• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۵۵۶۰
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۱
بین الملل » غرب آسیا

ترکی الفیصل: حمله آمریکا به ایران نتیجه فریب نتانیاهو بود

ترکی الفیصل رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان در یادداشتی با اشاره به اینکه مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) است، تاکید کرد: حمله آمریکا به ایران، نتیجه فریب بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر (رژیم) اسرائیل بود.

ترکی الفیصل: حمله آمریکا به ایران نتیجه فریب نتانیاهو بود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، الفیصل در یادداشتی در روزنامه اماراتی «نشنال» نوشت: اگر عدل و انصاف بر دنیا حاکم بود، باید شاهد بارش بمب‌افکن‌های B ۲ آمریکایی بر روی دیمونا و دیگر سایت‌های اسرائیلی می‌بودیم؛ چراکه اسرائیل دارای بمب‌های هسته‌ای است که با معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای مغایرت دارد.

وی افزود: علاوه بر این، (رژیم) اسرائیل به این معاهده نپیوسته و خارج از نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دارد و هیچ‌کس تأسیسات هسته‌ای اسرائیل را بازرسی نکرده است.

ترکی الفیصل ادامه داد: کسانی که حمله یکجانبه اسرائیل به ایران را با استناد به اظهارات رهبران ایرانی که خواستار محو اسرائیل هستند توجیه می‌کنند، اظهارات بنیامین نتانیاهو را که از زمان نخست‌وزیری‌اش در سال ۱۹۹۶ خواستار نابودی دولت ایران بوده است را نادیده می‌گیرند.

رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان گفت: حمایت ریاکارانه غرب از حمله اسرائیل به ایران قابل پیش‌بینی بود؛ زیرا حمایت آنها از حمله اسرائیل به فلسطین نیز همچنان ادامه دارد، هرچند برخی کشور‌ها به تازگی کمتر از گذشته حمایت کرده‌اند.

وی افزود: تحریم روسیه توسط غرب به خاطر حمله به اوکراین در تضاد شدید با آنچه به اسرائیل اجازه داده می‌شود، قرار دارد. نظم مبتنی بر قوانین بین‌المللی که مدت‌هاست توسط غرب تبلیغ و اعلام شده، در حال فروپاشی است. ما در دنیای عرب از این موضوع مصون نیستیم. موضع اصولی ما در این درگیری‌ها، نمونه‌ای درخشان از آن چیزی است که کشورها، رهبران و ملت‌ها باید انجام دهند.

ترکی الفیصل گفت: آنچه در مورد رهبران غربی آزاردهنده است، اینکه آنها همچنان به بیان شعار‌های توخالی درباره باور‌های خود ادامه می‌دهند. خوشبختانه به ویژه در مورد مبارزه مردم فلسطین برای استقلال از اشغال اسرائیل، تعداد زیادی از زنان و مردان عادی در غرب مواضع نادرست رهبران خود را رد کرده‌اند.

رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان افزود: مردم با هر دین، رنگ و سنی همچنان حمایت خود را از استقلال فلسطین نشان می‌دهند؛ از این رو، تغییرات روبه‌رشد در مواضع رهبران آنها قابل مشاهده است. این یک پیشرفت خوشایند است.

وی گفت: وقتی که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات متحده در شامگاه شنبه به ارتش آمریکا چراغ سبز داد تا سه سایت هسته‌ای در ایران را بمباران کند، مشخص شد که او به فریب‌های نتانیاهو و بزرگ‌نمایی موفقیت‌های او در حمله غیرقانونی به ایران باور داشته است.

ترکی الفیصل ادامه داد: هنگامی که بیش از دو دهه پیش ایالات متحده، به رهبری رئیس‌جمهور وقت، به عراق و افغانستان حمله کرد، ترامپ با آن حملات مخالفت کرد. به یاد داشته باشید که حملات آمریکا به آن دو کشور، عواقب ناخواسته‌ای به دنبال داشت و قطعاً حمله به ایران نیز عواقب ناخواسته‌ای به دنبال خواهد داشت.

وی افزود: هنوز هم ممکن است به دیپلماسی بازگردیم. برخلاف دیگر رهبران غربی، رئیس جمهور آمریکا نباید از استاندارد‌های دوگانه پیروی کند. ترامپ باید به دوستانش در عربستان سعودی و شورای همکاری خلیج فارس گوش کند که مانند او و برخلاف نتانیاهو به دنبال صلح هستند و جنگ‌طلب نیستند.

رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان گفت: با این حال من نمی‌توانم در برابر استاندارد‌های دوگانه، نسل‌کشی نتانیاهو، درگیری‌های برادرکشی رهبران فلسطینی، ترسویی اروپا، وعده ترامپ برای آوردن صلح به خاورمیانه در حالی که علیه ایران جنگ می‌کند و تبریک او به ایران برای امضای آتش‌بس یا ستایش‌های افراطی او از نتانیاهو کاری انجام دهم آنچه که من انجام خواهم داد، این است که از تصمیم پدر مرحومم (شاه فیصل) پیروی کنم.

ترکی الفیصل افزود: پدرم زمانی که رئیس‌جمهور وقت ایالات متحده، هری ترومن، به وعده‌های فرانکلین دی. روزولت که قبل از او رئیس جمهور آمریکا بود، خیانت و به تولد اسرائیل کمک کرد، تا پایان دوره ترومن از سفر به ایالات متحده خودداری کرد و من نیز تا زمانی که ترامپ در کاخ سفید باشد، از سفر به آمریکا خودداری خواهم کرد.

ایالات متحده آمریکا بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) با تجاوز به سه سایت هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان، به جنگ نتانیاهو علیه ایران پیوست.

در پی این اقدام، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با صدور پیامی تاکید کرد: بر اساس منشور سازمان ملل متحد و مفاد آن که اجازه پاسخ مشروع در چارچوب دفاع از خود را می‌دهد، ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از حاکمیت، منافع و مردم خود محفوظ می‌دارد.

سازمان انرژی اتمی نیز در بیانیه‌ای با اعلام اینکه سایت‌های هسته‌ای کشور در فردو، نطنز و اصفهان طی اقدامی وحشیانه و مغایر با قوانین بین‌المللی، به ویژه معاهده عدم اشاعه سلاح‌های اتمی (NPT)، مورد تهاجم دشمنان ایران اسلامی قرار گرفت، تاکید کرد: اجازه نخواهیم داد که مسیر توسعه این صنعت ملی متوقف شود.

بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، با آغاز حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به تهران و تعدادی از شهر‌های ایران، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیانیه مطالبات بخش خصوصی به مناسبت روز صنعت و معدن
گشایش دفتر یادبود شهدای ایران در بوسنی و هرزگوین
فرصت طلایی مالیاتی برای فعالان اقتصادی
صهیونیست‌ها ابعاد ضربه بزرگی که خورده‌اند را پنهان می‌کنند
شعار‌های ضداسرائیلی در جشنواره موسیقی گلاستونبری
شناسایی مزاحم تلفنی آتش نشانی گناباد
طنین فریاد یا عباس در آسمان شاهرود
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای اقتدار ایران اسلامی فردا چهارشنبه ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه صبح در مصلای شهر یاسوج
رفع تصرف ۹۷ هزار متر مربع از اراضی ملی در خوزستان
ظرفیت طلایی در اقتصاد شرق کشور با منطقه آزاد دوغارون
امام جمعه ایلام، میزبان عزاداران حسینی است
تشییع سرباز شهیداهل سنت، منصور گرگیج مهر فردا در گنبد کاووس
عزاداری و سوگواری ماه محرم درمساجد امام حسین(ع) و محمدرسول الله(ص) تیپ 364 شهید نصیرزاده ارتش در مهاباد
کاهش ساعت کاری اداره‌های فارس
بومی سازی صنعت تولید لاستیک به همت متخصصان داخلی
انتقال آب طالقان؛ پروژه‌ای راهبردی در مسیر توسعه
تاریخی پر از جنایت آمریکای مدعی حقوق بشر
اجرای ۲۳۷ طرح هادی و آسفالت معابر روستایی در استان زنجان
آمادگی مراکز خرید تضمینی گندم در کردستان
قاسم بن الحسن(ع) نماد فداکاری نسل جوان در راه آرمان‌های حسینی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رژیم صهیونیستی در آستانه حمله دوباره؛ هشدار درباره فریب آتش‌بس
آتش‌بس ممکن است فریب باشد
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه
آغاز مراسم تشییع پیکر خانواده ۷ نفره دانشمند شهید هسته‌ای
دلایل اصلی کاهش شاخص بورس در دو روز اخیر
تامین خودرو ویژه جانبازان در اولویت تخصیص ارز قرا دارد
آغاز فروش محصولات ایران خودرو از امروز
مرگ رژیم صهیونیستی و نتانیاهو نزدیک شده است
تعلیق همکاری با آژانس، واکنشی طبیعی به رفتار گروسی است
دعوت ۲۰ بازیکن به اردوی ششم تیم والیبال جوانان
ضرورت حفظ قدرت خرید طبقات کم برخوردار جامعه
باید از انسجام ملی ایجاد شده در حوادث اخیر صیانت کرد
ایران برای پاسخ به هر تجاوز جدید آمادگی دارد
زائرین اربعین بیمه می‌شوند
مردم پادزهر جنگ ترکیبی رژیم صهیونیستی بودند
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)
ظریف: آژانس خود را از ننگ جنایات جنگی گروسی پاک کند  (۱ نظر)
پیام آیت الله نوری همدانی در پی شهادت سردار شادمانی  (۱ نظر)
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است  (۱ نظر)
تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران چهارمین بار قهرمان جهان شد  (۱ نظر)
لیگ والیبال ملت ها؛ برتری بلند قامتان ایران مقابل آرژانتین  (۱ نظر)
برانکو: ایران به جرات یکی از امن‌ترین کشور‌های جهان است  (۱ نظر)
اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده بی‌معناست  (۱ نظر)
ادای احترام هند به ملتی که ایستاد  (۱ نظر)
پوشش حفاظتی ۹۷ ذخیره گاه جنگلی در لرستان  (۱ نظر)
عراقچی: ایران با واژه تسلیم بیگانه است  (۱ نظر)
حملهٔ وحشیانهٔ اسرائیل به ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند  (۱ نظر)
دستگیری عامل خرابکاری در بندرانزلی  (۱ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)