• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۴۱۷۹۳
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۵
سیاسی » دولت

وداع با دیپلمات مقاومت؛ از میدان مشق تا حرم عبدالعظیم حسنی

مراسم تشییع پیکر شهید حسین امیرعبداللهیان امروز پنجشنبه سوم خرداد با حضور مقامات، مدیران ارشد دستگاه دیپلماسی و قشرهای مختلف مردم در میدان مشق وزارت امور خارجه کشورمان برگزار شد.

وداع تاریخی با دیپلمات مقاومت از میدان مشق تا حرم عبدالعظیم حسنی
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در این مراسم که با حضور مقامات و مدیران ارشد دستگاه دیپلماسی در میدان مشقِ این وزارتخانه برگزار شد، جمعی از مداحان اهل بیت علیهم السلام به مدیحه سرایی پرداختند و بعد از آن پیکر شهید حسین امیرعبداللهیان با طی تشریفات ویژه ارتش جمهوری اسلامی ایران در جایگاه قرار گرفت.

 
بعد از قرار گرفتن پیکر وزیر خارجه فقید، خانواده شهید امیرعبداللهیان، جمعی از مقامات کشورمان که سابقه همکاری با ایشان را داشتند از جمله علی لاریجانی، محمدباقر قالیباف، سرلشکر یحیی رحیم صفوی، پیمان جبلی رئیس سازمان صدا وسیما و همچنین وزاری اسبق امور امور خارجه شامل محمدجواد ظریف، کمال خرازی، علی اکبر صالحی و منوچهر متکی به پیکر حسین امیرعبداللهیان ادای احترام کردند.
 
وداع تاریخی با دیپلمات مقاومت از میدان مشق تا حرم عبدالعظیم حسنی
 
در مراسم تشییع پیکر حسین امیرعبداللهیان دیپلمات‌های سابق و فعلی هم حضور پیدا کردند. عباس عراقچی، محمود واعظی، مجید تخت روانچی و ابوالفضل ظهره وند از جمله این اشخاص بودند.
 
بعد از بدرقه و وداع با پیکر شهید حسین امیرعبداللهیان در میدان مشق وزارت امور خارجه، مراسم تشییع پیکر وزیر خارجه فقید کشورمان ظهر امروز پنجشنبه در میدان بسیج شهرری با حضور خیل عظیم مردم شهرری برگزار شد.
 
در مراسم تشییع شهید امیرعبداللهیان جمعی از شخصیت‌های سیاسی از جمله محمد مخبر مدیر قوه مجریه و سرپرست دولت حضور پیدا کردند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بعد از آیین ادای احترام به پیکر وزیر امور خارجه شهید، سرپرست وزارت خارجه علی باقری کنی و معاون ارتباطات بین الملل دفتر رهبر انقلاب درباره ابعاد شخصیت وزیر خارجه فقید کشورمان به سخنرانی پرداختند.
 
علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه در مراسم بدرقه پیکر شهید حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه فقید جمهوری اسلامی ایران گفت: از همه حضار برای تشریف‌فرمایی در این جلسه تشکر می‌کنم. این واقعیت انکارناپذیر است که خون پاک همواره تضمین‌کننده مسیر پیشرفت انقلاب است.
 
باقری در ادامه گفت: انقلاب در طول ۴ ونیم دهه گذشته از این نشیب و فراز‌ها زیاد داشته است و خون‌های زیادی پای انقلاب ریخته شده است، این یک واقعیت انکارناپذیر است که خون پاک همواره تضمین‌کننده مسیر درست انقلاب و مسیر پیشرفت انقلاب است.
 
وی افزود: من به‌نمایندگی وزارت امور خارجه در تهران و دیگر نقاط جهان بر این نکته تأکید می‌کنم که خون پاک امیر دیپلماسی و بسیجی عزیز امیرعبداللهیان انقلابی‌بودن وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را تضمین کرد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
معاون ارتباطات بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری یکی دیگر از سخنرانان مراسم بدرقه شهید حسین امیر عبداللهیان در محل وزارت امور خارجه بود.
 
وداع تاریخی با دیپلمات مقاومت از میدان مشق تا حرم عبدالعظیم حسنی
 
حجت‌الاسلام محسن قمی در این مراسم با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی شهید حسین امیرعبداللهیان ابراز داشت: او در شرایط سخت، سخن از امکانات روی میز نمی‌گفت، در شرایط اضطراری سخن از انگشتانی می‌گفت که روی ماشه است.
 
معاون ارتباطات بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری همچنین بیان کرد: او شخصیتی بود محبوب، نه تنها در میان شما مردم، ایران اسلامی، محبوب جبهه مقاومت بود، شخصیتی بود که در جبهه مقاومت به عنوان پرچمدار و علمدار دیپلماسی مشخص می‌شد، شهید امیرعبداللهیان وزیر خارجه جبهه مقاومت و جبهه مستضعفین بود، او منادی صلح و عدالت در منطقه بود.
 
وی اظهار داشت: همان‌طور که می‌بینید در سوگ این شهدا امروز یک چهارم این کره خاکی اعلام عزای عمومی کردند و پرچم خودشان را برای یک تا سه روز نیمه افراشته کردند، مقامات کشور‌ها برای احترام در ایران حضور یافتند.
 
قمی ادامه داد: شاهدیم نه تنها مقامات داخلی کشورمان، پاپ، مرشد اخوان المسلمین، رئیس اتحادیه علمای جهان اسلام و سایر مقامات در کشور‌های مختلف ابراز همدردی و سوگواری در فقدان این عزیزان داشتند، شهید امیرعبداللهیان به خاطر صداقت و ادب محبوب همه بود، توانست علاوه بر دیپلماسی، اخلاق را به عنوان یک برند جا بیاندازد، انسان می‌تواند با اخلاق باشد، سیاسی باشد و هم سیاسی کاری نکند.
 
وی خاطرنشان کرد: شهید امیرعبداللهیان از منطق قوی و دانش قوی برخوردار بود، توانست با تولید ادبیات در شرایط سخت از منطق انقلاب اسلامی دفاع کند، در شرایطی که ده‌ها موشک از سوی ایران پرتاب شد، فردای آن روز در سازمان ملل با ادبیاتی دفاع کند که نه تنها بیانیه‌ای علیه ما صادر نشد بلکه با احترام و صلابت صحبت کنند.
 
معاون ارتباطات بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری همچنین گفت: در پایان گفت: شهید امیرعبداللهیان شهید مقاومت، خدمت و بصیرت بود با منطق خودش در زمان مسئولیتش توفیقاتی که در موضوعاتی مانند شانگهای و بریکس داشت و حدود ۴۰۰ توافق بین المللی را به نتیجه رساند.
 
در پایان این مراسم، پیکر شهید امیرعبداللهیان به حرم مطهر شاه عبدالعظیم حسنی (ع) منتقل و در آن محل به خاک سپرده خواهد شد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهروموم دو واحد صنفی گران فروش در اصفهان
برخورد با صیادان غیرمجاز در رودخانه زاب و کشف ادوات صید
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان
۳۳ بانوی سرپرست خانوار در اشنویه صاحب شغل شدند
رجب؛ سرآغاز فصلی تازه برای عبودیت و بندگی پرودگار
دوران دانشجویی طلایی‌ترین و ماندگارترین مقطع زندگی است
۴هزار ميليارد کلاهبرداري با وعده کذب افزايش سود و سرمايه
پرواز‌های بین المللی یزد برای توسعه توریست درمانی
تشریح جزئیات پرونده قتل مشکوک در یزد
فعالیت مجازی برخی از مدارس شهرستان های خراسان رضوی
دو هکتار از مزارع گتوند زیر کشت رازیانه رفت
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با خانواده شهید علوی‌پور
اهدای میوه شب یلدا به نیازمندان در شاهین شهر
جشن شب یلدای استاندار آذربایجان‌غربی با راهداران
برگزاری بیش از ۲۱۰ برنامه به مناسبت ۹ دی در شاهین‌شهر و میمه
برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی بسیج طلاب و مدارس علمیه سراسر خوزستان
پوشش ۱۰۰ درصدی جمعیت دام سنگین حمیدیه در برابر تب برفکی
شناسایی و ساماندهی کودکان کار، اولویت اصلی شورای اجتماعی کردستان
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی ازیک واحد صنعتی در ارومیه
انجام بیش از دوهزار مورد بازرسی از اصناف اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)