• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۷۲۵
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۳
سیاسی » عمومی

توسعه میدان های مشترک، اولویت شرکت ملی نفت ایران

معاون وزیر نفت با تاکید بر اولویت توسعه میدان های مشترک نفت و گاز در کشور گفت: تاخیرهایی در اجرای طرح های توسعه ای ایجاد شده که رفع آنها اولویت اصلی شرکت ملی نفت ایران است.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی (شانا) ، رکن الدین جوادی از تولید روزانه 252 هزار بشکه نفت و 283 میلیون متر مکعب گاز از میدان های مشترک خشکی و دریایی در کشور خبر داد و گفت: توسعه پرشتاب تر و تولید بیشتر از میدان های مشترک نفت و گاز، مهمترین اولویت شرکت ملی نفت ایران است و همه امکانات و ظرفیت های شرکت برای حداکثر تولید از میدان های مشترک نفت و گاز ساماندهی  شده است.
رکن الدین جوادی تصریح کرد: با توجه به شرایط خاص بین‌المللی در مقاطعی در مقایسه با کشورهای همسایه ، عقب ماندگی داشتیم اما با توجه به اهمیت برداشت از میدان های مشترک، شرکت ملی نفت برنامه هایی از قبیل روش‌های بهینه ازدیاد برداشت با اولویت افزایش تولید از میدان های مشترک تهیه کرده است.
وی افزود: باتوجه به این که اجرای برخی روش های معمول ازدیاد برداشت، به دلیل ایجاد فرصت مهاجرت نفت و گاز از قسمت ایرانی به بخش مجاور، در میدان های مشترک دارای ریسک است، انتخاب فرآیند ازدیاد برداشت در اینگونه میدان ها ملاحظه های خاص خود را نیاز دارد.
معاون وزیر نفت به روش های اجرا شده در میدان های مشترک اشاره و تصریح کرد: استفاده از پمپ های درون چاهی، فرازآوری با گاز، حفاری انحرافی، افقی یا چند شاخه، اسید کاری، حفاری بین چاه ها از روش های اجرا شده در میدان های مشترک است.
وی گفت: همچنین برای ایجاد ساختاری مناسب در شرکت ملی نفت ایران و افزایش تولید از میدان های مشترک، فعالیت های توسعه ای کشورهای همسایه در میدان های مشترک به صورت مستمر در شرکت ملی نفت ایران رهگیری و رصد می شود و گزارش جامع شناسنامه بخش خارجی میدان های مشترک برای پایش فعالیت های کشور همسایه تهیه شده است که پیوسته با اطلاعات جدید بروز رسانی می شود.
معاون وزیر نفت با تاکید بر این که شرکت ملی نفت ایران با تمام توان و ظرفیت اقدام های لازم برای توسعه و برداشت هر چه پرشتاب تر از میدان های مشترک نفت و گاز را انجام داده است، افزود: باتوجه به این که کمبود اعتبارها و شرایط خاص بین المللی سبب ایجاد مشکل برای سرمایه گذاران خارجی، نقل و انتقال پول، تامین کالا، تجهیزات و تکنولوژی های مورد نیاز شده است؛ تاخیرهای ناخواسته ای در اجرای طرح های توسعه ای ایجاد شد.
مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران گفت: فعالیت های منسجم اکتشافی برای ارزیابی پتانسیل های هیدروکربنی در نواحی مرزی خشکی و دریا اولویت برنامه های اکتشاف شرکت ملی نفت ایران است و تاکنون اطلاعات اکتشافی بخش بزرگی از این نواحی گردآوری، بررسی و ارزیابی شده است.
وی افزود: همچنین برداشت از میدان های یادآوران، آزادگان و پارس جنوبی انجام شده است که از نظر برداشت در برخی میدان ها در مقایسه با کشورهای همسایه پیشرفت بیشتری داریم.
جوادی گفت: توسعه میدان های دریایی به جز میدان اسفندیار و فرزاد (ب) که در مرحله نهایی مذاکره با سرمایه گذار قرار دارد و میدان آرش که باوجود آمادگی کامل شرکت ملی نفت ایران، طرح توسعه آن به دلیل وجود پاره ای اختلاف های مرزی با عربستان و کویت با شتاب کمتری در حال انجام است، دیگر میدان ها تعیین تکلیف شده و برخی از میدان ها تولیدی شده است و برخی دیگر در مسیر تولیدی شدن قرار دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و چهارم آذر ۱۴۰۴)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
بی قانونی و گنگ
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
گودبرداری غیر اصولی در شهر طالقان حادثه آفرید
دستور ویژه استاندار سیستان و بلوچستان برای رسیدگی به پرونده قتل کودک چابهاری
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری دی ماه از فردا
مجموعه کتابهای «نوجوان ایرانی » رونمایی شد
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
انتصاب اعضای جدید هیات‌مدیره منطقه آزاد مهران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ آذر ۱۴۰۴
جهاد کشاورزی زنجان، سازمان برتر کشور شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آذر ۱۴۰۴
افزایش کشت گیاهان دارویی در زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مصاف خیبر و استقلال تهران فردا در خرم‌آباد
ضرورت پرداخت تسهیلات برای دوگانه سوز کردن واحد‌های نانوایی شهرستان خرم‌آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امروز ؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)