• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۸۱۰۵۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶
اجتماعی » انتظامی و حوادث

آماده باش ۱۶ هزار گشت و ۲۵۰ هزار نیروی پلیس

فرمانده کل انتظامی کشور از آماده‌باش کامل پلیس برای مقابله با هرگونه تهدید امنیتی در سال جدید خبر داد و گفت: با استقرار ۱۶ هزار گشت امنیتی و ۲۵۰ هزار نیروی آماده‌باش، پلیس در خدمت مردم است.

۱۶ هزار گشت پلیس و ۲۵۰ هزار نیروی آماده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رزمایش اقتدار نوروزی پلیس امروز با حضور مقامات انتظامی و اجرایی در میدان آزادی تهران برگزار شد.

فرمانده کل انتظامی کشور، در این مراسم بر اهمیت امنیت در جامعه تأکید کرد و گفت: اگر امنیت و آرامش در جامعه برقرار نباشد، تمامی فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی با چالش جدی مواجه خواهد شد. هیچ توسعه‌ای بدون امنیت پایدار امکان‌پذیر نیست.

سردار احمدرضا رادان با بیان اینکه امنیت کنونی کشور حاصل ایثار و ازخودگذشتگی نیرو‌های انتظامی است، افزود: این امنیت فقط با کوشش، جهاد و ایثار به دست می‌آید. ایثاری که از جنس بذل خون و جان است و پلیس جمهوری اسلامی مفتخر است که در سال ۱۴۰۳ به عهد خود وفادار ماند و امنیت مردم را در اولویت قرار داد.

فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به اقدامات پلیس در شب چهارشنبه‌سوری اظهار داشت: همکاران ما تا پاسی از شب در خیابان‌ها مستقر بودند و در این راه، حتی شهید تقدیم امنیت مردم کردیم. پلیس برای آسایش و آرامش مردم از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کند.

سردار رادان با مرور رویداد‌های سال ۱۴۰۳، گفت: در سالی که گذشت، شاهد برگزاری انتخابات در امنیت کامل، انجام مأموریت‌های متعدد از جمله آزادی گروگان‌ها، و مقابله با جرایم سازمان‌یافته بودیم. نیرو‌های ما در تمام نقاط کشور، از مرز‌ها تا شهرها، جاده‌ها و روستاها، در کویر و کوهستان، در گرما و سرما برای حفظ امنیت مردم تلاش کردند.

سردار احمدرضا رادان با اشاره به عملکرد پلیس در حوزه‌های مختلف افزود: برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر، مقابله با ترافیک و جمع‌آوری معتادان متجاهر از جمله اقداماتی بود که در سال گذشته انجام شد و نتایج قابل‌توجهی به همراه داشت.

فرمانده کل انتظامی کشور در ادامه به برنامه‌های پلیس در سال ۱۴۰۴ اشاره کرد و گفت: در سال جدید، همچنان بر عهد و پیمان خود با مردم پایبند خواهیم بود و امنیت و آرامش خود را فدای آسایش شهروندان خواهیم کرد. سال ۱۴۰۴، سال سختی برای سارقان، قاچاقچیان مواد مخدر و کالا، و افرادی که قصد برهم زدن امنیت جامعه را دارند، خواهد بود. پلیس با این مجرمان سخت و قاطع برخورد خواهد کرد.

سردار رادان همچنین از آماده‌باش کامل پلیس در ایام نوروز خبر داد و گفت: در حالی که مردم در تعطیلات نوروزی به استراحت و سفر مشغول هستند، ۱۶ هزار گشت امنیتی، ۲۵۰ هزار نیروی آماده‌باش، ۲۰ بالگرد ، ۱۰ پهپاد و ۴۰ هزار گشت پلیس در تهران به صورت شبانه‌روزی در خدمت تأمین امنیت خواهند بود.

فرمانده کل انتظامی کشور در پایان از مردم خواست که در سال ۱۴۰۴ همکاری ویژه‌ای با پلیس داشته باشند و تأکید کرد: امنیت جامعه فقط با همیاری و مشارکت مردم و پلیس محقق خواهد شد. ما برای حفظ امنیت شما بیداریم، شما نیز پلیس خود را در این مسیر همراهی کنید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
پیگیر بیمه شدن 10 میلیون موتورسیکلت بدون بیمه و 6 میلیون موتورسیکلت بدون پلاک باشید.باعث افزایش سرقت و مزاحمت هم میشوند.کارت سوخت آنها را باطل کنید تا پیگیر شوند.
نظر شما
آخرین اخبار
پیش‌بینی تردد سه میلیون و ۷۰۰ هزار زائر از مرز‌های زمینی در ایام اربعین
تاکید بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در آبگیری سد ژاوه
برنامه خاموشی برق در یزد کاملاً فنی و بر اساس ضوابط تدوین شده است
محرومیت یک ساله داور وی‌ای آر فینال جام حذفی فوتبال کشور
زائرسرای امام رضا (ع) در ریمدان ساخته می‌شود
 برپایی ۱۰ غرفه صنایع‌دستی در اسلام آباد غرب
پیش بینی برداشت ۱۵۰ تن فلفل در اصلاندوز
بازدید هنرمندان از ساختمان شیشه‌ای خبر
برداشت زغال اخته از باغات خداآفرین
دستگیری کلاهبردار حرفه ای در مریوان
آلودگی هوا در خرمشهر
ترکیب تیم‌ملی تنیس روی میز مردان ایران مشخص شد
قطع برق بیش از ۱۰۰ اداره پرمصرف در کلانشهر تهران
جوان مرگ مغزی به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها تهدیدی برای سلامت عمومی
اقدامات صندوق نوآوری برای رفع تنگنا‌های مالی دانش‌بنیان‌ها
لزوم صرفه جویی در مصرف برق در روز‌های گرم تابستان
خرمدره میزبان مسابقات تکواندو خردسالان در استان زنجان
استراحت دو هفته‌ای پیاتزا به ملی‌پوشان والیبال
کلید سوالات آزمون سراسری فعال شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)