• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۴۸۵۶
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی

سردار قاآنی: دشمن هنوز نفهمیده چرا موشک‌های ایران اصابت دقیق دارند

فرمانده نیروی قدس سپاه با اشاره به اقدامات اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی با تمام ادعا‌های خود، در عمل ناتوان هستند. آنها حتی نمی‌توانند درک کنند که چرا موشک‌های ما با دقت به اهداف خود می‌رسند.

*** سردار قاآنی: دشمن هنزو نفهمیده چرا موشک‌های ایران اصابت دقیق دارند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سردار اسماعیل قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه در اولین سالگرد بزرگداشت شهید حسین امان الهی از شهدای کنسولگری کشورمان در دمشق در مسجد سجادیه اسلامشهر طی سخنانی با اشاره به نقش برجسته شهدا و جبهه مقاومت، تأکید کرد که دشمنان با وجود برخورداری از امکانات گسترده، در برابر اراده ملت‌های مقاوم ناتوان هستند. 
 
وی در ابتدای سخنان خود با تجلیل از مقام شهدا گفت: شهدا کسانی بودند که در بهترین شرایط زندگی کردند و با افتخار در راه خدا ایستادند. آن‌ها با مقابله با قسی‌القلب‌ترین دشمنان، نام خود را در تاریخ جاودانه کردند. 
 
سردار قاآنی به نقش محوری جبهه مقاومت در منطقه اشاره کرد و افزود: امروز پس از یک سال و نیم جنگ گسترده، جبهه مقاومت در حالی ایستاده است که با کمترین امکانات در برابر تجهیزات پیشرفته دشمن مقاومت کرده است. غزه پس از ۱۴ سال محاصره، همچنان پابرجاست و این نشان‌دهنده عزم راسخ مردم است. 
 
وی با اشاره به اقدامات اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی با تمام ادعاهای خود، در عمل ناتوان هستند. آن‌ها حتی نمی‌توانند درک کنند که چرا موشک‌های ما با دقت به اهداف خود می‌رسند. این قدرت ما است. 
 
سردار قاآنی بر اهمیت خودکفایی و تولید داخلی تأکید کرد و گفت: امکاناتی که امروز در اختیار جبهه مقاومت است، حاصل تلاش و ابداعات داخلی است. همان‌طور که در لبنان و یمن دیدیم، مقاومت با کمترین منابع، بزرگ‌ترین ضربات را به دشمن وارد کرده است. 
 
فرمانده نیروی قدس سپاه خطاب به دشمنان گفت: جنایت‌های شما هرگز فراموش نمی‌شود. کشتن زنان و کودکان و تخریب خانه‌های مردم بی‌دفاع، نه هنر است و نه قدرت، بلکه نشانه ضعف و درماندگی شماست. 
 
وی در سخنانی با اشاره به ویژگی‌های منحصر به فرد جبهه مقاومت تأکید کرد: خاصیت مقاومت این است که هر که با آن بجنگد، آن را قوی‌تر می‌کند. 
 
سردار قاآنی با اشاره به پیشرفت‌های نظامی مقاومت گفت: جوانان یمنی در حالی که روزهای اول جنگ حتی سلاحشان به رژیم صهیونیستی نمی‌رسید، در طول یک سال ۶۰۰ تا ۷۰۰ کیلومتر به برد موشک‌های خود افزودند. این پیشرفت در هیچ جای دنیا سابقه ندارد. 
 
فرمانده سپاه قدس با تجلیل از مقام شهدا اظهار داشت: این شهدا معلمان واقعی جبهه مقاومت هستند، زیر دست این عزیزان، انسان‌های شریف و بزرگی تربیت شدند. وقتی مردم در مراسم بزرگداشت شهدا این همه احترام می‌گذارند، به خوبی جایگاه رفیع این شهیدان را درک می‌کنند. 
 
قاآنی به شهدای اخیر کنسولگری ایران اشاره کرد و گفت: همه شهدای این حادثه، از شهید حاج رحیمی تا شهید زاهدی و دیگر عزیزان، قهرمانان راستین جبهه مقاومت بودند که برای عزت اسلام و سربلندی امت اسلامی ایستادگی کردند. 
 
وی با اشاره به تجربیات دفاع مقدس افزود: در جنگ تحمیلی، دشمن خرمشهر را با خاک یکسان کرد و بسیاری از بزرگان ما به شهادت رسیدند، اما همین دوران، ملت ایران را بزرگ و سربلند کرد. امروز هم باید به روند کلی کار نگاه کرد. 
 
سردار قاآنی در پایان تأکید کرد: این جبهه گسترده مقاومت با همه فراز و نشیب‌ها محکم ایستاده است و تا رسیدن حکومت به دست صاحب اصلیش (امام زمان عج‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف) از پای نخواهد نشست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ارتقای کیفیت آموزشی مدارس غیردولتی با نظارت مؤثر
تکمیل رینگ شمالی مهمترین تصمیم جلسه بررسی وضعیت تنش آبی شهر اراک
کشف انبار احتکار شکر در کنگاور
تشییع مادر شهید در روستای آبگل فیروزآباد
روایت کارگاه و فروشگاهی در تهران که همه کارکنان آن توان‌یاب هستند
ضرورت تشکیل مجمع مشورتی توسعه شهرستان‌ها درآذربایجان‌غربی
دلار توافقی به ۷۴ هزار و ۲۹۳ تومان رسید
پیش‌بینی ثبت حدنصاب جدید تولید نفت خام چین در سال جاری میلادی
مردمی‌سازی حاکمیت راه‌حل عبور از مشکلات کشور
گاز ۱۶ مشترک اداری و عمومی پرمصرف اردبیل قطع شد
دیجیتال‌سازی هوشمند رادیوگرافی صنعتی با شرکت‌های دانش بنیان
تجلیل از دانش‌آموزان پژوهشگر برتر کهگیلویه و بویراحمدی با حضور وزیر
فساد با زندانی کردن مفسد ریشه‌کن نمی‌شود
پژوهش چشم انداز آینده روشن
واژگونی خودرو در آزادراه قزوین - رشت
کتابت حکمت‌های نهج البلاغه در شهرضا
بیست و ششمین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش، فناوری و فن بازار
ارزیابی دلیل مرگ آبزیان در یکی از زهکش‌های اندیمشک
مراسم افتتاح ۷ مدرسه با حضور وزیر کشور در گلستان
 احتمال بارش در روز سه شنبه،چهارشنبه و پنجشنبه دربرخی مناطق استان کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)