• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۴۹۷۷۲
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۰
خراسان شمالی » اقتصادی
رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی:

ارتقا شاخص های اقتصادی خراسان شمالی در دولت سیزدهم

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی گفت: با عملکرد و اقدامات رییس جمهور شهید در دولت سیزدهم در استان شرایط اقتصادی و کاهش شاخص‌های تورمی بهبود یافت.

ارتقا شاخص های اقتصادی خراسان شمالی در دولت سیزدهم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ مرتضی بهزادفر با حضور در برنامه صبح تازه شبکه اترک، با تشریح دستاورد‌های دولت سیزدهم و شهید جمهور را در استان افزود: یکی از موضوعات مورد تاکید دولت سیزدهم و رییس جمهور شهید و مقام معظم رهبری توجه ویژه به اقتصاد است و شاخص کلان اقتصادی در کشور و استان متاثر از تصمیم سازی‌ها و سیاست‌های اقتصادی دولت سیزدهم تغییرات خوبی را تجربه کرد.
وی گفت: تغییرات نرخ سالانه تورم که قبل از دولت سیزدهم وضعیت نامناسبی داشت در شروع این دولت به عنوان یکی از محور‌های اصلی فعالیت قرار گرفت.

نرخ تورم سالانه خراسان شمالی پایین‌تر ازمیانگین کشوری
رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اضافه کرد: نرخ سالانه تورم در خراسان شمالی در فروردین ماه ۱۴۰۲ در جایگاه چهارم و بالاتر از میانگین کشوری بود که با تلاش مدیران و اتخاذ سیاست‌های کلان دولت سیزدهم، اکنون به جایگاه ۲۴ ارتقا یافته است.
بهزادفر افزود: برای اولین بار در استان در اردیبهشت سال ۱۴۰۳ نرخ تورم سالانه در استان ۳۶.۵ درصد و به پایین‌تر از میانگین کشوری رسید، این شاخص در کشور ۳۷ درصد است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان با بیان اینکه رییس جمهور شهید توجه و هدف گذاری در حوزه ایجاد اشتغال به ویژه برای جوانان و فارغ التحصیلان داشتند، گفت: نرخ بیکاری در خراسان شمالی در سال ۱۴۰۲، ۷.۵درصد را تجربه کرد که این شاخص در استان پایین‌تر از میانگین کشوری است.

بهبود شاخص کسب وکار در خراسان شمالی
بهزادفر در بخش دیگر سخنان خود شاخص محیط کسب و کار را مورد توجه قرار داد و افزود: در دولت سیزدهم جایگاه شاخص محیط کسب و کار در استان با ۵.۹۷ درصد ارتقای قابل توجهی داشته است که نسبت به میانگین کشوری نیز شرایط بهتری دارد.
به گفته وی در دولت سیزدهم در شاخص امنیت سرمایه گذاری در استان جایگاه سوم کسب شد و در این مدت این جایگاه حفظ شد که متاثر از سیاست گذاری‌های کلان اقتصادی و تلاش مدیران است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گفت: شرایط محیط کلان اقتصادی خراسان شمالی در دولت سیزدهم با فعالیت رئیس جمهور شهید شرایط خوبی را تجربه می‌کند و امیدواریم این شرایط پایدار بماند.

نگاه ویژه رئیس جمهورشهیدبه اعتبار عمرانی استان
بهزادفر بیان کرد: طی دولت سیزدهم با نگاه ویژه رئیس جمهور شهید اعتبارات استان ها، رشد قابل توجهی داشت و اعتبارات استانی ما از ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد تومان در سال‌های گذشته به بالغ بر ۳۱۰۰میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ رسید.
وی افزود: اعتبارات طرح‌های ملی به نام استان در سال ۱۴۰۳ در قانون بودجه رشد ۸۲ درصدی یافت و این رشد قابل توجه در پروژه‌های ملی و استانی در دولت سیزدهم نسبت به سال‌های قبل از آن به سبب نگاه ویژه تمرکززدایی که دولت نسبت به استان‌ها و افزایش اختیارات استانداران داشته است و نیز این اتفاقات نشان از هدفگذاری و تصمیم سازی خوب دولت و درک مناسب‌تر از شرایط استان‌ها است.

طرح انتقال پساب بجنورد به پتروشیمی از تاکیدات رئیس جمهورشهید
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در ادامه با بیان اینکه در دولت شهید رئیسی چند اتفاق بسیار مهم در حوزه طرح‌های مختلف ملی در خراسان شمالی اتفاق افتاد، گفت: یکی ازطرح‌های شاخص حوزه تصویب انتقال آب سرانی به شهر‌های مهم استان است که بعد از ده سال انتظار برای دریافت مجوز ماده ۲۳ در سازمان برنامه و بودجه کشور بود با تاکید رئیس جمهور شهید و اهتمام معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه در مدیریت آب‌ها، این مجوز در سال ۱۴۰۲ صادر شد و در یک اتفاق بسیار خوب در ردیف پیوست قانون بودجه ۱۴۰۳ قرار گرفت.
وی با اشاره به طرح انتقال پساب به پتروشیمی خراسان که از تاکیدات رئیس جمهور شهید بود، اظهارداشت: وقتی ایشان مطلع شدند که مجموعه پتروشیمی از منایع آب‌های با ارزش آهکی استفاده می‌کند دستور صادر کردند تا این طرح با تسهیل صدور مجوز و در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود که اکنون این طرح از پیشرفت فیزیکی خوبی برخوردار است و پیش بینی می‌شود در تابستان امسال به بهره برداری برسد.

پیشرفت اجرای طرح بجنورد- جنگل گلستان
وی افزود: با توجه ویژه رئیس جمهور شهید به تکمیل محور بجنورد به جنگل گلستان در سال گذشته در یک مرحله بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار و امسال نیز۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار نقدی به این طرح تزریق شد تا برای تکمیل بخش باقیمانده این محور گام‌های خوبی برداشته شود.
بهزادفر در پایان اختصاص اعتبار برای تکمیل و بهره‌برداری از سد گلمندره، پروژه انتقال آب پلنگ دره، ارتقای راه‌های آسفالت روستایی، ارتقای سرانه فضای آموزشی عنوان کرد و گفت: توجه به محرومیت زدایی و برای اولین بار اضافه شدن ردیف مصوب به نام محرومیت زدایی در جداول پیوست قانون برخی از اقدامات مهم دولت سیزدهم در استان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام جزئیات ثبت نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی
تقابل تیم‌های ملوان و فجر سپاسی در بندرانزلی
نشست اضطراری وزیر راه در پی هشدار قرمز بارش‌های سنگین در چهار استان
پیشرفت ۸۵ درصدی محور بجنورد - جنگل گلستان 
رئیس جدید اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان بم معرفی شد
جدال مدعیان پوشیدن پیراهن تیم ملی کاراته
مدیریت ناترازی انرژی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است
سرپرست اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان ریگان معرفی شد
­معرفی برترین‌ها و دعوت شدگان به مرحله بعد انتخابی تیم ملی کاراته
ابتکار تهران برای همگرایی
آماده باش ستاد بحران منوجان در پی هشدار هواشناسی
نجات محکوم به قصاص در بجنورد با گذشت اولیا دم
زنجانی ها مراقب یخ زدگی کنتورهای آب باشند
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
فعالیت متناوب سامانه بارشی در چهارمحال و بختیاری
جشن آغاز زندگی مشترک ۲۰۰ زوج دانشجو در دانشگاه زنجان
تشییع پیکر پدر شهید در روستای مار
نمایشگاه‌های هنر‌های تجسمی و صنایع‌دستی در دومین هفته فرهنگی شازند
خبر‌هایی از تقویت تیم های مددکاری اورژانس اجتماعی در گرمسار
اتصال جاده جاجرم– میامی به سمنان اولویت اصلی حوزه راه استان است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق
پرواز ناموفق تهران به بغداد
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در دوره سرد سال
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)