• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۴۵۰۹۱
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۹
اقتصادی » صنعت

پیام وزیر صنعت، معدن و تجارت به‌مناسبت دهه‌فجر انقلاب اسلامی

وزیر صمت، دهه‌فجر انقلاب اسلامی را منتج از اندیشه بلند امام راحل و با پشتوانه و حمایت کامل مردم دانست و آن را یادآور اتکا به توان عظیم مردمی و واژه با‌عزت «ما می‌توانیم» عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ آقای سیدمحمد اتابک وزیر صمت، در پیامی فرا رسیدن دهه‌فجر انقلاب شکوهمند اسلامی و تثبیت حاکمیت جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت و تاکید کرد: ملت ایران برای گذر از پیچ‌های سخت، راه دشوار آزادی و استقلال را با نثار جان پیموده است و در چهل و ششمین فجر انقلاب بر همان میثاق ثابت قدم مانده و فراز و فرود رسیدن به قله پیشرفت را با نیروی ایمان و عمل هموار خواهد ساخت.

متن پیام وزیر صنعت، معدن و تجارت به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

دهه‌فجر انقلاب اسلامی تبلور اندیشه معمار بزرگ آن خمینی کبیر است که با پیروی از مکتب اسلام ناب محمدی صلی‌الله علیه وآله وسلم و اهتزاز پرچم هویت‌بخشی به ملت ایران در قرن معاصر برای ایجاد جامعه بر پایه تعالیم الهی شکل گرفت و پس از دو ماه با رای قاطع ۹۸ درصدی مردم، پایه‌های جمهوری اسلامی بر پهنه ایران سربلند استوار گشت.

دهه‌فجر انقلاب اسلامی که منتج از اندیشه بلند امام راحل و با پشتوانه و حمایت کامل مردم شکل گرفت و با اتکا به توان عظیم مردمی و واژه با‌عزت «ما می‌توانیم» راه استقلال و آزادی را در پیش گرفت، اینکه با همت جمعی و توکل به خداوند بزرگ برای پیشرفت و آبادانی دست در دست هم دهیم و با استقامت در راه رسیدن به اهداف و آرمان‌های انقلاب، راه دشواری که تاکنون پیموده‌ایم را با صلابت بیشتر تا رسیدن به سرمنزل مقصود به پیش رویم.

توجه به این نکته که رسیدن به رفعت و پیروزی مستلزم تحمل سختی‌ها است؛ بزرگترین درس نهضت اسلامی امام خمینی (ره) است و ملت ایران برای گذر از پیچ‌های سخت، راه دشوار استقلال و آزادی را پیموده و حالا در این نقطه از تاریخ و چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، در مسیر پیشرفت به دستاورد‌های مهمی نائل شده است.

رشد و شکوفایی در صنعت، معدن، صنایع مادر و پیوستن به جرگه پیشگامان جهانی افتخاری بس عظیم با وجود همه سنگ‌اندازی بدخواهان نظام و مردم ایران است، افزایش ضریب خود‌اتکایی در بخش‌های مهم صنعتی و معدنی، تکیه بر دانش و توان مهندسی داخلی، ظهور شرکت‌های دانش‌بنیان، پیشرفت سریع در فناوری نانو، تربیت مدیران و منابع انسانی جوان و متخصص، ایران را به بازیگری مهم در منطقه و جهان تبدیل کرده است، حضور به عنوان عضو ناظر در اتحادیه اوراسیا و معاهده بریکس و توافقات دوجانبه با همسایگان اقتصاد مقاومتی ایران را در آستانه جهش قرارداده است و این همان باور «ما می‌توانیم» است.

این قابلیت‌ها برای پیشرفت در سایر بخش‌های کشور هم ممکن است و تجربه راهِ رفته‌ی موفقیت و پیروزی را می‌توان در موارد عقب مانده به کار بست و شهد پیشرفت را در کام ملت ایران شیرین ساخت.

دولت چهاردهم نیز با تکیه بر عنصر پیروزی‌بخش انقلاب که همان وفاق ملی است پای در راه توسعه و پیشرفت کشور گذاشته و برای رسیدن به ایرانی پیشرفته و آبادتر، بستر کار و کوشش را برای همه طیف‌ها فراهم ساخته و امید می‌رود با همدلی همه مردم مسیر هموارتر از گذشته شود.

اینجانب فرا رسیدن دهه فجر انقلاب اسلامی را به ملت شریف ایران، روح بلند امام امت، مقام معظم رهبری، شهیدان راه پیروزی و عزت و تولیدکنندگان بخش صنعت و معدن و فعالان عرصه کار و کوشش برای پیشرفت ایران بزرگ تبریک عرض می‌کنم و دوام توفیقات مردم کشورم را از درگاه خداوند متعال مسألت می‌دارم.

سیدمحمد اتابک
وزیر صنعت، معدن و تجارت

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ربات ایرانی، راندمان نیروگاه‌های خورشیدی را بالا برد
نگاه ویژه دولت به طرح آبفا در شهر‌های ساحلی کشور 
جام حذفی فوتبال اسپانیا؛ صعود دشوار آتلتیکو و رئال مادرید به یک هشتم نهایی
توسعه جنگل کاری با کاشت بذر بلوط در ونک سمیرم
برگزاری ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی بحران در مشهد
اسکان موقت ۱۰ خانواده از اهالی روستای طولای قشم
سرمایه‌گذاری چهار هزار میلیارد تومانی در آذربایجان غربی
ثبت ۲۱ میلیمتر بارش در همدان
سیزدهمین جشنواره چترنویسی «باز باران» در باغ‌موزه قصر
طرح نظارتی شب یلدا در بازار اردبیل اجرا می‌شود
امضای ۵ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری به ارزش ۴ هزار میلیارد تومان در آذربایجان‌غربی
زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴٫۲ ریشتر هجدک را لرزاند
تداوم فعالیت دومین سامانه بارشی تا بعدازظهر امروز در هرمزگان، ۲۷ آذر
بارش‌ پراکنده باران و برف همچنان مهمان مازندرانی‌ها
افتتاح یک مدرسه سه‌کلاسه درشهرستان میان‌جلگه
تمامی مدارس ابتدایی گیلان شنبه و یکشنبه غیرحضوری است
آبادان میزبان رویداد ملی استارت‌آپی کشاورزی و شیلات
بیش از ۵۴۴ هزار نفر در استان اردبیل زیرپوشش برنامه پزشک خانواده هستند
تردد روان در محور‌های کوهستانی اما برفی مازندران
ورود سومین سامانه بارشی به هرمزگان از امشب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
قطار شهری کرج با ۴ ایستگاه فعال در حال خدمت‌رسانی است
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
بیشترین میزان بارندگی، ۲ میلیمتر، در آبادان
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۳ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)