• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۲۵۷۲۱
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۱
سیاسی » رهبری

برخی کشور‌های همسایه تشنه خرید خدمات فضایی ایران هستند

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری رهبر در بازدید از شرکت خصوصی و دانش بنیان "امید فضا" گفت: صنعت فضایی در آینده حکمرانی کشور نقش کلیدی دارد و آینده کشور در دست جوانانی است که در بخش خصوصی فعال هستند.

برخی کشور‌های همسایه تشنه خرید خدمات فضایی ایران هستند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر محمد مخبر در این بازدید که عصر امروز (سه شنبه) صورت گرفت پس از دیدار و گفت‌و‌گو با جوانان نخبه گفت: بازدید از این مراکز دانش بنیان و صحبت با نخبگان جوانی که در این مراکز فعال هستند این توصیه رهبر انقلاب را بار دیگر اثبات می‌کند که "اگر به این جوانان تکیه کنیم برای توسعه کشور و حل مشکلات آن مانعی نداریم". 

وی دیدار و گفت‌و‌گو با جوانان نخبه را مایه غرور و احساس امید به آینده دانست و گفت: باید این مراکز و این جوانان از طریق رسانه‌ها و به ویژه صدا وسیما به مردم شناسانده شوند تا ملت پرافتخار ایران با ظرفیت‌های عظیم و جوان کشور آشنا شوند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه معمولا این مشکلات هستند که از سوی رسانه‌ها به آنها پرداخته می‌شود، اما به ظرفیت‌هایی همچون جوانان نخبه کمتر پرداخته می‌شود گفت: یقینا ظرفیت‌ها و منابعی که می‌توانند این مشکلات را حل کنند همین جوانان هستند. توانایی ها، ظرفیت‌ها و منابع کشور در برابر مشکلات قابل مقایسه نیست و همانطور که مقام معظم رهبری نیز به آن اشاره داشته‌اند، تنها کانون حل مسائل کشور همین جوان‌ها هستند.

مشاور و دستیار رهبری با بیان اینکه با همت همین جوانان مسائل کشور حل خواهد شد توضیح داد: مهمترین علتی که باعث شد امروز در این شرکت حضور داشته باشم خصوصی بودن این شرکت است و یقین دارم آینده عرصه فضایی از آن شرکت‌های خصوصی است و من هم حسب وظیفه و ماموریتی که دارم از لحظه پرتاب ماهواره ساخت شما این اتفاق را دنبال کردم و از شما گروه جوان می‌خواهم با قوت و اراده به پیش بروید و روی کمک من هم حساب کنید.

دکتر محمد مخبر با اشاره به اینکه آینده کشور در دست جوانانی است که در بخش خصوصی فعال هستند گفت: یکی از مشکلات شرکت‌های دولتی بروکراسی اداری است که مانع حل سریع مشکلات می‌شود.

وی افزود: سیاست کلان برای اداره آینده کشور بر این است که بیشتر کار‌هایی که در دولت انجام می‌شود در حال انتقال به سمت بخش خصوصی باشد و دلیل آن وجود ظرفیت عظیم جوانانی مثل گروه شما است.

وی در بخش دیگری از سخنانش در جمع مدیران و جوانان نخبه فعال در شرکت امید فضا تاکید کرد: شرکت‌های خصوصی دانش بنیان که در حوزه فضایی فعالیت دارند، دو ویژگی مهم دارند: نخست اینکه متمرکز روی عنصری مهم، چون فناوری فضایی هستند و یقینا صنعت فضایی در آینده حکمرانی کشور نقش کلیدی دارد و دوم خصوصی بودن این شرکت هاست که چابکی، توانایی و بهره وری بالاتری خواهند داشت؛ بنابراین تقویت شما حرکت در مسیر راهبرد‌های اساسی حکمرانی کشور است.

دکتر مخبر یکی از دستاورد‌های دولت شهید رییسی را حضور ایران در پیمان‌های شانگهای و بریکس و اوراسیا دانست و گفت: این مساله فرصتی مناسب را برای توسعه صنعت فضایی کشور بوجود آورده است؛ چرا که صنعت فضایی نه زمین می‌شناسد و نه جغرافیا و با توجه به همسایه‌های زیاد کشورمان باید به دنبال دستیابی به سهم مناسب در صنعت فضایی باشیم چرا که بسیاری از کشور‌های جهان و نیز برخی همسایگان ما تشنه خرید خدمات فضایی شرکت هایی، چون شما هستند.

کوثر و هدهد با موفقیت در مدار ۵۰۰ کیلومتری خورشید آهنگ قرار گرفته‌اند

دکتر شهرابی مدیر این شرکت خصوصی فعال در حوزه فضایی نیز ضمن تشکر از حضور مشاور و دستیار رهبری انقلاب گفت: همه فعالان بخش خصوصیِ کشور‌های مدعی در حوزه فضایی؛ کارشان را از شرکت‌های کوچکی، چون ما آغاز کردند و گروه‌های فضایی جوان کشور در صورت حمایت می‌توانند به سرعت رشد کرده و در خدمت ایران عزیز باشند.

وی به پرتاب دو ماهواره هدهد و کوثر که توسط جوانان نخبه این شرکت ساخته شده بودند به فضا اشاره کرد و توضیح داد: هر دو ماهواره که با پرتابگر روسی به فضا پرتاب شدند با موفقیت در مدار قرار گرفتند و خوشبختانه ماهواره هدهد همه چک لیست‌هایش را با موفقیت پشت سر گذاشته و حتی موفق به دریافت پیام‌هایی از ایستگاه‌های سایر کشور‌ها شده است.

به گفته وی، این دو ماهواره در مدار ۵۰۰ کیلومتری خورشید آهنگ قرار گرفته‌اند و در حال حاضر در تلاش هستیم جهت گیری ماهواره کوثر را به سمت زمین تغییر دهیم.
 دکتر شهرابی با اشاره به برنامه این شرکت برای ساخت منظومه ماهواره‌ای مخابراتی، این اقدام را گامی مهم در صنعت فضایی ایران برشمرد و توضیح داد: در حال حاضر در تلاش هستیم نسخه‌ای بهبود یافته از دو ماهواره هدهد و کوثر را در یک ماهواره ادغام کنیم و قرار است این ماهواره جدید سال آینده به فضا پرتاب شود.

گفتنی است شرکت امید فضا شرکتی به خصوصی و دانش بنیان در حوزه صنعت فضایی است که اخیرا موفق به پرتاب دو ماهواره هدهد و کوثر به فضا شده و میانگین سنی جوانانی که در این شرکت مشغول به کار هستند ۲۵ سال است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
بی قانونی و گنگ
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان به پایان رسیده است
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
گودبرداری غیر اصولی در شهر طالقان حادثه آفرید
دستور ویژه استاندار سیستان و بلوچستان برای رسیدگی به پرونده قتل کودک چابهاری
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری دی ماه از فردا
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
انتصاب اعضای جدید هیات‌مدیره منطقه آزاد مهران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ آذر ۱۴۰۴
جهاد کشاورزی زنجان، سازمان برتر کشور شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آذر ۱۴۰۴
افزایش کشت گیاهان دارویی در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
اجرای طرح مایه کوبی یک میلیون رأس دام در پلدختر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)