• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۵۹۲۰
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۲
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

عطر عاشقی در شبکه نسیم

شبکه نسیم با فرا رسیدن ماه محرم الحرام و ایام عزاداری سیدالشهدا (ع) و یاران باوفایش کنداکتور خود را تغییر می‌دهد و برنامه‌های تدارک دیده شده را به روی آنتن می‌برد.

عطر عاشقی در شبکه نسیم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، شبکه نسیم برنامه‌های سری جدید «از سرگذشت»، «روشنایی‌های شهر»، «دشمنتو قورت بده»، «با حسین (ع) حرف بزن»، «من حسین را دوست دارم»، سریال «سایه بان» و «نسیم آوا» را برای پخش از این شبکه در نظر گرفته است.

فصل سوم برنامه تلویزیونی «از سرگذشت» به تهیه کنندگی محسن نجفی و کارگردانی محمد پیوندی و با اجرای علی‌اکبر قلیچ هر شب ساعت ۲۱:۳۰ از شبکه نسیم به روی آنتن می‌رود.

«از سرگذشت» با رویکردی اجتماعی و مردمی طراحی شده و به روایت تصمیمات سرنوشت‌ساز، لحظات مهم و بخش‌های ناگفته زندگی مهمانان خود می‌پردازد.

در فصل جدید، سوژه‌هایی خاص و به‌روز انتخاب شده که برخی از آنها به مقاومت ملی مردم ایران، جان‌فشانی خانواده‌های شهدا و همچنین حوادث جنگ ۱۲ روزه اخیر میان رژیم صهیونیستی و ایران اختصاص دارد.

برنامه تولیدی «روشنایی‌های شهر» به تهیه کنندگی الهام حاتمی و با اجرای علی میرمیرانی هرشب ساعت ۲۲:۳۰ از شبکه نسیم پخش می‌شود.

این برنامه گفت و گور محور از زوایه تازه و کمتر دیده شده شرایط فعلی این روز‌های جامعه را بررسی می‌کند و از جریان و روند زندگی در وطن خواهد گفت. کیومرث مرادی، مهدی یزدانی خرم، شهرام گیل آبادی، عبدالجبار کاکایی، حجت الاسلام ابطحی، فرزین محدث، الهام اخوان از جمله میهمانانی هستند که در این برنامه حضور خواهند داشت.

«دشمنتو قورت بده» به کارگردانی محمد خزلی، تهیه‌کنندگی میثم محمدحسنی و با اجرای ارسلان قاسمی برای نخستین‌بار با روایتی مستند و جذاب به معرفی سلاح‌های ایرانی می‌پردازد که پنجشنبه و جمعه هر هفته ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه نسیم به روی آنتن خواهد رفت.

در شرایطی که رژیم صهیونیستی و آمریکا تعرضی آشکار به مرز‌های جمهوری اسلامی دارند، این برنامه تصویری تازه از اقتدار نظامی و توان نیرو‌های مسلح کشور نمایش می‌دهد.

سری جدید برنامه «با حسین (ع) حرف بزن»، به تهیه کنندگی بهراد رحمانی و سردبیری حامد خاکی هر شب ساعت ۲۰ از شبکه نسیم پخش می‌شود.

این برنامه با رویکردی نوین و محتوایی عمیق، در فصل جدید خود با شعار معنوی «جُعلتُ فِداک یا اباعبدالله (ع)»، به معنای «دورت بگردم امام حسین (ع)»، در مسیر ترویج فرهنگ عاشورایی و زنده نگه‌داشتن یاد و نام امام حسین (ع) حرکت می‌کند.

در این برنامه هر شب، سه مهمان برجسته در قاب برنامه حضور دارند: یک چهره شناخته‌شده هنری یا رسانه‌ای، یک فعال اجتماعی و یک نماینده از اصناف و قشرهای مختلف جامعه در این فصل، چهره‌های شاخصی، چون ژیلا صادقی، ستاره سادات قطبی، امین قدیم، محمد اصغری، ساقی زینتی، مصطفی امامی، محسن اردستانی، محمد فرشته‌نژاد، اشکان درویشی، حسین حق‌پناه و دیگر شخصیت‌های تأثیرگذار، به تبادل نظر و بیان دیدگاه‌های خود پیرامون فرهنگ عاشورا می‌پردازند.

«من حسین (ع) را دوست دارم» به تهیه کنندگی و اجرای سامان ارس خان و کارگردانی محمد جواد دهقان هر شب ساعت ۲۳:۳۰ از شبکه نسیم به روی آنتن می‌رود.

این برنامه که با محوریت نوع منحصر‌به‌فرد عزاداری در استان یزد تولید می‌شود، میزبان هیئت‌های اصیل یزدی در خانه‌ فرهنگ شهید صدوقی (ره) خواهد بود.

سریال «سایه بان» ساخته برادران محمودی، سریالی اجتماعی است که هر شب ساعت ۱۹:۳۰ در ایام محرم از شبکه نسیم پخش می‌شود.

داستان «سایه بان» روایت زندگی دو جوان کارگر با نام‌های سهراب و سعید است که هر کدام در زندگی خانوادگی خود با مشکلات زیادی که بیشتر جنبه مالی دارد دست به گریبانند.

امین تارخ، هستی مهدوی، محمدرضا غفاری، مجتبی پیرزاده، محمد ولی زادگان، رویا جاویدنیا، کاوه خداشناس، افسانه کمالی، حسام محمودی، خاطره حاتمی، سینا مهراد، افشین اخلاقی، زهرا بهروز منش، پریوش نظریه، رویا تیموریان، بهزاد فراهانی، علی اوسیوند و کامران تفتی و ... از جمله بازیگرانی هستند که به ایفای نقش پرداخته‌اند.

«نسیم آوا» به تهیه کنندگی و اجرای محمدرضا محبی شنبه تا چهارشنبه ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه نسیم پخش خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مدیریت الهی و شجاعانه رهبری توانست تمامی معادلات جنگ تحمیلی ۱۲ روزه را به کلی تغییر دهد
اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات حادثه ساز در قم
واقعیت با حیله‌های رسانه‌ای دشمن پنهان نماند
پیروزی ایران در جنگ ۱۲ روزه، نشان از پیوند امام و امت دارد
هدایت‌های رهبری موجب ناکامی دشمن شد
اجازه نخواهیم داد یک وجب از خاک ایران جدا شود
امنیت تهران و ایروان به یکدیگر گره خورده است
انتصاب فرماندار جدید شهرستان نقده
چادر عشایر دشت لار شمیرانات میزبان استاندار تهران
وحدت و همگرایی ملت در جنگ رژیم صهیونی
نظری‌جویباری: مقابل بازیکن از حق باشگاه دفاع می‌کنم
مراسم به سوی فتح در ملایر
دولت از گرانی و قاچاق غافل نشود
ایستادگی مردم ایران در مسیر حق
سرنوشت توله خرس پارک پردیسان همچنان نامعلوم
۱۰۰ هکتار از مزارع کبودراهنگ زیر کشت کلزا رفت
اتحاد ملی حول محور ولایت مهمترین دستاورد جنگ ۱۲ روزه
ورزش صبحگاهی اهالی همدان در یک روز تعطیل
محکومیت قاچاقچی زغال در اهواز
وحدت و همبستگی ملی رمز عبور از بحران‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم
اصفهان در وضعیت خطرناک آلودگی هوا
دروغ مدیر کل آژانس؛ بهانه تجاوز به ایران
خون پاک شهدا، شکست را به دشمن تحمیل کرد
سفر سخنگوی دولت به بوسنی و انتقال پیام پزشکیان
تکرار تجاوز به کشور با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر مواجه خواهد شد
تیم فوتبال استقلال راهی ترکیه می‌شود
خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز از مرز دوغارون
پاری‌سن‌ژرمن حریف چلسی در دیدار پایانی شد
معارفه وحید هاشمیان در جمع سرخپوشان
قالیباف: انسجام ملی مهم‌ترین دستاورد جنگ بود
تاب آوری بخش معدن در طوفان تهدیدات فرصت راهبردی برای اقتصاد
رئیس مجلس از ابعاد جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و نقش رهبر انقلاب می‌گوید
انفجار گاز در برج پامچال چیتگر با هفت مصدوم
درخشش کاروان اسکیت ایران با کسب ۷ نشان رنگارنگ
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها  (۴ نظر)
ترامپ ادعا کرد: زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است  (۴ نظر)
اعتماد به روند گفت‌وگو، شرط بازگشت به مذاکره  (۳ نظر)
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند  (۳ نظر)
سردار صفوی: هزاران موشک و پهپاد در جای مطمئن داریم  (۲ نظر)
کاهش بیش از ۵۱ هزار واحدی شاخص بورس  (۲ نظر)
عیادت نماینده ولی فقیه در گیلان از جانشین پلیس راه رشت - لاهیجان  (۲ نظر)
آمریکا بداند تنها راه صلح پایدار گفت‌وگوی محترمانه است  (۲ نظر)
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم  (۱ نظر)
ساماندهی خوبی برای خروج اتباع انجام شده است  (۱ نظر)
شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد  (۱ نظر)
شهروندان تخلف نانوایی‌ها را از طریق سامانه‌های ارتباطی گزارش دهند  (۱ نظر)
ضربه کاری نیرو‌های مسلح منجر به درخواست آتش بس شد  (۱ نظر)
معابر شهر به نام‌ «شهدای اقتدار» مزین شد  (۱ نظر)
اسرائیل باید به حضور در سرزمین‌های اشغالی پایان دهد  (۱ نظر)