• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۲۲۶۵۵
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶
اجتماعی » حقوقی و قضایی
تاکید معاون اول قوه قضائیه

احیا و توسعه واحدهای تولیدی در اولویت باشد

معاون اول قوه قضائیه گفت: در رسیدگی به پرونده واحد‌های تولیدی باید تمرکز بر احیای واحد‌های تولیدی باشد و در مواردی که سوءاستفاده وجود دارد، علاوه بر برخورد باید تولید حفظ شود.

احیا و توسعه واحدهای تولیدی در اولویت باشد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت‌الاسلام خلیلی در جلسه رسیدگی به مشکلات کارخانه سیمان بیارجمند سمنان گفت: این پرونده چندان مشکل خاصی ندارد و پرونده‌های مشکل‌دارتر، سنگین‌تر از این موضوع را مشاهده کرده‌ایم که به راحتی حل شد و رفع آن به یک همکاری جمعی نیاز داشت که صورت گرفت.

وی افزود: البته همکاری جمعی که در درونش یک نگاه واحد به وجود آید و تلقی‌های مختلف از بین برود. تا زمانی که تلقی‌های مختلف و نگاه‌های متفاوت داریم طبیعتاً نمی‌توانیم نتیجه بگیریم.

معاون اول قوه قضائیه، در این جلسه که با حضور حجت‌الاسلام  اکبری، رئیس کل دادگستری استان سمنان، اعضای شرکت سرمایه‌گذاران تامین اجتماعی (شستا)، معاون وزیر اقتصاد و برخی از مسئولان مربوطه برگزار شد گفت: ما باید یک شناختی از گذشته داشته باشیم، ثروت و سرمایه از ناحیه مردم آمده و نارضایتی به وجود آمده است.

وی با بیان اینکه یکسری از بخش‌های حاکمیتی برای ارائه تسهیلات ورود پیدا کردند و آن تسهیلات در حال حاضر وصول نشده است افزود: در یک مقطعی رئیس جمهور ورود و در نهایت یک متولی به نام شستا را تعیین و اعلام کردند که شستا از صفر تا صد این قضیه را با توجه به حمایت‌هایی که حاکمیت از شستا می‌کند، بپذیرند. شستا بخش خصوصی نیست بلکه یک بخش حاکمیتی و دولتی است.

خلیلی افزود: تلقی ما دو گونه می‌تواند باشد، یک تلقی این است که گذشته را بررسی کنید تا متوجه شوید چرا اینگونه شده است آیا جرم و تخلفی اتفاق افتاده است یا قصور و تقصیری بوده باید این موارد را بررسی کنیم، اما هر کجا که صرفا موضوع را از جنبه قضایی بررسی کرده‌ایم، به سرانجام نرسیده‌ایم و اقدام موثری هم صورت نگرفته است.

معاون اول قوه قضائیه افزود: در رسیدگی به مشکلات و پرونده واحد‌های تولیدی ابتدا نظر و تمرکز ما باید بر روی احیا، ایجاد و به کار انداختن و توسعه واحد‌های تولید و کارخانه‌ها باشد.

خلیلی گفت: در مواردی که سوءاستفاده وجود دارد، باید برخورد صورت گیرد، اما تولید باید حفظ شود. نباید تولید را از جریان خود خارج کنیم برای اینکه می‌خواهیم رسیدگی قضایی انجام دهیم.

وی ادامه داد: تلقی دیگر این است که آنچه اتفاق افتاده است، اگر سوء جریانی وجود داشته، باید رسیدگی شود، اما جریان تولید نباید متوقف شود. اولویت این است که ما به سرانجام رساندن کارخانه و حقوق سهام‌داران فکر کنیم.

خلیلی تاکید کرد: ما آمده‌ایم مشکلات و گره‌های ناخواسته این کارخانه را رفع کنیم. آنچه که در مورد کارخانه سیمان بیارجمند اهمیت دارد، حضور شستا است. یعنی ما با بخش خصوصی مواجه نیستیم با دولت و حاکمیتی مواجه هستیم که دغدغه آن این است که به مردم خدمت کند.

معاون اول قوه قضائیه گفت: با پیشرفت کار ۳۵ درصدی کارخانه بخش خصوصی قطعا نمی‌پذیرفت که اقداماتی برای آن انجام دهد و شستا به مشکلات ورود کرده است. باید در این زمینه کار کارشناسی انجام شود. پس از انجام کار کارشناسی شستا در بازه زمانی مشخص کارخانه را به سرانجام برساند.

اکبری رئیس کل دادگستری استان سمنان نیز گفت: معاون اول قوه قضائیه در سفر استانی به سمنان حسب دستور رئیس قوه قضائیه پیگیری مشکل سیمان بیارجمند را در دستور کار قرار دادند. بحث سیمان بیارجمند از گذشته‌ها تاکنون مطرح است و مسائل و مشکلاتی در این خصوص وجود دارد که این موضوع را جمع‌بندی کردیم و به شما ارائه می‌دهیم.

در این جلسه موضوعاتی اعم از دریافت تسهیلات ریالی از بانک و تعهدات ارزی توسط این شرکت، عدم امکان اعمال ماده ۲۰ قانون رفع موانع تولید و... مطرح شد.

مرتضوی قائم مقام معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه هم گفت: شستا باید طرح داشته باشد اینکه جلسات متعدد برگزار کنیم و خروجی نداشته باشد و هیچ تعهد و تضمینی ندهد تا چند سال دیگر نیز به نتیجه نمی‌رسیم و شستا باید طرح خود را با تضمین و تعهد ارائه دهد.

مرتضوی گفت: نکته دوم تعیین تکلیف بدهی‌هاست و شستا باید تضمین کافی را نزد بانک بگذارد. نکته سوم نیز تقسیم وظایف است و همگی باید کمک کنیم تا این مشکل رفع شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح حوضچه‌های ۱۳۵ میلیون لیتری در سروستان
بازار بروجرد زیر ذره بین بازرسی
۴ دستگاه ماینر قاچاق در بجنورد متوقف شد
صادرات ۲۹ هزار تنی میوه از مازندران به هند و سایر کشورها
افزایش ۱۰۰ درصدی ظرفیت کاروان‌های عمره مازندران در سال جاری
ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان اصفهان چشمگیر است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
پایان هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال
بارش باران در برخی از مناطق کشور
تجلیل از فرماندهان برتر پایگاه های بسیج در شاهین شهر 
احضار ۳ استقلالی به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال
نمایه شدن فصلنامه آنالیزی دانشگاه آزاد مراغه در پایگاه استنادی ISC
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
پیام تسلیت رئیس رسانه ملی درپی درگذشت همسر معاون رئیس‌جمهور
رسول خطیبی از هدایت مس رفسنجان برکنار شد
مجازی شدن کلاس‌های حضوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۰ آذر
نایب قهرمانی تیم ملی کاراته ایران در رقابت های جهانی
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (دهم آذرماه ۱۴۰۴)
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (دهم آذر ۱۴۰۴)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالف‌اند
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۳ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
پیگیری گلایه یکی از شهروندان از نحوه خدمات درمانی در بیمارستان قدس   (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)