• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۹۳۷۲۶
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۴۰۳ - ۰۳:۵۵
بین الملل » غرب آسیا

آغاز درگیری‌ها در سوریه، با هدف فشار به جبهه مقاومت

کارشناس مسائل غرب آسیا: رژیم صهیونیستی پس از غزه و لبنان، جبهه سوریه را با هدف فشار به جبهه مقاومت باز کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، حسین رویوران، کارشناس مسائل غرب آسیا با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری در خصوص آتش بس در لبنان و آغاز درگیری‌ها در سوریه گفت: اتفاقی که در لبنان افتاده است آتش بس دائمی بر اساس قطعنامه ۱۷۰۱ است. در این بین رژیم صهیونیستی میخواست طی ۶۰ روز نیرو‌ها و تجهیزاتش را از لبنان خارج کند، اما ورود مردم لبنان به شهر‌ها و روستا‌های خودشان تا حد زیادی رژیم صهیونیستی را دستپاچه کرد. وی افزود: البته رژیم صهیونیستی در نقاط مرزی در حد یک و دو کیلومتر نفوذ کرد ولی هیچ روستا یا شهر مهمی را موفق به اشغال نشد. با این حال بازگشت مردم، رژیم صهیونیستی را نگران کرده و به همین دلیل گاهی تیراندازی به سمت مردم رخ می‌دهد.

این کارشناس مسائل غرب آسیا یادآوری کرد: رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۹۶۷ در مقابل ارتش‌های عربی جنگید و آنها را شکست داد، در جنگ ۱۹۷۳ دو ارتش سوریه و مصر را شکست داد، اما حالا در مقابل حزب الله بیش از دو ماه جنگید اما موفق به پیشروی در لبنان نشد. این یک سرشکستگی بزرگ برای ارتش رژیم صهیونیستی است. رویوران در خصوص ارتباط جبهه لبنان به جبهه سوریه گفت: شما دیدید وقتی که یک جبهه فعلا با آتش بس بسته شد، یک جبهه جدیدی علیه محور مقاومت باز کردند، رژیم صهیونیستی ابتدا جبهه غزه را باز کرد، بعد لبنان و همان کسانی که این جبهه‌ها را باز کردند امروز جبهه سوریه را باز کردند. این اتفاقا نشان می‌دهد کسانی که سعی می‌کنند علیه جبهه مقاومت کار بکنند، بیکار نیستند. وی افزود: هدف از این اقدام در مرتبه اول تحت الشعاع قرار دادن پیروزی بزرگ حزب الله در لبنان است. در مرتبه دیگر به دنبال تغییر معادلات منطقه هستند. دلیل دیگر این درگیری‌ها بر می‌گردد به نیاز رژیم و غرب برای این که محور مقاومت تحت فشار باقی بماند.

این کارشناس مسائل غرب آسیا اضافه کرد: در سال ۲۰۲۰ یعنی چهار سال پیش یک توافقی بین دولت سوریه و تکفیری‌ها در ادلب بود و یک آتش بسی برقرار شد و ۴ سال هم این آتش بس پایدار ماند، اما گروه‌های تکفیری الان این آتش بس را نقض و غافلگیرانه حمله کردند. رویوران افزود: ما دو تا استان در سوریه داریم یکی حلب و یکی ریف حلب، این تکفیری‌ها تا الان در استان ریف حلب هستند یعنی در خود حلب نیستند. موضوع مهم این است که جنگ یعنی تدارکات؛ الان سوال اول این است که تدارکات و امکاناتی که در اختیار این تکفیری‌ها قرار گرفته و با آن پیشروی کردند از کجا آمده است، ترکیه به روسیه و ایران قول داده بود به اینها کمک نمی‌کند و هیچ گونه تدارکاتی به اینها داده نخواهد شد. وی ادامه داد: همان طور که مقاومت در لبنان پیروز شد، در سوریه هم می‌تواند پیروز شود، دولت سوریه الان ضعیف نیست، ارتش سوریه چند سال است که استراحت خودش را کرده و امکانات دارد، پوشش هوایی دارند و امکان پیروزی برای ارتش سوریه کاملا وجود دارد.

در این برنامه علیرضا کمیلی، دبیر اتحادیه بین المللی امت واحده در خصوص شرایط لبنان گفت: بیانیه‌ای که حزب الله بعد از پذیرش آتش بس داد همه آن عدد و رقم است و می‌گوید ما ۱۳۰ صهیونیست را کشتیم، بیش از هزار نفر زخمی کردیم و نزدیک ۶۰ تانک مرکاوا را منهدم  کردیم و تمام گزارشی که ارائه می‌دهد از میدان است. اگر میدان را ملاک قرار بدهیم می‌بینیم که چرا رژیم مجبور به عقب نشینی شد. وی افزود: اگر قرار باشد دشمن دستاورد‌های طوفان الاقصی را از بین ببرد که یکی از آنها محوریت یافتن مسئله فلسطین و دشمنی با اسرائیل و آمریکا در کل جهان اسلام بود، باید جنگ مسلمان با مسلمان راه بیندازد. یعنی باید در آتش درگیری‌ها در شمال سوریه و جنوب یمن بدمد. دبیر اتحادیه بین المللی امت واحده اضافه کرد: ما از سه ماه قبل خیلی جدی تحرکات افراد مسلح را در ادلب داریم، حتی باعث شد نیرو‌های سوری دو سه روز قبل پیش دستانه برخی از مناطق متعلق به تکفیری‌ها را بمباران کنند. کمیلی تاکید کرد: روسیه همچنان به عنوان هم پیمان سوریه، نقش خودش را در عملیات‌های هوایی ایفا می‌کند و در این روز‌ها هم چند تا عملیات داشت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان مسابقات تنیس روی میز دانشجویان دختر و پسر منطقه ۳ کشور
آغاز فصل جدید عملیات اجرای سد مشمپا با قرارداد ۳۰ هزار میلیارد ریالی
توصیه‌های تغذیه‌ای برای کودکان مبتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
کاهش ۴۵ درصدی تلفات تصادف‌های رانندگی در خدابنده
بارش بیش از ۲۱۱ میلی متر باران در کیش
مدارس جاسک آماده اسکان اضطراری
افتتاح رسمی صحن مطهر حضرت زهرا(س)
ثبت نام در فرایند ارزیابی و انتخاب برند برتر ملی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
هوای سرد در تهران ماندگار است
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)