پخش زنده
امروز: -
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان گفت: بازنگری طرح پارک جزیره شامل افزایش مساحت پارک و توسعه آن در بستر رودخانه کارون در دستور کار قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سید مهران علمالهدایی با تاکید بر لزوم توسعه پارک جزیره در بستر رودخانه کارون به عنوان یکی از مراکز تفریحی قدیمی اهواز اظهار کرد: از حدود ۲۰ سال پیش یعنی سال ۱۳۸۴ توسط سازمان آب برق خوزستان، ساخت و سازهایی در مجموعه پارک جزیره واقع در رودخانه کارون انجام و سازههایی ایجاد شد که عمده آنها مربوط به موزهای بود که قرار بود آنجا ساخته شود.
وی افزود: آن زمان با توجه به شرایط مهندسی رودخانه کارون و بررسی دورههای سیلاب، شمعکوبی انجام و کف جزیره بالا آمد و ساخت موزه شروع شد، اما متاسفانه با گذشت ۲۰ سال هنوز این پروژه به پایان نرسیده است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان گفت: مساحت اولیه پارک جزیره حدود ۱۱ هکتار بود که در سالهای اخیر با توجه به افزایش رسوبات و تثبیت ساحل به صورت طبیعی، این مساحت به ۱۶ هکتار افزایش یافته است.
ساختو ساز در ساحل «کارون»، ظلم است
علمالهدایی با اشاره به بازدید استاندار خوزستان و جمعی از مسئولان ذیربط از پارک جزیره و ساختمان موزه آن گفت: سازمان آب و برق خوزستان در سال ۸۴، طراحی کامل کاربریهای پارک جزیره و نقشه فاز دوم این جزیره شامل پارک و موزه را انجام داده بود و هماکنون هم این طرح برای بازنگری کلی با توجه به شرایط و نیازهای روز، توسط شهرداری اهواز در حال بررسی و تغییر است.