• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۰۹۹۳
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۳
اجتماعی » حقوقی و قضایی

پرونده عناصر مخل امنیت بدون اغماض بررسی می‌شود

رئیس قوه قضائیه گفت: مقامات قضایی، پرونده‌های عناصر مخل امنیت مردم را وفق قانون، با دقت و سرعت تعیین تکلیف کنند و هیچ‌گونه اغماض و ارفاقی را در این راستا نداشته باشند، چرا که امنیت مردم، خط قرمز عدلیه است.

 

بازدید رئیس قوه قضاییه از یکی از نواحی دادسرای تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در راستای نظارت‌ها و سرکشی‌های مستمر خود از مراکز و مراجع قضایی، صبح امروز از یکی از نواحی دادسرای تهران بازدید به عمل آورد و با حضار در این مرجع قضایی به گفت‌و‌گو پرداخت.

رئیس قوه قضاییه در ضمن گفت‌و‌گو با مقامات قضایی دادسرای تهران، خطاب به آنها تاکید مؤکد کرد که با عنایت به شرایط موجود کشور، با روحیه جهادی‌تر و اقدام استوارتر تمام مساعی خود را برای تثبیت و تحکیم آرامش و امنیت فیزیکی و روانی شهروندان به کار گیرند و پرونده‌های عناصر مخل امنیت مردم را وفق قانون، با دقت و سرعت تعیین تکلیف کنند و هیچ‌گونه اغماض و ارفاقی را در این راستا نداشته باشند، چرا که امنیت مردم، خط قرمز عدلیه است.

رئیس دستگاه قضا همچنین خطاب به مقامات قضایی دادسرای تهران تاکید کرد: با عنایت به شرایط فعلی کشور و اقدامات ایذایی و متجاوزانه دشمن زبون صهیونی، باید با روحیه انقلابی‌تر و مجاهدانه‌تر بر جهاد خدمات‌رسانی خود به مردم بیفزاییم و شبانه‌روزی در سنگر خدمت باشیم و این احساس را به مردم غالب کنیم که امنیت در کشور حکمفرماست و هر عنصر و پدیده مخل امنیت، به حکم قانون، با شدیدترین وجه مورد برخورد قرار می‌گیرد.

تلاش کنید در این روز‌ها با روحیه انقلابی به مردم خدمت رسانی کنید

رئیس دستگاه قضا گفت: نیرو‌های قضایی در کلیه‌ی مراجع و مرکز قضایی کشور بصورت شبانه‌روزی در قالب نیرو‌های کشیک و غیرکشیک، در سنگر‌های خدمات‌رسانی خود حضور فعالانه دارند و اجازه نمی‌دهند در پیشبرد امور قضایی مردم تعطیلی و تعلل ایجاد شود.

رئیس عدلیه بیان داشت: کلیه‌ی مسئولان و مقامات قضایی باید علاوه بر حضور مستمر و فعالانه در مراجع و مراکز متبوع خود، به زیرمجموعه‌های خود نیز نظارت و سرکشی مداوم داشته باشند و اطمینان حاصل کنند که حتی اندکی در پیشبرد امورات قضایی و حقوقی و ثبتی و ... مردم خلل و تعلل ایجاد نمی‌شود.

قاضی‌القضات همچنین تاکید کرد: همانطور که طی چند روز اخیر شاهد آن بودیم، در راستای تثبیت و تحکیم امنیت مردم، کلیه‌ی مسئولان قضایی ذیربط نهایت همکاری و مساعدت را با نیرو‌ها و ارگان‌های امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی دارند و عناصری که به نحوی از انحاء در شرایط فعلی، دشمن زبون و متجاوز را یاری نمایند و آب به آسیاب دشمن بریزند، مطمئن باشند که به حکم قانون، مورد برخورد شدید و سخت و عبرت‌آموز قرار می‌گیرند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای همچنین خاطرنشان کرد: تاکیدات مؤکد و مصرحی داشته‌ایم که مسئولان قضایی ذیربط در سراسر کشور به کمک مسئولان دولتی و اجرایی بشتابند و وفق نص قانون در حوزه‌های مختلف از جمله عرصه کنترل بازار و مقابله با احتکار و گران‌فروشی‌های احتمالی، با سازمان تعزیرات و قوای اجرایی نهایت همکاری و همیاری را داشته باشند و طبق قانون، بدون اغماض و با قاطعیت با عناصری که در شرایط فعلی به فکر سوداگری و شرارت اقتصادی هستند، برخورد کنند.

شایان ذکر است در جریان بازدید صبح امروز رئیس عدلیه از این مرجع قضایی، قاضی‌القضات با تعدادی از متهمین به گفت‌و‌گو پرداخت و سؤالاتی را از آنان مطرح کرد. رئیس قوه قضاییه همچنین به کلیه‌ی کارکنان قضایی و اداری حاضر در این مجتمع قضایی که بصورت شبانه‌روزی، مشغول ارائه خدمات به مردم هستند، خدا قوت گفت و صمیمانه از آنها قدردانی کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم شام غریبان درمهاباد
برگزاری مراسم شام غریبان حسینی در آذربایجان شرقی
توسعه شمالی خط یک مترو در دستور کار
بازدید معاون سیاسی استانداری لرستان از اردوی تیم ملی گلبال
مراسم شام غریبان حسینی در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد
برگزاری نماز ظهر عاشورای حسینی در جای جای کهگیلویه و بویراحمد
مراسم آیینی « زآرو زآر » در رودسر
گروه‌بندی مسابقات لیگ قهرمانی اسنوکر ۲۰۲۵
آیین شام غریبان در قم برگزار شد
تسلیم ناپذیری ملت ایران اسلامی به تاسی از مکتب امام حسین (ع)
نظارت بیشتر بر الودگی هوا با همکاری شهرداری و محیط زیست
ایران راه حل عادلانه برای فلسطین را برگزاری همه پرسی می‌داند
ایران پیروز جنگ ۱۲ روزه
میزبانان رقابت‌های بسکتبال آسیایی تا ۲۰۲۸ اعلام شد
یک طرفه شدن آزادراه رودبار به منجیل
محرم ۱۴۰۴ تبلور حماسه‌ای برای پاسداری از ‎حرم ایران
مصایب عصر عاشورا یکی از آیین های سنتی مردم آستانه اشرفیه
در فرهنگ ایرانی اسلامی اهدای نذر ی با ماه محرم عجین شده و به یکی از مهم‌ترین جلوه‌های دینداری مردمی در این ماه تبدیل شده. است.
گیلان در شام غریبان ، عزادار مولای عطشان
شمع به شمع، غم به غم؛ قصه شام غریبان در یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب
تخت‌روانچی: آماده هر احتمالی هستیم
علت حمله به اماکن پلیس، همکاری شدید مردم در معرفی مظنونان جاسوسی بود
کسب دو نشان طلا و برنز نمایندگان ایران در روز نخست
پایان ریل‌گذاری ایستگاه‌های خط دو قطارشهری اصفهان
گلایه پزشکیان از فضاسازی‌ها درباره سفر به جمهوری آذربایجان
هر تجاوزی فروپاشی رژیم صهیونیستی را شتاب می‌دهد
عزاداری شب تاسوعا در حسینیه امام خمینی (ره)
حضور قلعه‌نویی در اردوی تیم امید فوتبال ایران
طرح شناسایی مشمولان غایب و فراری از خدمت
برگزاری آخرین تمرین تیم ملی بانوان پیش از اعزام به مشهد
کاهش مصرف برق با اجرای ۳۶ بسته مدیریت مصرف
آمادگی سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
حضور قالیباف و مخبر در عزاداری روز تاسوعا
ربایش دیپلمات‌های ایرانی در بیروت مصداق عمل تروریستی است
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد  (۵ نظر)
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب  (۴ نظر)
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت  (۳ نظر)
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود  (۳ نظر)
واکنش مردم به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا  (۳ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تیم بازرسان آژانس ایران را ترک کرد  (۲ نظر)
اتحادیه اروپا تحریم «اسرائیل» را بررسی می‌کند  (۲ نظر)
اردوغان: فشار غرب بر رژیم صهیونیستی افزایش یابد  (۲ نظر)
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)
برگزاری آیین بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی دشمن صهیونی  (۱ نظر)