• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۱۸۹۱۷
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۷
خوزستان » اجتماعی

تاکید امام جمعه موقت اهواز بر کاهش قطع برق در این کلانشهر

امام جمعه موقت اهواز گفت: با توجه به شرایط خاص آلودگی هوا و گرمای شدید در خوزستان، انتظار می‌رود قطعی برق در این استان به حداقل ممکن برسد.

تاکید امام جمعه موقت اهواز بر کاهش قطع برق در این کلانشهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی اخوان صباغ در خطبه‌های نماز جمعه این هفته اهواز که در محل مصلای مهدیه امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به گرمای هوا و شرایط آلودگی، انتظار می‌رود قطعی برق در استان خوزستان به حداقل برسد. همچنین از مردم درخواست می‌شود با صرفه‌جویی در مصرف برق و پرهیز از اسراف، از بروز مشکل در این حوزه جلوگیری کنند.

وی افزود: استان خوزستان در ۲ سال گذشته در مصرف بهینه آب و برق، به الگویی در سطح کشور تبدیل شده و امید است امسال نیز در نقاط مختلف استان شاهد رعایت الگوی مصرف باشیم.

خطیب جمعه اهواز در ادامه به یکصدمین سالگرد تأسیس حوزه علمیه در کشور اشاره کرد و گفت: از نخبگان و علما انتظار می‌رود پیام رهبر معظم انقلاب در خصوص این مناسبت بزرگ را با دقت مطالعه کنند؛ چرا که معظم‌له تأکید کرده‌اند حوزه علمیه باید مجاهد فرهنگی و نوآور تربیت کند، چرا که جامعه امروز به چنین روحانیونی نیاز دارد.

وی تصریح کرد: به فرموده مقام معظم رهبری، روحانیت همواره در تمام صحنه‌ها در کنار مردم حضور داشته و در شکل‌گیری امت اسلامی به‌عنوان هویتی جهادی، نقش‌آفرین بوده است.

اخوان صباغ با گرامیداشت هفته بسیج سازندگی و جمعیت هلال احمر گفت: این مناسبت فرصتی برای بازخوانی یکی از نقاط قوت درخشان نظام جمهوری اسلامی است؛ یعنی ایمان عملی و خدمت بی‌منت. خدماتی که بسیج سازندگی و هلال احمر ارائه می‌دهند، خالصانه و در راستای رضای الهی است.

امام جمعه موقت اهواز همچنین با اشاره به شعار سال عنوان کرد: نگاه رهبر معظم انقلاب بر پایه اقتصاد مقاومتی، تکیه بر توان متخصصان داخلی و حمایت از تولید داخل است. این شعار نقطه عطفی برای تبدیل این باور به عمل است و لازمه آن، فراهم‌سازی بستر‌های مادی و حقوقی مناسب برای مردم جهت ورود به عرصه سرمایه‌گذاری است.

وی تسهیل نظام بانکی و اصلاح قوانین آن را از مهم‌ترین راهکار‌های تحقق این هدف دانست و اظهار کرد: مردم از عملکرد برخی بانک‌ها گلایه‌مند هستند و سخت‌گیری‌های بانکی، تولیدکنندگان را با مشکل مواجه کرده است.

حجت‌الاسلام و المسلمین اخوان صباغ خاطرنشان کرد: باید مشوق‌های مالیاتی برای سرمایه‌گذاری در تولید تعریف شود تا مردم احساس امنیت اقتصادی داشته باشند. تجربه تلخ سرمایه‌گذاری در بورس در سال‌های گذشته نشان داد که این اعتماد به‌آسانی از دست می‌رود و باید بازسازی شود.

وی فرهنگ‌سازی، تغییر نگاه عمومی نسبت به سرمایه‌گذاری، و راه‌اندازی تعاونی‌ها و شبکه‌های مردمی را از دیگر نیاز‌های مهم در مسیر حمایت از تولید برشمرد.

امام جمعه موقت اهواز در بخش دیگری از سخنان خود به مسائل جهان اسلام اشاره کرد و گفت: اصلی‌ترین مسئله امروز دنیای اسلام، بحران غزه است. رژیم صهیونیستی در حال ارتکاب نسل‌کشی است و بدون هیچ واهمه‌ای این جنایات را ادامه می‌دهد؛ در حالی که جامعه جهانی نیز واکنش قاطعی نشان نمی‌دهد.

وی افزود: اسرائیل بداند که کشتار مردم بی‌دفاع پیروزی نیست و نیرو‌های مقاومت در غزه، لبنان، یمن و عراق روز به روز قدرتمندتر می‌شوند. این جنگ‌ها به‌واقع فرصتی برای تقویت جبهه مقاومت هستند.

اخوان صباغ تأکید کرد: رژیم صهیونیستی در این نبرد شکست خورده است و این شکست‌ها در نهایت به نابودی این رژیم غاصب به دست جوانان آزاده جهان، به‌ویژه از یمن، منجر خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شناخت درست دشمن و تقویت قدرت رسانه‌ای لازمه مقابله با سلطه‌طلبی استکبار است
اجرای طرح بنزین سه نرخی در خوزستان
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
آغاز اجرایی شدن طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد
فعالیت ۱۴۷ واحد گلخانه‌ای در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آذر ۱۴۰۴
باران آمد، قزل اوزن جان گرفت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)