• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۰۵۵۲۰
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۶
مازندران » اجتماعی

بازدید رئیس کل دادگستری مازندران از پروژه‌های کلیدی رامسر

رئیس کل دادگستری مازندران در سفر به غرب استان از چهار پروژه مهم رامسر بازدید کرد و بر حفظ حقوق عامه تأکید داشت.

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، عباس پوریانی در جریان سفر به غرب استان در فرودگاه شهدای رامسر حضور یافت. رئیس کل دادگستری مازندران در این بازدید گفت: یکی از موضوعات مورد درخواست مردم غرب استان و مسافران، پیگیری وضعیت فعالیت نامناسب و بعضاً توقف فعالیت این فرودگاه بوده که این مشکلات با حضور مدیرکل فرودگاه‌های مازندران و دادستان مرکز استان مورد بازدید و بررسی قرار گرفت.

پوریانی با اشاره به برخی مشکلات موجود در فرودگاه رامسر افزود: موانع و مشکلات ملکی موجود در این مجموعه طی صحبت با مالکین مرتفع شده و در صورت عدم توافق، طبق موارد قانونی اقدام خواهد شد.

رئیس کل دادگستری مازندران با بیان اینکه موانع موجود در راستای فعالیت مطلوب فرودگاه رامسر باید در کمترین زمان ممکن برطرف شود، گفت: مقرر شد ظرف مدت یک هفته نسبت به درخواست اعمال ماده ۸ قانون نحوه تملک اقدام و دستورات مقتضی در این خصوص از سوی دادستانی صادر شود.

پوریانی در ادامه در پی درخواست مردم و در راستای حفظ حقوق عامه در بیمارستان علیرضا احمدنژاد کتالم در شهرستان رامسر حضور یافت.

رئیس کل دادگستری مازندران در این بازدید اظهار کرد: مالک این بیمارستان، زمین ملک را در قالب وقف، هبه، صلح یا دیگر موارد برای کاربری درمانی در نظر گرفته که در این خصوص اسناد مرتبط به شکل دقیق مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

پوریانی افزود: متأسفانه به دلیل بی توجهی مسئولین در گذشته، تجهیزات این بیمارستان، دچار فرسودگی شده و قابلیت استفاده مطلوب را ندارد.

رئیس کل دادگستری مازندران ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی در قالب یک قرارداد، تجهیزات پزشکی را به دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران محول کرده و از سوی دیگر هم دانشگاه علوم پزشکی و هم دانشگاه آزاد مدعی هستند که مالکیتی در این بیمارستان ندارند که این موضوع مستلزم بررسی ویژه است.

پوریانی افزود: در کمترین زمان ممکن ضمن بررسی دقیق موضوع و برگزاری جلسه با حضور مسئولین استانی و شهرستانی، تصمیمات مناسب در خصوص وضعیت بیمارستان اتخاذ خواهد شد تا از شرایط فعلی خارج شود.

بازدید رئیس کل دادگستری مازندران از ۴ پروژه مهم رامسر در راستای حفظ حقوق عامه

رئیس کل و مسئولان قضایی مازندران در ادامه در محدوده قلعه مارکوه در کتالم رامسر حضور یافتند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران در این بازدید گفت: این مکان، ثبت ملی شده و در کنار آن مجموعه‌ای نیز در حال ساخت و ساز است که ظاهراً مجوز کمیسیون ماده ۵ را هم اخذ کرده است.

علی اکبر عالیشاه افزود: اختلاف نظری در خصوص تفسیر شروع به عملیات اجرایی بین مجموعه میراث فرهنگی و سازنده در این پروژه وجود دارد که مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

دادستان مرکز مازندران تصریح کرد: مقرر شد فرد سازنده به مدت حداکثر ۱۰ روز کار را متوقف و مجموعه میراث فرهنگی نیز ظرف مدت یک هفته دادخواست مربوط به توقف عملیات اجرایی و ابطال مجوز مصوبه کمیسیون ماده ۵ را اخذ کند تا ان شاءالله تکلیف این مجموعه و قلعه ثبت شده به نام مارکوه مشخص شود.

بازدید رئیس کل دادگستری مازندران از ۴ پروژه مهم رامسر در راستای حفظ حقوق عامه

پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی مازندران در رامسر، مقصد بعدی مسئولین قضایی استان در رامسر بود.

پوریانی رئیس کل دادگستری مازندران در بازدید شبانه از این دانشگاه، اظهار کرد: ظرفیت‌های بسیار خوبی در پردیس خودگردان رامسر وجود دارد و با توجه به مهیا بودن امکانات مناسب در این مجموعه و وجود یک بیمارستان در کنار این دانشکده، باید نسبت به حل مشکلات و دغدغه‌های مسئولان مرتبط اقدام و خواسته‌های بحق و منطقی مردم در این راستا مورد توجه قرار گیرد.

گفتنی است رئیس کل دادگستری مازندران، دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران و معاونین قضایی دادگستری استان، پیش از این بازدید‌ها با ۲۱۰ نفر از مراجعین به دادگستری رامسر دیدار کردند و دستورات مقتضی در خصوص این درخواست‌ها صادر شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
پلیس فتا زنجان: هیچ قرعه‌کشی واقعی اطلاعات کارت بانکی نمی‌خواهد
گلابر، مقصد جدید گردشگری و فرصت اشتغال پایدار در زنجان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
سامانه زیرساخت داده‌های مکانی SDI سرمایه ملی و جهانی است
تمدید مهلت شرکت در مسابقه «تدبر در قرآن» تا ۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۴
برگزاری جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت روز مادر
کولاک شدید برف در جاده طالقان به هشتگرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
حفاظت از منابع طبیعی باید اولویت همه بخش‌ها باشد
فردا آموزش در برخی مدارس سمنان و آرادان غیر حضوری شد
برگزاری نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در تبریز
مسابقات قهرمانی کشتی پهلوانی استان تهران در ورامین
بارش پراکنده باران در سمنان
نمایش توان داخلی صنعت بیمارستان‌سازی در نمایشگاه بین‌المللی تهران
تصویب طرح توسعه سایت ۲۰۰ هکتاری شهر مهاباد
برگزاری میز خدمت قضایی در شهرستان اسلامشهر
۴ فوتی و مصدوم در حادثه رانندگی بستان آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)