• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۴۱۷
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۶
خوزستان » اجتماعی
اولین روز از هفته قوه قضائیه

آزادی ۱۱۰ مددجوی زندانی غیرعمد در خوزستان

رئیس کل دادگستری خوزستان از فراهم شدن زمینه آزادی ۱۱۰ مددجوی زندانی غیرعمد در استان خبر داد.

آزادی ۱۱۰ مددجوی زندانی غیرعمد در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، در اولین روز از هفته قوه قضائیه رئیس کل دادگستری خوزستان، اعضای شورای معاونین و شورای قضایی استان و جمعی از قضات و کارکنان اداری با حضور در گلزار شهدای اهواز و یادمان شهید علی هاشمی، ضمن ادای احترام به تمامی شهدا، مزار شهدای هشت سال دفاع مقدس را غبارروبی کردند.

دکتر علی دهقانی در این مراسم، گفت: استان خوزستان ۲۴ هزار شهید گلگون کفن به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هدیه داده است؛ شهدای انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس، شهدای حق و عدالت، شهدای تجاوز اخیر رژیم صهیونیسم به کشور اعم از فرماندهان، دانشمندان هسته‌ای و مردم مظلوم و همه شهدایی که در راستای اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دفاع از مرز‌ها و ارزش‌ها و حفظ کیان کشور، جان خود را فدا کردند.

وی با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای هفته قوه قضائیه به‌ویژه شهدای هفتم تیرماه «شهید دکتر آیت الله بهشتی و ۷۲ تن از یاران با وفای امام راحل (ره)»، اظهار داشت: امروز کشور عزیزمان با اقدامات جنایتکارانه و ددمنشانه رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی، اقدامی مغایر با قوانین، مقررات حقوق بشر، حقوق بین‌الملل و حقوق انسانی روبه‌رو است. نیرو‌های مسلح مقتدر در حال دفاع از میهن عزیزمان هستند و مردم بزرگوار، دلاور و سلحشور کشور نیز در جای‌جای ایران اسلامی با وحدت و ایستادگی پشت سر نیرو‌های مسلح ایستاده‌اند.

تاکید بر انسجام ملی

دکتر دهقانی تصریح کرد: در این شرایط باید انسجام و وحدت ملی را حفظ کرد و بیش از گذشته در کنار هم ایستاد.

وی تاکید کرد: خدمتگزاران دستگاه قضایی در دادگستری و ادارات تابعه نیز حامی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و نیرو‌های مسلح هستند و در سنگر خدمت، حمایت و پشتیبانی قاطع خود را اعلام می‌کنند.

دکتر دهقانی تصریح کرد: در این شرایط باید انسجام و وحدت ملی را حفظ کرد و بیش از گذشته در کنار هم ایستاد.

وی تاکید کرد: خدمتگزاران دستگاه قضایی در دادگستری و ادارات تابعه نیز حامی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و نیرو‌های مسلح هستند و در سنگر خدمت، حمایت و پشتیبانی قاطع خود را اعلام می‌کنند.

محکومیت امریکا در نقض قوانین بین‌الملل

رئیس کل دادگستری خوزستان، اقدام آمریکا در تجاوز به تاسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران را، مغایر با حقوق بین‌الملل، مقررات منع گسترش سلاح هسته‌ای و نقض فاحش منشور ملل متحد دانست و گفت: این در حالی است که آنها خود عضو اصلی این سازمان هستند.

دکتر دهقانی افزود: تجاوز به خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران، بی‌پاسخ نخواهد ماند و مردم استان خوزستان با تجربه حضور مستمر در هشت سال دفاع مقدس، همراه با ملت غیور سراسر کشور با این جنایتکاران مقابله خواهند کرد.

برخورد با برهم‌زنندگان امنیت ملی و نظم عمومی

دکتر دهقانی افزود: با برهم‌زنندگان امنیت ملی و برهم‌زنندگان آرامش و نظم عمومی، خائین به منافع ملی و کسانی که قصد سوءاستفاده از این شرایط به نفع خود را دارند، قاطعانه و با سرعت برخورد قانونی می‌شود و با هیچ‌کس مماشات نخواهد شد.

وی افزود: به همین منظور شعب ویژه‌ای اختصاص داده شده تا با سرعت بیشتر و در چارچوب قوانین و مقررات، به پرونده‌های تشکیل شده در این خصوص رسیدگی شود.

تبریک هفته قوه قضائیه/عدالتخانه‌ای به وسعت ایران

مقام عالی قضایی در استان خوزستان، گفت: هفته قوه قضائیه امسال را با شعار «عدالتخانه‌ای به وسعت ایران عزیز»، آغاز می‌کنیم و اعلام می‌کنیم که مدیران و کارکنان دستگاه قضایی استان در این ایام، در وقت اداری و کشیک، در حال خدمت‌رسانی هستند.

دکتر دهقانی با قدردانی از تلاش مدیران، معاونین، قضات و کارکنان اداری دادگستری و ادارات تابعه دستگاه قضایی در استان خوزستان در یک سال گذشته، گفت: استان خوزستان از استان‌های پیشرو در خدمتگزاری به مردم در سطح کشور است که همه اینها مرهون تلاش خالصانه مجموعه مدیران و کارکنانی است که در خط مقدم خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران قرار دارند.

تاکید بر توجه به مددجویان زندان

رئیس کل دادگستری خوزستان همچنین از زحمات مجموعه اداره کل زندان‌های استان خوزستان در نگهداری و بازاجتماعی کردن مددجویان، قدردانی کرد و افزود: این افراد به واسطه ارتکاب جرائم و تخلفات مختلف مشمول تحمل حبس شده‌اند، اما ما از آنها غافل نشده‌ایم چرا که اعتقاد داریم آنان نیز بخشی از جامعه هستند که با هدف اصلاح وارد زندان شده‌اند.

دکتر دهقانی تصریح کرد: برخی از این افراد برای جامعه سرمایه‌های مفیدی هستند و یا در خانواده چشم‌انتظارانی دارند.

وی تاکید کرد: مدیران قضایی و قضات استان به‌صورت مستمر در زندان‌ها حضور یافته و با رسیدگی به درخواست و پرونده مددجویان، در خصوص افراد واجدشرایط بهره‌مندی از ارفاقات قانونی، تصمیمات و دستورات مقتضی را اتخاذ و صادر می‌کنند.

آزادی ۱۱۰ مددجوی جرائم غیرعمد مالی

دکتر دهقانی افزود: امروز با مدیریت صحیح در استفاده از ارفاقات قانونی، پیگیری‌های دادستان مرکز استان و ستاد دیه و نیز کمک خیرین، زمینه آزادی ۱۱۰ مددجوی زندانی جرائم غیرعمد مالی در استان با پرداخت هشت میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان از بدهی آنان، فراهم شده است.

وی ادامه داد: بدهی این مددجویان چندین برابر بود که با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مختلف از جمله اخذ گذشت شکات، صدور احکام اعسار، آورده مددجویان و تسهیلات ستاد دیه و بانک‌ها، این اقدام انسان‌دوستانه محقق شد.

در پایان این برنامه، با اعطای یک جلد قرآن مجید، ۱۱۰ زندانی جرائم غیرعمد، آزاد و به آغوش خانواده‌هایشان بازگشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ثبت ملی مدرسه ۶۸ شهید دانش‌آموز بروجرد
نقشه راه بازگشایی ایمن موزه‌ها در دوره پسابحران اعلام شد
تخصیص ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اربعین در خرمشهر
برگزاری صدمین سال تاسیس نخستین هیئت مذهبی جوشقان قالی
بیانیه جمعی از اندیشمندان و متفکران اهل سنت ایران اسلامی در راستای ضرورت ایستادن در برابر آمریکا و اسرائیل
بخشی از نیاز برق فولاد مبارکه تامین شد
وضع خطرناک آلودگی هوا در برخی مناطق جنوب وشرق کرمان
سه بازیکن خراسان رضوی در اردوی تیم ملی فوتسال
رشد ۸۷ درصدی ذخیره‌سازی پست لارو میگو در گواتر چابهار
اهدای دستگاه یورتروسکوپ اطفال به مرکز آموزشی و درمانی رازی رشت توسط خیران
کلنگ‌زنی ساخت هتل پنج‌ستاره در مهاباد با اعتباری بالغ بر هزار میلیارد تومان
تالاب صالحیه تنها منشأ اصلی آلودگی نیست
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای اقتدار در جلفا
قیمت جدید نان در خراسان شمالی اعلام شد
درخواست بیش از هزار و ۵۰۰ نفر از اندیشمندان برای مقابله با آمریکا
ارتش یمن: با موشک ذوالفقار فرودگاه اللد را هدف گرفتیم
صنایع‌دستی گلستان در مسیر تحول راهبردی
تکرار تجاوز به کشور با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر مواجه خواهد شد
بنادر خشک؛ میان‌بری برای تجارت بین‌المللی
کیفیت هوای قم در شرایط ناسالم برای تمامی گروه‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند
تروریست فراری را شناسایی و معرفی کنید
ثبت نام خرید تاکسی برقی شاسی‌بلند در تهران ادامه دارد
انتشار اطلاعات جدید ایران‌اینترنشنال توسط «حنظله»
درگیری‌های مسلحانه در اربیلِ کردستان عراق
اصفهان در وضعیت خطرناک آلودگی هوا
صعود دختران ایران به دور دوم جام جهانی شطرنج ۲۰۲۵
وقتی الگوریتم‌ها می‌کشند: فناوری چگونه اهداف را شناسایی می‌کند؟
تیم ملی فوتبال بانوان ایران وارد امان شد
ترکیب تیم ایران در والیبال قهرمانی کمتر از ۱۶ سال آسیا
شجاعی سرمربی صنعت نفت آبادان شد
اسامی دعوت شدگان به اردوی تیم ملی کبدی بانوان
ابهام در ۵ ماده طرح مجازات جاسوسی از نظر هیئت نظارت
اسرائیل باید به حضور در سرزمین‌های اشغالی پایان دهد
ترامپ ادعا کرد: زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است  (۴ نظر)
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها  (۳ نظر)
اعتماد به روند گفت‌وگو، شرط بازگشت به مذاکره  (۳ نظر)
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند  (۳ نظر)
ترامپ: کشور‌های همسو با بریکس جریمه خواهند شد  (۳ نظر)
همه فهمیدند ستون این خانه محکم و استوار است  (۲ نظر)
سردار صفوی: هزاران موشک و پهپاد در جای مطمئن داریم  (۲ نظر)
عیادت نماینده ولی فقیه در گیلان از جانشین پلیس راه رشت - لاهیجان  (۲ نظر)
آمریکا بداند تنها راه صلح پایدار گفت‌وگوی محترمانه است  (۲ نظر)
شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد  (۱ نظر)
ساماندهی خوبی برای خروج اتباع انجام شده است  (۱ نظر)
شهروندان تخلف نانوایی‌ها را از طریق سامانه‌های ارتباطی گزارش دهند  (۱ نظر)
آغاز پویش ملی «ای ایران» در هیئت‌های عزاداری سراسر کشور  (۱ نظر)
کاهش بیش از ۵۱ هزار واحدی شاخص بورس  (۱ نظر)
استفاده از ظرفیت استادان بازنشسته در دانشگاه‌های غیرانتفاعی تصویب شد  (۱ نظر)