پخش زنده
امروز: -
بیمارستان ولایت مشهد علاوه بر کاربری جراحی عروق، بعد از این در حوزه امداد و نجات نیز ارائه خدمت خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیمارستان ولایت مشهد در راستای توسعه خدمت رسانی به زائران و مجاوران حرم رضوی و عمل به منویات رهبر معظم انقلاب و با توجه به درخواست های مستمر کلیه گروههای آموزشی جراحی به بیمارستان امداد و نجات تغییر کاربری داد.
دکتر محمد دهقانی فیروزآبادی امروز افزود: بیمارستان ولایت مشهد در سال ۱۴۰۰ با زیر بنای ۲۳ هزار متر مربع و با ظرفیت ۲۰۰ تخت بستری در پنج طبقه به بهره برداری رسید.
وی ادامه داد: هم اکنون بیمارستان های شهید کامیاب، شهید هاشمی نژاد و طالقانی در مناطق مختلف شهر مشهد در حوزه حوادث فعال هستند که با استفاده از ظرفیت کامل بیمارستان ولایت، زنجیره خدمت رسانی در حوزه سوانح و حوادث این کلانشهر تکمیل می شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: بخشی از ظرفیت های بیمارستان ولایت به طور کامل در حوزه امداد و نجات فعال نشده است و تلاش می شود در آینده نزدیک فعالیت این مرکز درمانی به طور کامل در این عرصه فعال شود تا بتوان به شکل مناسبی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی خدمات ارائه کرد.
وی افزود: با غیرفعال شدن بیمارستان علوی، گروه جراحی عروق به بیمارستان ولایت انتقال یافت و در سایر بیمارستان های شهر مشهد این خدمت ارائه نمی شد که برنامه دانشگاه علوم پزشکی مشهد این است که خدمات گروه جراحی عروق، علاوه بر بیمارستان ولایت در سایر مراکز درمانی نیز فعال شود.
دکتر دهقانی گفت: بیمارستان ولایت علاوه بر کاربری امداد و نجات در حوزه جراحی عروق نیز همچنان ارائه خدمت خواهد داشت، بر اساس برنامه ریزی این خدمت به تدریج در سایر بیمارستان ها به ویژه قائم (عج)، شهید کامیاب و شهید هاشمی نژاد نیز فعال می شود تا بیماران برای دریافت این خدمت نیاز به ارجاع به سایر مراکز درمانی نداشته باشند.
بیمارستان ولایت مشهد نخستین مرکز درمانی هوشمند کشور است که در سال ۱۴۰۰ به بهرهبرداری رسیده است و در بلوار کاوه و جنب بیمارستان اکبر این شهر قرار دارد.