• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۶۰۵۰۵
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۳
قزوین » اجتماعی

همایش لبیک به ندای رهبر انقلاب در حمایت از جبهه مقاومت

همایش لبیک به ندای رهبر انقلاب در حمایت از جبهه مقاومت با حضور مدیران تولید و صنعت استان در سپاه استان قزوین برگزار شد.

همایش لبیک به ندای رهبر انقلاب در حمایت از جبهه مقاومت
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حجت الاسلام یوسفی گفت: امروز جمعیت مسلمان در غزه، لبنان و سوریه نیازمند کمک ما هستند و کار پشتیبانی به عهده ماست همچنان که توانمندی نظامی ما با پشتیبانی مردم انجام شده است. 
 
وی گفت: رییس جمهور آمریکا سال ۵۶ در ایران مصاحبه کرد و گفت ایران جزیره امن است اما از آنجا که نصرت الهی، وعده صادق الهی است این جریان محقق و انقلاب پیروز شد و معادلات دنیا تغییر کرد.
 
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت صاحب الامر(عج) استان قزوین یادآور شد: شاید تا پیش از انقلاب مردم از مدعیان کشورهای اسلامی به دلیل وعده های دروغ ناامید شده بودند اما جمهوری اسلامی ایران این امیدها را بازگرداند و امروز شاهدیم این انقلاب، مردم کشورهای آمریکا و اروپا به ویژه نسل جوان را در سمت درست تاریخ قرار داده است.
 
حجت الاسلام یوسفی عنوان کرد: امروز رژیم غاصب اسرائیل به بدترین وضعیت تاریخ عمر خود رسیده و در تنگناهای شدید گرفتار شده و این جریان به همت این انقلاب و نظام محقق شده است.
 
وی اضافه کرد: امروز در جبهه مقاومت شاهد شرایطی هستیم که هر کدام باید نقش خود را بیابیم. رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ بر هر کسی فرض است برای نابودی اسراییل به محور مقاومت کمک کنند. همه باید پای این کار باشیم. نظامیان کار خود را خوب انجام دادند و گسترده ترین عملیات طراحی و انجام شد و اگر دست از پا خطا کنند پاسخی سخت دریافت خواهند کرد.
 
وی تصریح کرد: امروز نیروهای رزمنده محور مقاومت نیازمند کمک به خانواده هایشان هستند. در دفاع مقدس هم سه و نیم درصد مردم در جبهه حاضر شدند اما سایر مردم و اقشار پای پشتیبانی رزمندگان بودند.
 
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت صاحب الامر (عج) استان قزوین بیان کرد: امروز نیازمند پشت جبهه ای های عزیز هستیم تا جبهه مقاومت تنها نماند‌. امروز اگر نیاز به حضور انسانی باشد نیروهای نظامی پشتیبانی می کنند اما حمایت و پشتیبانی مالی در دست شماست تا بتوانیم تکلیف و وظیفه را به درستی انجام دهیم.

سردار رستمعلی رفیعی آتانی فرمانده سپاه استان هم این در همایش اظهار کرد: بیش از ۷۵ سال است که قدس عزیز، به عنوان قلب دنیای اسلام در اشغال رژیم غاصب صهیونیستی است.
وی افزود: شهید اسماعیل هنیه و شهید یحیی سنوار هر دو متعلق به باریکه غزه بودند و سال‌ها مجاهدت آن‌ها باعث شده که راه آن‌ها از سوی نسل جدید نیز ادامه پیدا کند.
فرمانده سپاه صاحب‌الامر(عج) استان با اشاره به شهادت پرافتخار یحیی سنوار بیان کرد: خدا اراده کرد تا آخرین لحظات یحیی هم دیدنی شود. همان‌هایی که به دروغ می‌گفتند که او در کانال‌ها یا در کشوری دیگر در کنار خانواده‌اش است اما خدا عنایت کرد تا یحیی را در آخرین لحظات دنیایی‌اش به اوج برساند.
سردار رفیعی آتانی تصریح کرد: قزوین دار‌المومنین و شهر عالمان دینی است و مردمان این دیار در دوران دفاع مقدس و در حمایت از رزمندگان، در یک روز بیش از یک هزار و ۵٠٠ کامیون کمک را راهی جبهه کردند. بر این اساس می‌دانم که در شرایط کنونی هم روسفید خواهیم شد چراکه قزوین را در صحنه‌های متفاوت با جلوه‌های دینی‌اش دیده‌ایم و انشالله برادران تولیدکننده و صنعتی هم در این روزها در کمک‌رسانی و حمایت از مردم لبنان و غزه نقش‌آفرین خواهند بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روحیه استکبارستیزی امام (ره) جذابیت در عرصه بین الملل دارد
استقبال از نایب قهرمان بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۵ دبی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۶ آذر ۱۴۰۴
مهار آتش در منزل سرایداری یکی از مدارس شوش
تشدید نظارت ها بر مراکز عرضه فرآورده‌های دامی در زنجان
اولویت مخابرات زنجان: جایگزینی کابل مسی با فیبر نوری
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
برگزاری همایش با محوریت اتصال پژوهش به صنعت در ماهشهر
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی منطقه آزاد ارس
برگزاری نشست تخصصی ارتقای کیفیت آموزشی با حضور رئیس جمهور
تداوم بارش برف و باران در سمنان
نقره ارمغان ورزشکار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های جودو
زیباسازی و تجهیز مدارس شهرستان صومعه سرا
لبخند مردم به بارش نعمت خداوند در کیش
برخورد قاطع با متخلفان منابع طبیعی در دستور کار دستگاه قضائی
تکلیف سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ‌دهی آنی به استعلامات دفاتر اسناد رسمی
جشنواره نور پایتخت در بوستان ملت
آبگرفتگی معابر در برخی شهر‌های استان هرمزگان و قشم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)