با قدردانی از اصناف و بازاریان برای همراهی با دولت در اسفند سال گذشته و با بیان اینکه اصناف در جبهه مقدم ارتباط مردم با حاکمیت هستند، افزود:دولت به اتکا و اعتماد اصناف توانست دو کالابرگ الکترونیکی را اعلام کند.

معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: راهبرد دولت دوازدهم در جنگ ۱۲ روزه در بخش نظارتی برخورد ارشادی با کسبه بود.

وی ادامه داد: سودجویی در قاموس بازاریان هیچگاه وجود نداشته است برای خدمت و مردم و برکت در روزی فعالیت کرده‌اند که با هیچ شاخص اقتصادی قابل ارزیابی نیست و این نگاه را باید گسترش دهیم.

آقای عارف با تاکید بر اینکه تصمیمات در ستاد تنظیم بازار اجماعی است، ادامه داد: باور داریم که همه در یک مسیر خدمت به مردم، تامین نیاز‌ها و بررسی و رفع مشکلات مردم هستیم.

معاون اول رئیس جمهور خاطرنشان کرد: آمریکا در راس ایجاد مزاحمت‌های اقتصادی برای مردم ایران است و برعکس شعار‌هایی که برای مردم ایران می‌دهند، به دنبال جدایی حکومت از مردم هستند و درکی ندارند که حکومت خود را خدمتگزار مردم می‌داند چرا که صاحب اصلی انقلاب این مردم هستند.

وی با اشاره به خباثت‌های رژیم صهیونیستی و با بیان اینکه برنامه اقتصادی دوران جنگ را از ماه‌های ابتدایی دولت تهیه کرده بودیم، تصریح کرد: باید همیشه آمادگی داشته باشیم و ساز و کار‌های این آمادگی در هر بخش تهیه شود.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به رابطه صمیمی و همدلی اصناف و بسیج افزود: از ابتدای آغاز به کار دولت چهاردهم به این نتیجه رسیدیم که برای مصونیت اجتماعی و دفاعی کشور راهی جز تفویض اختیار به مردم، دستگاه‌ها و استان‌ها نداریم و باید امور را به آنها محول کنیم و در اصناف نیز تا جایی که امکان‌پذیر است اختیارات تفویض شود که در این راستا نقش نظارت و هماهنگی را به اصناف بدهیم.

آقای عارف خاطرنشان کرد: از دهه ۴۰ تاکنون بازاریان همواره در خدمت امام و نظام و همچنین امور خیرخواهانه در خط مقدم مقابله با بحران‌ها بودند.

سید محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در این نشست با اشاره به اینکه انسجام، همدلی و همیاری مردم در جنگ ۱۲ روز شگفت انگیز بود، گفت: ستاد بحران در وزارت صمت در همان ساعت اولیه تجاوز تشکیل شد و اصناف جز اولین گروه‌هایی بودند که اعلام آمادگی کردند و پای کار بودند و بسیج، سازمان‌های مردمی و اصناف کمک شایان توجهی به کشور کردند و پس از گرفتن گزارش‌ها از استان‌ها در ستاد بحران مسائل و کمبود‌های استان‌ها جبران شد که اصناف در جنگ ۱۲ روزه خوب درخشیدند.

قاسم نوده فراهانی، رئیس اتاق اصناف با اشاره به تشکیل قرارگاه شهید سلامی با همت اتاق‌های اصناف و بسیج اصناف برای پایش بازار از نظر کمبود کالا و رفع مشکلات در ساعات اولیه تجاوز رژیم صهیونیستی به کشور گفت: در خصوص برخی از کالا‌های خوراکی مورد نیاز مردم گله‌هایی وجود داشت که پس از آن با کمک وزارت جهاد کشاورزی و صمت، هیچگونه کمبود کالایی احساس نشد و بازاریان و اصناف همانند دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس پای نظام در این برهه زمانی ایستادند.

همچنین گزارشی از اقدامات و برنامه‌های اتاق اصناف در جنگ ۱۲ روزه شامل واردات کالا‌ها و اقلام اساسی از کشور‌های همسایه، رصد و پایش بازار برای جبران کمبود کالاها، پیگیری دسترسی بازرسان به سامانه‌های مختلف، همکاری با وزارت کشور برای بررسی استان‌های مهمانپذیر و افزایش سهمیه آرد، توزیع اقلام کالا‌های اساسی و همچنین پیش بینی ظرفیت نانوایی‌های سیار ارائه شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آئین معنوی شاطری، در روستای جَزَن دامغان
تاکید امام جمعه قزوین بر تشکیل هسته‌های مقاومت در محلات
ایمان و باور راسخ عامل پیروزی بر نبرد با رژیم صهیونی
برگزاری راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر در خراسان جنوبی
تاسوعا و عاشورای حسینی تجلی عشق
نظارت بازرسان دامپزشکی گیلان بر ذبح دام در تاسوعا و عاشورای حسینی
عزاداری شب ۸ محرم در خانه صاحب عزا
ثبت مسجد صاحب‌الزمان (عج) کوت شیخ خرمشهر در فهرست آثار ملی ایران
یکی دیگر از شهدای وطن در اردستان درخاک آرام گرفت
مراسم علم خبری در روستای صمان شهرستان فیروزه
اجتماع بزرگ عاشوراییان در شهرکرد
نهضت تکمیل مرکز جامع سلامت با پیشگامی علما و مردم
ایلامی‌ها در جمعه «خشم و نصر» کفن پوش به میدان آمدند
کشتی گیر مازندرانی به دوبنده تیم ملی نرسید
ثبت صادرات غیر نفتی به ارزش بیش از ۲ میلیارد دلار از گمرکات خوزستان
فعالیت پایگاه‌های انتقال خون هرمزگان در تاسوعا و عاشورای حسینی
ایران، رژیم صهیونیستی را زیر پا له و خوار و ذلیل کرد
آئین سنتی برافروختن شمع و زیارت منبر در شاهرود
میهن پرستی نیرو‌های مسلح دشمن را به زانو درآورد
فرآوری به جای خام‌فروشی؛ آذربایجان غربی به استقبال ارزش‌افزوده رفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
انسجام ملت ایران؛ علت ناکامی طراحی دشمن
امیر حاتمی: با تمام توان از میهن اسلامی مان دفاع می‌کنیم
برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان ایران
اسامی بانوان ملی‌پوش اعزامی به بسکتبال جام آسیا
روسای گروه‌ APA جنایات رژیم صهیونی را محکوم کنند
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند
راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر این هفته هم برپا می‌شود
روایت‌هایی از سردار حاجی زاده در کتاب «مرد ابدی»
اتباع غیرمجاز باید با احترام به کشورشان برگردند
جذب ۶۹ نیرو در ۹ دستگاه اجرایی خراسان جنوبی
عزاداری شب هشتم محرم در حسینیه امام خمینی (ره)
نقش پیام رسان واتساپ در مکان‌یابی و ترور فرماندهان حماس
خلف وعده خودروسازان داخلی تمامی ندارد  (۵ نظر)
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد  (۴ نظر)
تکثیر شجاعت با حرکت قهرمانانه مجری خبر  (۴ نظر)
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور  (۲ نظر)
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه  (۲ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تنها راه نجات منطقه از بحران، توقف تجاوزات رژیم صهیونی  (۲ نظر)
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران  (۱ نظر)
تعلیق همکاری با آژانس، واکنشی طبیعی به رفتار گروسی است  (۱ نظر)
ایران برای پاسخ به هر تجاوز جدید آمادگی دارد  (۱ نظر)
تأکید مسکو و پاریس بر احترام به حقوق هسته‌ای ایران  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)