• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۳۰۹۷۴
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۰
بین الملل » اروپا

پایان کنگره بین‌المللی محیط زیست سن‌پترزبورگ

یازدهمین کنگره بین‌المللی محیط زیست سن‌پترزبورگ که با حضور مقامات عالی بیش از ۷۰ کشور، از جمله ایران، در شهر سن‌پترزبورگ روسیه جریان داشت، پس از دو روز بحث و مذاکره با تاکید بر اجرای طرح‌های ویژه به منظور مقابله موثر با تغییرات اقلیمی، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و استفاده از انرژی‌های پاک، همگرایی منطقه‌ای در راستای صیانت از طبیعت به کار خود پایان داد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از سن‌پترزبورگ، مقامات ارشد بیش از ۷۰ کشور و ۱۷ سازمان بین‌المللی فعال در حوزه صیانت از محیط زیست، در یازدهمین کنگره بین‌المللی محیط زیست، موسوم به «نِفْسکی ۲۰۲۵» به میزبانی شهر سن‌پترزبورگ روسیه دور هم جمع شدند تا ضمن تبادل تجربیات، از وخیم‌تر شدن بحران‌های زیست‌محیطی در جهان جلوگیری کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

شینا انصاری، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، در نشست پایانی این کنگره بین‌المللی، ضمن تشریح اقدامات و گام‌های دولت جمهوری اسلامی ایران برای تحقق اصول توسعه پایدار محیط زیست، خواستار همکاری و همبستگی جهانی به‌منظور پیشبرد طرح‌های منطقه‌ای و جهانی در زمینه بهبود شرایط زیست محیطی شد.

شینا انصاری در حاشیه این اجلاس در چند نشست تخصصی از جمله «میزگرد وزیران محیط زیست کشور‌های حاشیه دریای خزر»، «نشست توسعه پایدار زیست محیطی در بریکس» و «نشست نقش زنان در دستیابی به رفاه اکولوژیکی» شرکت و سخنرانی کرد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشورمان، در راستای توسعه همکاری‌ها و تقویت «دیپلماسی زیست محیطی» با وزیران محیط زیست کشور‌های شرکت کننده، از جمله وزیر محیط زیست جمهوری آذربایجان، وزیر منابع طبیعی و محیط زیست بلاروس، وزیر محیط زیست قرقیزستان، وزیر محیط زیست صربستان و وزیر محیط زیست حکومت سرپرست افغانستان رایزنی‌های فشرده‌ای داشت.

خانم انصاری همچنین با برخی مقامات ارشد کشور میزبان، از جمله نایب رئیس شورای فدراسیون روسیه، معاون نخست وزیر این کشور و وزیر محیط زیست و منابع طبیعی روسیه، جداگانه دیدار و درباره راه‌های توسعه همکاری‌ها، بویژه مسائل مربوط به دریای خزر مذاکره کرد.

کاظم جلالی، سفیر جمهوری ایران در روسیه، محمدسرگزی، رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، جمعی از معاونان و کارشناسان، خانم انصاری را در این دیدار‌ها همراهی کردند.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست کشورمان، در دیدار با نیکلای کوزلوف، وزیر منابع طبیعی و محیط زیست روسیه، با اشاره به ارتقاء مناسبات دو کشور به سطح همکاری‌های راهبردی، ابراز امیدواری کرد که همکاری‌های زیست محیطی ایران و روسیه نیز در چارچوب معاهده جامع راهبردی دو کشور توسع و تعمیق یابد.

وی ضمن دعوت از وزیر محیط زیست روسیه برای سفر به ایران و مشارکت در برنامه «جام هفت» که پائیز امسال برگزار خواهد شد، خواستار تبادل تجربه و اطلاعات بین دو کشور در خصوص کاهش سطح آب دریای خزر، تنوع زیستی و محافظت از گونه‌های درخطر، مدیریت پسماند‌ها و آلاینده‌های معدنی و صنعتی شد.

وزیر محیط زیست روسیه نیز ضمن قبول دعوت رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، خواستار تشکیل کارگروهی متشکل از متخصصان پنج کشورساحلی خزر برای بررسی دقیق و علمی مخاطرات زیست محیطی این دریا شد.

نشست «جام هفت» در چارچوب کنوانسیون تهران به عنوان مهمترین چارچوب حقوقی زیست محیطی دریای خزر با حضور وزرای محیط زیست و متخصصان کشور‌های ساحلی خزر در تهران برگزار خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از بانوان ورزشکار نمونه و مدال آور در هشترود
پیام تسلیت رئیس سازمان امداد و نجات هلال‌احمر در پی درگذشت نجاتگر جوان
دستگاه قضایی حافظ امنیت حقوقی تجار ایران و ازبکستان 
محیط بانان، ناجیان حیات وحش در سپیدی برف
مدارس بوانات فردا مجازی شد
یکی از کم‌سابقه‌ترین بارش‌ها را در استان کرمان تجربه می‌کنیم
شب یلدا را به شب احیای آداب و رسوم کهن تبدیل و از اسراف و تجملات دوری کنیم
افتتاح زمین ورزشی خیرساز شهید نعیمی لوشان
برگزاری ده نمایشگاه استانی کتاب تا پایان سال
مدارس سپیدان فردا با یک ساعت تأخیر آغاز می‌شود
آغاز فرایند انتخابات شوراهای اسلامی شهرها در استان اردبیل
برگزاری سی‌ و دومین مرحله مسابقات قرآنی بسیج استان قم
سلاطین مناطق صعب‎ العبور در یک قاب 
صعود مقتدرانه میلان مهاباد به فینال مسابقات فوتبال زیر ۱۸ سال استان
صدرنشینی هندبالیست‌های سپاهان در لیگ آیندگان
برتری پرسپولیس در دیداری تدارکاتی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها به دلیل شیوع آنفلوآنزا و شرایط جوی
مسدودی جاده مهریز – تنگ چنار (مسیر شیرازی)
یلدا زیر سایه گرانی؛ دست کوتاه مردم در شبی بلند
بررسی مشکلات روستاهای سرحدات شهرستان میامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
باز شدن دریچه تخلیه رسوب سد استقلال میناب
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
هوای سرد در تهران ماندگار است
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
مجازی شدن مدارس هشت شهرستان خوزستان در ۲۶ آذر  (۱ نظر)
انحراف اتوبوس در محور رفسنجان–کرمان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)