• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۸۰۸۳۳
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۹
سیاسی » دولت
مخبر:

شهید امیرعبداللهیان وزیر خارجه جریان مقاومت بود

سرپرست ریاست جمهوری در بازدید از نمایشگاه دستاورد‌های سیاست خارجی دولت سیزدهم، گفت: رؤسای گروه‌های مقاومت، شهید امیرعبداللهیان را نه تنها وزیر خارجه ایران، بلکه وزیر خارجه جریان مقاومت می‌دانستند.

** شهید امیرعبداللهیان وزیر خارجه جریان مقاومت بود
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد مخبر، امروز چهارشنبه در بازدید از نمایشگاه «دستاورد‌های دولت سیزدهم در ۱۰۲۰ روز خدمت» که در «تالار ملل» وزارت امور خارجه برگزار شد، ضمن بزرگداشت یاد و نام رئیس جمهور شهید و دکتر امیرعبداللهیان، از این شهدای بزرگوار با عنوان رئیس جمهور و وزیر خارجه تراز نظام اسلامی، یاد کرد و گفت: گسترش ارتباط با همسایگان، کشور‌های مسلمان، همسو و غیر دشمن، راهبرد جدی رئیس جمهور شهید در عرصه سیاست خارجی بود که شهید امیرعبداللهیان، این راهبرد‌ها را به خوبی به پیش برد و مجموعه وزارت خارجه، روز‌های درخشانی در این عرصه، پشت سر گذاشت.
 
سرپرست ریاست جمهوری، پیوستن به معاهدات و پیمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای، از جمله سازمان همکاری شانگهای، گروه بریکس و تجارت آزاد اوراسیا را از جمله اقدامات شاخص وزارت خارجه دولت سیزدهم دانست و اظهار داشت: خدمات شهید امیرعبداللهیان در حوزه جبهه مقاومت منطقه نیز به گونه‌ای بود که رؤسای گروه‌های مقاومت، ایشان را نه تنها وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، بلکه حتی فراتر، وزیر خارجه جریان مقاومت می‌دانستند.
 
مخبر با تمجید از تلاش‌های شهید امیرعبداللهیان برای حفاظت از منافع ملی، از جمله نحوه مدیریت فضای پس از اجرای عملیات وعده صادق، تصریح کرد: ایشان در عین «تواضع»، همیشه از موضع «اقتدار» مذاکره کرد و علت اینکه رهبر معظم انقلاب در مذاکرات به دولت اختیار کامل دادند، داشتن اعتماد کامل به رئیس جمهور شهید در سطح کلان و اعتماد به دکتر امیرعبداللهیان در «میدان سیاست خارجی» بود.
 
سرپرست ریاست جمهوری، همچنین با بیان اینکه در دولت سیزدهم از همه ظرفیت‌ها، چه در ستاد وزارت خارجه و چه در سفارتخانه‌ها استفاده شد، از زحمات خستگی‌ناپذیر سفرا و کارکنان این وزارت، قدردانی کرد.
 
خانواده شهید امیرعبداللهیان نیز از جمله حاضران در نشست امروز بودند که آقای مخبر، ضمن تجلیل از آنان به عنوان خانواده‌ای مجاهد که همراه و همگام این وزیر متواضع و مقتدر انقلاب بودند، به بزرگی یاد کرد.
 
مخبر، همچنین در نشستی با حضور کارشناسان ارشد وزارت امور خارجه، ضمن بررسی آخرین تحولات سیاست خارجی، به‌خصوص در حوزه فلسطین، بر پیگیری حقوقی جنایات رژیم صهیونیستی در دادگاه‌ها و مجامع حقوقی بین‌المللی، تأکید کرد.
 
سرپرست ریاست جمهوری با همراهی سرپرست وزارت امور خارجه از نمایشگاه «دستاورد‌های سیاست خارجی دولت سیزدهم در ۱۰۲۰ روز خدمت» و فعالیت‌های شهید امیرعبداللهیان و دستگاه سیاست خارجی دولت سیزدهم در زمینه‌های سیاست همسایگی، سیاست اقتصادی، شامل ارزآوری و ایجاد اشتغال در کشور، حمل و نقل کالا، نقل و انتقال پولی و مالی، صدور خدمات فنی ـ مهندسی، دانش‌بنیان‌ها و انتقال فناوری، سیاست‌های عمومی، رسانه‌ای، متوازن، مقاومت، کنسولی و مردمی، بازدید و دفتر یادبود این نمایشگاه را نیز امضا کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
باشگاه ملی قاف، میزبان دو نوجوان از چهارمحال و بختیاری
تجلیل از برگزیدگان ستاد اقامه نماز در سمنان
سیصد و هفتاد و نهمین جلسه شورای شهر تهران
هفته 14 لیگ برتر فوتبال ایران؛ عبور تراکتور از سد پیکان در تبریز
نخستین دوره کارآموزی قضائی جذب ویژه روحانیت
نمایشگاه کتاب؛ سرسبد اتفاقات فرهنگی استان است
نهایی شدن مدل اجرایی تثبیت ریزگرد‌ها در منطقه سیستان
شیلات ایران؛ از خودکفایی تا ارزآوری جهانی
ستکا؛ سامانه‌ای برای شفافیت و رصد کامل تولید و توزیع کالا‌های اساسی
حیات فاطمی نقشه راه زندگی تمدن‌ساز اسلامی است
رونمایی از ۳۰۰ اثرجدید پژوهشی در قم
آغاز جابجایی ریل راه آهن از تپه هفت هزار ساله دامغان
رونمایی از تجهیزات فرایندی بومی یک شرکت دانش‌بنیان در ایران‌ساخت
کشف هشت تن هیزم جنگلی در اردبیل
رویداد ملی استارتاپی گردشگری خلاق
اعلام امادگی استاندار کرمان برای حمایت از توسعه ورزش ووشو
برگزاری رویداد شب علم در زابل
سارق ۱۵ میلیارد طلای مسروقه در زرقان دستگیر شد
جنگ امروز، جنگ روایت‌ها و اعتقادات آخرالزمانی است
ثبت چهارمین برد شهرداری ارومیه در ورامین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)