• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۴۰۰۶۱
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۱
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
رهایی:

مسیری در دولت آیت الله رئیسی شروع شد که می توانست فضای کشور را متحول کند

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه مسیری در دولت آقای رئیسی شروع شد که می توانست فضای کشور را متحول کند، گفت: اگر سوابق سه سال خدمت صادقه ایشان را در کشور بررسی کنیم نقاط خیلی موثر و متنوعی را برای بیان می بینیم اما بخش شاخص آن این است که ایشان دیدگاه قاطعی برای مبارزه با فساد داشتند.

مسیری در دولت آیت الله رئیسی شروع شد که می توانست فضای کشور را متحول کند
به گزارش خبرگزاری صداو سیما ، دکتر رهایی در مراسمی که به مناسبت شهادت رئیس جمهور مردمی و همراهانشان با حضور معاونان، روسای دانشکده‌ها و اساتید دانشگاه برگزار شد، تاکید کرد: امروز به یک بیانی ولادت امام رضا (ع) است که باید این ولادت را تبریک می‌گفتیم، اما متاسفانه خبر ناگوار شهادت ریاست جمهوری، وزیر امور خارجه، امام جمعه تبریز و همراهان پخش شد و همه داغدار شدند و درفضای غم و اندوه فرو رفتند که چرا این اتفاق تقدیر خداوند بود. در واقع تقدیر این بود که پایان کار سه سال خدمت صادقانه آیت الله رئیسی شهادت خدمت گونه‌ای باشد که در مسیر خدمت شکل بگیرد. وی در ادامه تصریح کرد: اگر سوابق سه سال خدمت صادقه آیت الله رئیسی را در کشور بررسی کنیم شاید نقاط خیلی موثر و متنوعی را برای بیان می‌بینیم، اما بخش شاخص آن این است که ایشان دیدگاه قاطعی برای مبارزه با فساد داشتند به طوریکه از دوره مسئولیت خود در قوه قضاییه اقدامات مبارزه با فساد را شروع کردند و در دوره مسئولیت ریاست جمهوریشان نیز ادامه دادند.
رهایی ادامه داد: سلامتی ناشی از مبارزه با فساد که کم کم به دولت سیزدهم برگشت موجب شد اطمینان و نزدیکی بیشتری بین اقشار مردمی و بدنه دولت ایجاد شود و این امر بسیار با ارزش بود چرا که مردمی که طی چند دوره به عملکرد دولت‌ها بدبین بودند و احساس می‌کردند اتفاقات ناگوار در دولت می‌افتد. در این دوره با خدمت صادقانه مسئولان به طور عام و رییس جمهور به طور خاص، یک فضای علاقه، ارتباط، نزدیکی و اطمینان ایجاد شد. رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر به سفر‌های استانی آیت االله رئیسی اشاره کرد و گفت: دیدگاه مردمی که ایشان داشتند به ویژه در سفر‌های استانی به میان مردم می‌رفتند این خود یک وجه بسیار باارزشی بود. گاهی ادم تعجب می‌کرد که رییس جمهور خستگی ناپذیر به استان‌های مختلف سفر می‌کردند و یک خدمت شبانه روزی داشتند؛ بنابراین این نوع سفر‌ها و به میان مردم رفتن موجب شکل گیری چهره مردمی در ایشان شد.

رهایی به عملکرد اقتصادی آیت الله رئیسی اشاره کرد و اظهار کرد: ما در دوره هشت ساله دولت یازدهم و دوازدهم حدود ۵۰۰ هزار میلیارد تومان چاپ اوراق داشتیم. به طوریکه این مبلغ به اضافه سود آن بدهی محسوب می‌شود؛ بنابراین دولت دکتر رئیسی با این میزان بدهی و خزانه خالی مواجه شد این بار سنگینی بود که دولت در این سه ساله به خوبی به دوش کشید و موفق بود چرا که هم رشد اقتصادی را بهبود بخشید و هم بدهی‌های بزرگ به تدریج پرداخته شد.
وی خاطر نشان کرد: در حوزه نفت و مسائل نفتی نیز دولت توفقیات زیادی داشت به طوریکه آخرین آمار نشان می‌دهد فروش نفت در این اواخر حتی به سه میلیون بشکه در روز رسید. در نتیجه گشایشی در فضای اقتصادی کشور ایجاد شد.
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز با اشاره به کنترل روند تورم در دولت آیت الله رئیسی خاطر نشان کرد: درآمد ناخالص کشور در این دوره رشد کرد و تا حدی موفقیتی کسب شد که در نتیجه آن شاخص‌های تورم نقطه به نقطه کنترل شد و فضای اشتغال رونق گرفت بر این اساس مسیری شروع شد که می‌توانست آینده فضای کشور را متحول کند.

رهایی یادآور شد: یقیقا پرداخت بدهی‌های سنگین توسط دولت آیت الله رییسی کار راحتی نبود که ایشان توانستند این بدهی‌ها را صفر کنند بر این اساس فضای کشور کم کم به سمت اشتغال حرکت کرد. ضمن اینکه برای رشد اقتصادی و بالا رفتن تولید روند خوبی ایجاد شد.این استاد دانشگاه همچنین با اشاره به فعال شدن واحد‌های تولیدی در سراسر کشور در دولت آیت الله رئیسی افزود: آمار این واحد‌ها بسیار بالا بود، اما شاخص‌های مختلف نشان می‌دهد دولت سیزدهم با برخورد صادقانه حرکت‌های خوبی را در این حوزه‌ها انجام داد. امروز متاسف هستیم این چنین فردی با اخلاص، پرتلاش و پرکار را از دست دادیم. وی تاکید کرد: ما حوادث این چنینی نظیر هفت تیر و حزب جمهوری اسلامی را در کشور داشتیم در حادثه اول تعداد ۷۲ نفر از مسئولان کشور شهید شدند و بعد از آن حادثه نخست وزیر با فاصله زمانی کم پیش آمد که رییس جمهور و نخست وزیر کشور به شهادت رسیدند؛ بنابراین هر کسی از دنیای خارج به این حوادث نگاه می‌کرد تصورشان این بود که کشور متلاشی شود، اما نظام محکم ایستاد و به حرکت خود ادامه داد به طوریکه فرزندان کشور جای آنها را گرفتند و به صورت موفق به کارشان ادامه دادند.

ریییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر یادآور شد: هم اکنون ما دوره سخت ۵۰ روزه را در پیش داریم که باید بدون آمادگی و مقدمات قبلی وارد فاز انتخابات شویم و در این مدت باید رییس جمهور جدید انتخاب شود. رهبری نیز تاکید داشتند کشور مستحکم و پایدار به مسیر خود ادامه دهد نشان دهنده این است که حوادث کمر شکن در کشور ما تحمل می‌شود و راه شهیدان ادامه پیدا می‌کند امیدوارم با کمک مردم انتخابات خوبی را برگزار کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دوطرح از دانشگاه صنعتی برگزیده در رویداد ملی ارزش مس
۷۰ طرح کلان کشاورزی آذربایجان‌غربی آماده جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی 
تأکید بر اهمیت صیانت از بنا‌های تاریخی و باستانی کشور
تعیین تکلیف ۲۷ هزار ردیف کالا به ارزش ۱۳ هزار میلیارد تومان در انبار‌های اموال تملیکی و گمرکات
نان کامل بخورید تا چاق نشوید
تولید دستگاه برای استخراج DNA یا همان ژنوم
پیش بینی تولید بیش از ۲۱ هزار تن آبزیان در آذربایجان‌غربی
لغو جنگ‌های شبانه و کنسرت‌ها با هدف پیشگیری از شیوع آنفلوانزا
رفع توقیف بیش از ۲۰۰ هزار خودرو در تابستان امسال
مروری بر چند مستند و فیلم از قاب تلویزیون
مهار آتش‌ سوزی ۲ مجتمع مسکونی در مشهد
کتاب «روان‌درمانی معنوی» روانه بازار نشر شد
تشخیص ۹۰ درصدی بیماری‌های ژنتیکی با یک محصول ایران ساخت
برگزاری جلسه ویژه مدیریت بحران در پی هشدار سطح قرمز هواشناسی
نگاهی به نقش پژوهش در تولیدات رسانه ای
تخصیص ارز ثبت سفارش‌های زیر ۱۰۰ هزار دلار در تالار دوم
صدور گواهی انحصار وراثت، غیرحضوری و خودکار شد
مردم ۵۰ درصد از هزینه‌های سلامت را از جیب پرداخت میکنند
شناسایی هزارو ۲۸۰ ساخت و ساز غیرمجاز در پایتخت
مرگ نصاب جوان دستگاه اسپیلت بر اثر سقوط از ساختمان ۶ طبقه در لاهیجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
دو وب‌سایت فروش بلیت الکترونیکی هواپیما مسدود شد
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)