• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۷۸۳۳۴
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۳
خوزستان » اجتماعی

توزیع ۱۵ هزار بسته کمک‌های مومنانه میان مددجویان در خوزستان

به مناسبت ایام میلاد باسعادت امام حسن مجتبی (ع) و ماه مبارک رمضان، توزیع ۱۵ هزار بسته کمک های مومنانه میان مددجویان کمیته امداد امام خمینی خوزستان آغاز شد.

توزیع 15 هزار بسته کمک های مومنانه میان مددجویان در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، نماینده ولی فقیه در خوزستتان  در مراسم توزیع این بسته‌های معیشتی که در مصلای مهدیه امام خمینی   اهواز برگزار شد گفت: در چند سال اخیر رزمایش مواسات و کمک‌های مردمی در استان خوزستان موثر بوده است و  در تمام این سال‌ها شاهد هستیم کمیته امداد با مشارکت مردم برای کمک به محرومین بسیار فعال است.

حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمد نبی موسوی فردی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب تاکید ویژه‌ای به کمک به جامعه کم برخوردار و حمایت از آن‌ها دارد افزود: با کمک مردم و خیران کمک‌های بسیار خوبی به قشر محروم و کم برخوردار ارایه شده است و کمیته امداد در ماه مبارک رمضان رزمایش تامین بسته معیشتی برای خانواده‌های نیازمند را در دست اجرا دارد که اقدامی شایسته است.

وی با بیان اینکه نیازمندان با مشکلات مواجه هستند و کمک به معیشت خانواده‌های نیازمند اثر گذاری بسیار زیادی در سطح جامعه دارد اظهار کرد:در هر جای ایران مشکلی باشد دستگاه‌های حمایتی مانند کمیته امداد برای کمک وارد عمل می‌شوند و  در تمام سال‌ها کمیته امداد در کنار نیازمندان در عرصه‌های مختلف بوده است.

نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: نیکوکاران حقیقی و حقوقی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی دعوت می‌شود در   پویش ملی جشن نیکوکاری از عید نوروز تا عید فطر مشارکت و کمیته امداد را برای ارائه خدمت به ایتام و خانواده‌های نیازمند یاری کنند.

سید محسن موسوی زاده ضمن تشکر از تلاش‌های امداگران و خیران گرانقدر ادامه داد: سازمان‌ها مسئولیت‌های بزرگی در زمینه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی محیطی که در آن منتفع می‌شوند دارند و  فعالان اقتصادی، بنگاه‌ها و شرکت‌های تجاری برای عمل به مسئولیت اجتماعی به یاری  به نیازمندان، محرومان و  مددجویان  تحت حمایت کمیته امداد خوزستان وارد شوند.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی خوزستان گفت:   در این مرحله از رزمایش کمک‌های مومنانه ماه رمضان ۱۵ هزار بسته معیشتی   به مناسبت ماه مبارک رمضان میان مددجویان و نیازمندان با پیوست فرهنگی در استان توزیع می‌شود.

جمال شیبه با اشاره به اینکه در خوزستان ۱۳۰ هزار خانوار تحت پوشش در قالب ۳۰۰ هزار نفر وجود دارد که افتخار خدمت رسانی به آنها نصیب ما شده است، ادامه داد:  مردم خیّر و نیکوکار استان می‌توانند از طریق کد دستوری #۰۶۱*۸۸۷۷* یا شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۹۴۰۵۷۵ کمک‌های نقدی خود برای ایتام و نیازمندان تحت حمایت اکرام ایتام کمیته امداد مشارکت کنند.

ثبت نام از خیرین برای حمایت از فرزندان ایتام و محسنین، اطعام و افطاری، تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی بین نیازمندان و دریافت زکات فطریه و کفارات، زندگی با آیه‌ها از جمله طرح‌هایی است که طی ماه مبارک رمضان با همکاری مراکز نیکوکاری، بسیج سپاه، و دیگر خیران در قالب رزمایش کمک‌های مومنانه اجرایی می‌شود.

همچنین در طرح اطعام مهدوی با استفاده از ظرفیت آشپزخانه‌هایی که توسط این نهاد با محوریت مراکز نیکوکاری، گروه‌های جهادی و هیات‎‌های مذهبی مساجد ایجاد می‌شود، افطاری ساده، بسته معیشتی و غذای گرم تهیه و بین خانواده‌های تحت حمایت و نیازمند توزیع می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«فواد ۱۲۸» سامانه ای برای شنیده شدن صدای مردم
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)