• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۴۳۷۹
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی

سرلشکر باقری: حزب الله زنده و پویا است

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: تشییع باشکوه پیکر مطهر شهدای مقاومت در لبنان نشان داد که مقاومت و حزب الله قهرمان زنده‌تر از گذشته، پویاتر، با نشاط‌تر و با روحیه‌تر به راه خود ادامه خواهند داد.

 
 
سرلشکر باقری: حزب الله زنده و پویا است
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در هفدهمین جشنواره جوان سرباز که به میزبانی وزارت دفاع برگزار شد، گفت: یاد و خاطره شهدای گران‌قدر جبهه مقاومت در رأس آنها شهید بزرگوار جناب سید حسن نصرالله و همه همراهان او را که با خون خود درخت تنومند مقاومت را آبیاری کردند.
 
وی افزود: تشییع باشکوه پیکر مطهر شهدای مقاومت در دو روز قبل از این با حضور قریب به یک چهارم از جمعیت کشور لبنان نشان داد که مقاومت و حزب الله قهرمان زنده‌تر از گذشته، پویاتر، با نشاط‌تر و با روحیه‌تر به راه خود ادامه خواهند داد و جوانان و نوجوانان و کودکانی که در این مراسم حضور دارند سربازان پرتوان محور مقاومت خواهند بود.
 
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به جمله‌ای از حضرت علی (علیه‌السلام) گفت: ایشان در این کلام چهار ماموریت و کار ویژه و مسئولیت نیروی مسلح و سربازان را بیان می‌فرمایند که سربازان به امر خداوند مدافعان کشور، زینت حکومت، امنیت ساز برای جامعه و ثبات کشور و جامعه بدون آنها امکان‌پذیر نخواهد بود.
 
وی با اشاره به ویژگی‌های حضرت علی اکبر (علیه السلام) و نامگذاری روز ولادت ایشان به نام روز جوان سرباز در نیرو‌های مسلح ادامه داد: ایشان دارای ویژگی‌ها و خصائل ممتازی بود که جوانان و سربازان ما شمه‌ای از آن را در میان خود دارند و برای ارتقای آن در مدت این خدمت مقدس می‌کوشند.
 
سرلشکر باقری افزود: حضرت علی اکبر (علیه‌السلام) یک جوان سرباز بود و از دشمنان در میدان نمی‌هراسید، نبرد نمایانی انجام داد و جان خود را تقدیم کرد. او جهادگری خستگی ناپذیر بود و بار‌ها به میدان رفت و در اوج تشنگی هیچ کوتاهی از او دیده نشد، او بصیرت دینی داشت و درک عمیقی نسبت به شناخت دشمن و شناخت مسئولیت خود در میدان کربلا داشت. 
 
وی با بیان اینکه حضرت علی اکبر (علیه‌السلام) عزت نفس داشت و در برابر توطئه‌های دشمن و دعوت آنان به سازش و خیانت کوتاه نیامد، تاکید کرد: او سخاوت، بخشندگی، ایثار و فداکاری داشت و بردبار و هوشیار بود و جوانان عزیز ما دارای شمه‌ای از این خصائل نیکو هستند و دوران سربازی زمانی است که جوان بتواند چنین ویژگی‌هایی را در خود پرورش بدهد و نمونه‌ای برای کشور باشد.
 
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح عنوان کرد: حضرت امام خمینی (ره) درباره ارزش سربازی جمله‌ای دارند که می‌فرمایند‌ای کاش می‌شد نام من را هم در فهرست سربازان بنویسید. 
 
وی ادامه داد: شهید بزرگوار سپهبد حاج قاسم سلیمانی با آن مراتب نظامی و عظمت سازمانی و وجودی و فعالیت تجربه و هر آنچه از او دیده‌ایم در وصیت نامه خود قید کرد بر روی سنگ مزار من بنویسید سرباز قاسم سلیمانی. در حالی که نامی از درجه، عنوان و مقام او نیست، این جایگاه رفیع یک سرباز اسلام و ایران است که بایستی به آن افتخار کنیم.
 
سرلشکر باقری ضمن اشاره به اینکه دفاع و امنیت در هر کشوری پایه استحکام کشور، حکومت، امنیت ملت و زیرساخت ضروری برای پیشبرد امور کشور در همه زمینه‌ها است، خاطرنشان کرد: اگر کشور‌ها به دنبال پیشرفت و توسعه علم و فناوری، رفاه مردم، توسعه زیرساخت‌ها، توسعه و شکوفایی اقتصادی، تربیت نسل آینده، ارتقای ایمان اعتقاد و روحیه و استحکام هویت ملی تعقیب منافع ملی و هر آنچه که یک ملت به دنبال آن است، می‌باشند؛ مقدمه ضروری آن امنیت و دفاع پایدار مستحکم و خدشه ناپذیر است و نیرو‌های مسلح چنین مسئولیت سنگینی را بر عهده دارند.
 
وی افزود: به برکت فرماندهی فرمانده کل قوا و خون شهدا و تلاش رزمندگان، امنیت پایدار در کشور ما بر قرار است. سربازان هم نقش بارزی در امنیت کشور ایفا می‌کنند. بیش از ۵۰ درصد ماموریت دفاع از کشور بر دوش سربازان است و این مسئولیت کوچکی نیست. اگر کسی در مورد ضرورت و تقدس این خدمت تردید می‌کند اطلاع لازم از کارویژه سربازان در امنیت کشور ندارد.
 
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح اظهار کرد: جنگ‌های اخیر این را اثبات کرد حتی کشور‌هایی که ۶۰ سال است سربازی را به شکل مرسوم کنار گذاشته بودند در حال بازگشت به این روش هستند و دریافتند که تنها راه استحکام ارتش‌ها حضور سربازان در آنهاست.
 
وی افزود: در دفاع مقدس بیش از ۳ میلیون نفر به‌عنوان سرباز به جبهه رفتند و بیش از ۶۰ هزار نفر جان خود را فدای کشور کردند و کشور با سربلندی و اقتدار دفاع مقدس را به پایان رساند. بعد از آن نیز در این سی و چند سال اخیر در جای جای مرز‌ها ماموریت‌های سنگین خود را با ایثار و شجاعت به پایان رساندند.
 
سرلشکر باقری گفت: نیرو‌های مسلح تلاش‌های مهمی برای تحول در سربازی انجام داده‌اند. سربازان ما در طول سربازی با مفاهیم مهمی آشنا می‌شوند. در طول سربازی جوانان سختی کشیدن و مسئولیت‌پذیری را یاد می‌گیرند و چه تجربه‌ای بهتر از اینکه در سن جوانی در دفاع و امنیت کشور سهیم باشند.
 
وی ادامه داد: جوانان در خدمت سربازی دفاع از استقلال و امنیت کشور را می‌آموزد و این تجربه را به فرزندان خود منتقل می‌کند و اینطور کشور دوام و استقلال پیدا می‌کند. در نیرو‌های مسلح ما با بیش از ۳۵۰ هزار سرباز مشغول دفاع از امنیت کشور هستند و این عدد کوچکی نیست.
 
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح عنوان کرد: متوسط دوره خدمت سربازی به ۱۴ ماه کاهش پیدا کرده است و این حداکثری فشردگی است که امکان‌پذیر شده است. حداکثر تلاش شده تا سربازان در استان‌های پیرامون محل زندگی‌خود خدمت کنند و برای سربازان متاهل امتیازات ویژه در نظر گرفته شده و برای سربازان نخبه امکان پژوهش در رشته‌های خود فراهم شده و حقوق سربازان ارتقا پیدا کرده است.
 
وی افزود: در حوزه مهارت‌آموزی هم گام‌های اساسی برداشته شده است و بیش از ۱ میلیون جوان در طول هفت سال اخیر مهارت تخصصی فرا گرفته‌اند و طی سال‌های اخیر حداکثر تلاش شده ماموریت‌های دفاعی و امنیتی و تخصصی برای سربازان درنظر گرفته شود و وظایف دون شأن سربازان کنار گذاشته شده و مسیر بهبود فضای سربازی ادامه خواهد یافت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
برگزاری اجلاسیه ده روزه کنگره شهدای البرز
شهرداری‌ها نقش محوری در توسعه متوازن شهر دارند
آغاز اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد تا ساعاتی دیگر
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
گزیده خطبه های نماز جمعه شهر یاسوج
اهدای ۳۰ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند بنابی 
هشدار پلیس؛ با احتیاط برانید
آغاز به کار بازار میوه توسط شهرداری میانه
هوا در اصفهان سردتر می‌شود
بازگشایی محور راهبردی در قلب بافت فرسوده شهرضا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
مشق مادر، روایت شیرین از یک کلاس درس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)