پخش زنده
امروز: -
گزارش منتشر شده پژوهشگران دانشگاه لندن نشان میدهد، شمار کودکان انگلیسی که برای درمان مشکلات روانی، به بخشهای اورژانس حاد بیمارستانهای این کشور مراجعه کردهاند در مدت ۱۰ سال حدود ۶۵ درصد افزایش یافته است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، در گزارش پژوهشگران دانشگاه لندن که در برخی نشریات منتشر شده آمده است با اشاره به نتایج بررسی افراد ۵ تا ۱۸ ساله انگلیسی که در ده سال گذشته برای دریافت کمک و درمان به بخشهای اورژانس حاد بیمارستانها مراجعه کردهاند اعلام کردند شمار این افراد به شدت افزایش یافته است.
این پژوهشگران میگویند به ویژه شمار دختران ۱۱ تا ۱۶ سالهای که به علت اختلالات روانی به بیمارستانهای انگلیس مراجعه میکنند، به صورت چشمگیری افزایش یافته است که در موارد متعددی، به صورت آزار به خود دیده میشود. در این گزارش آمده است همچنین در میان کودکان ۵ تا ۱۰ ساله، ناراحتیهای روانی بیشتر شده است.
براساس گزارش پژوهشگران دانشگاه لندن اختلالات روانی در میان کودکان انگلیسی، به خودی خود از بین نخواهد رفت بلکه نیازمند بهبود خدمات درمانی است. در این گزارش آمده است اگرچه همه گیری کووید در افزایش ابتلای کودکان انگلیسی به مشکلات روانی موثر بود، تنها عامل این افزایش نیست.
در این پژوهش اطلاعات همه کودکان ۵ تا ۱۸ سالهای که در سالهای ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۴ میلادی به بخشهای اورژانس حاد بیمارستانهای انگلیس مراجعه کرده بودند، بررسی شد. این افراد معمولا به توصیه پزشکان خانوادگی یا بخشهای اورژانس بیمارستان ها، به این بخشها که جدای از بخشهای روانی بیمارستانهای انگلیساند، ارجاع داده میشوند تا به ارزیابی مراجعان و درمان آنان بپردازند.
نشریه انگلیسی ایندیپندنت در این باره نوشت: پژوهشگران دانشگاه لندن، در سال ۲۰۲۲ میلادی، ۳۴۲ هزار و ۵۱۱ فرد ۵ تا ۱۸ ساله را برای ارزیابی و درمان مشکلات روانی، به بخشهای اورژانس حاد بیمارستانهای انگلیس ارجاع دادند که ۳۹ هزار و ۹۲۵ نفر از آنان، دچار اختلالات روانی تشخیص داده شدند که موجب نگرانی بود. از این افراد، بیش از نیمی (۵۳.۴ درصد) به خودزنی پرداخته بودند. به نوشته ایندیپندنت، اگرچه شمار افراد ارجاع داده شده به بخشهای اورژانس حاد انگلیس افزایش چشمگیر نشان میدهد، کارشناسان معتقدند این هنوز بخش قابل مشاهده یک کوه یخ است و شمار واقعی مبتلایان به اختلالات روانی، به مراتب بیش از این است.