• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۹۰۷۸۴
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۱
بین الملل » آمریکا

پلیس آمریکا یک زن سیاهپوست را در خانه اش کشت

تصاویر ضبط شده لباس افسران پلیس نشان می دهد که یک افسر پلیس آمریکا یک زن بی دفاع سیاهپوست را در خانه اش به ضرب گلوله کشته است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی «الجزیره انگلیسی»، پلیس آمریکا تصویر ضبط شده از طریق دوربین‌های نصب شده روی لباس افسران خود را منتشر کرد که به ماجرای کشته شدن یک زن سیاهپوست مربوط می‌شود. در این ماجرا، یک افسر پلیس این زن سیاهپوست را در خانه اش کشت.

«سونیا مَسی» ۳۶ ساله که ساکن «ایلینوی» است در تماس با مرکز فوریت‌های پلیس، خبر داد که ممکن است کسی به زور وارد خانه اش شده باشد. اما در نهایت او کارش به جایی کشید که به بیمارستان انتقال یافت و در آنجا به علت زخم‌های ناشی از گلوله‌ها جان باخت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

در نیمه شب ششم ژوئیه (هجده روز پیش)، سونیا مَسی به پلیس زنگ زد تا اعلام کند وقتی بیرون از خانه بوده، ظاهرا کسی با زور به خانه اش وارد شده و دستبرد زده است. تصویر دوربین‌های روی جلیقه‌های پلیس نشان می‌دهد دو افسر پلیس وارد خانه این زن می‌شوند و هیچ چیز مشکوکی پیدا نمی‌کنند. وقتی مَسی به سمت اجاق گاز می‌رود که قابلمه حاوی آب در حال جوشیدن است، اوضاع ملتهب می‌شود. 

- صدای افسر پلیس / آقا: داری کجا میری؟ از آب داغ فاصله بگیر.

- صدای زن سیاهپوست: از آب داغ دور شوم؟

- صدای افسر پلیس / آقا: بله!

- صدای زن سیاهپوست: به نام مسیح از فرمان تو نافرمانی می‌کنم. به نام مسیح از دستور تو نافرمانی می‌کنم. 

- صدای افسر پلیس: بهتره این کار را نکنی، وگرنه به خدا قسم می‌خورم که یک گلوله مستقیم بزنم توی صورتت. 

- صدای زن سیاهپوست: باشه. باشه!

- صدای افسر پلیس / آقا: قابلمه را بنداز پایین. قابلمه را بگذار کنار!

این زن سی و شش ساله که دو بچه دارد، در بیمارستان جان باخت. او از ناحیه سر هدف یک گلوله قرار گرفته بود. تصویر‌های دوربین جلیقه افسر پلیسی که عامل تیراندازی بوده است، پس از وقوع تیراندازی روشن شده است! او روایت خودش را از ماجرا دارد. اما روایت او با تصویر‌های ضبط شده دوربین جلیقه همکارش، در تناقض است. 
- افسر پلیس / آقا: اون می‌خواست قابلمه آب داغ را به صورت ما بپاشد و به ما نزدیک شده بود. 

- خبرنگار: «گریسون» که افسر عامل تیراندازی است، به علت اتهام‌های گوناگون ازجمله قتل عمد، از نیروی پلیس اخراج شده است. او مدعی شده که در این تیراندازی، مقصر نبوده است. اما مافوق این افسر می‌گوید گریسون می‌توانست از گزینه‌های دیگری استفاده کند و باید کار‌های دیگری انجام می‌دهد و این کار او قابل قبول و توجیه پذیر نبوده است. او گفت که اقدام این افسر، گویای ارزش‌های کاری حاکم بر پلیس نیست. خانواده قربانی می‌گویند چطور ممکن است چنین فردی اجازه یافته باشد جزء نیرو‌های پلیس باشد!

- جیمز ویل بِرن، پدر فرد قربانی: کلانتر در وضع بدی قرار گرفته است. هرگز نباید به این افسر، نشان پلیس می‌دادند. او هرگز نباید اسلحه می‌داشت. هرگز نباید به او فرصت داده می‌شد تا بتواند دختر من را بکشد. کارنامه و گذشته او، مشکلات بسیار جدی داشت. او به علت رانندگی در حالت مستی، دو مرتبه محکوم شده بود.

- خبرنگار: «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا، نیز بیانیه‌ای در این باره منتشر و تاکید کرده است که هر آمریکایی وقتی از پلیس کمک می‌خواهد، باید بتواند بدون ترس از جان خودش این کار را انجام دهد، بدون توجه به اینکه از چه قوم و نژادی باشد یا اینکه کجا زندگی کند. مرگ سونیا به ما یادآوری می‌کند سیاهپوستان آمریکا برای امنیت جانی خود با ترس‌هایی روبه رو هستند که بسیاری از ما این ترس را نداریم. باوجود اینکه مسئولان آمریکایی با سرعت وارد عمل شدند و علیه افسر ضارب، طرح اتهام کردند، کشته شدن این زن آمریکایی بار دیگر سبب آشکار شدن مشکلات ساختاری عمیق در نهاد‌های انتظامی کشور شده است. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت تدوین الگوی ویژه سلامت در مناطق آزاد
سوخت گیری خودرو‌های پلاک منطقه آزاد کیش با نرخ سوم بنزین
درخشش تیم لواشک پارنای شبستر در مسابقات سرکل کبدی
دیدار تراکتور - پیکان صرفاً با حضور زنان برگزار می‌شود
مقاومت شهرداری حریف قهرمان نشد
پزشکان زنجانی موظف به مناسب‌سازی مطب‌ها برای معلولان شدند
ورود گردشگران به کوهرنگ با بارش برف
بسته خبر‌های کوتاه ۲۲ آذر در یک نگاه
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده
جشن ازدواج ۹۰۰ زوج از فرزندان بازنشستگان نیرو‌های مسلح
پلیس فتا زنجان: هیچ قرعه‌کشی واقعی اطلاعات کارت بانکی نمی‌خواهد
گلابر، مقصد جدید گردشگری و فرصت اشتغال پایدار در زنجان
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
سامانه زیرساخت داده‌های مکانی SDI سرمایه ملی و جهانی است
تمدید مهلت شرکت در مسابقه «تدبر در قرآن» تا ۲۰ دی‌ماه ۱۴۰۴
برگزاری جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت روز مادر
کولاک شدید برف در جاده طالقان به هشتگرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
حفاظت از منابع طبیعی باید اولویت همه بخش‌ها باشد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)