۲۶۲ لایحه در دستور کار مجلس یازدهم بوده است
معاون رئیس جمهور در امور مجلس گفت: تعداد لوایح دولتهای قبل که دولت سیزدهم، آنها را تأیید کرده، ۱۲۸ لایحه بوده، ۱۳۴ لایحه نیز در این دولت تهیه شده و در مجموع ۲۶۲ لایحه در دستور کار مجلس قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سید محمد حسینی در نشست خبری با خبرنگاران، درباره رویکرد تعاملی دولت و مجلس، اظهار داشت: در این دوره از مجلس، ۶ هزار سؤال نمایندگان از وزرا مطرح شد که ۲۹ سؤال به صحن آمد؛ نمایندگان، فقط از ۹ سؤال قانع نشدند و به اصطلاح به وزرا کارت زرد دادند.
حسینی تصریح کرد: در ۳۲ ماه گذشته، ۳۰ نشست با معاونتهای امور مجلس در وزارتخانهها داشتیم و دانشافزایی برای آنها انجام دادیم تا روابط دولت و مجلس شورای اسلامی، آسانتر شود.
معاون رئیس جمهور در امور مجلس، با توجه به هزار دیدار نمایندگان با رئیس جمهور، گفت: وزرا ۵۷۳ مرتبه در کمیسیونها، ۱۰۸ مرتبه در صحن علنی مجلس و ۲۳ بار نیز در نشستهای غیر علنی حضور یافتند.
حسینی اظهار داشت: در این میان، ۱۵ استیضاح مطرح شد که با برگزاری نشستها و قانع شدن نمایندگان مردم، از حد نصاب افتاد و برخی از نمایندگان، امضای خود را پس گرفتند.
معاون رئیس جمهور در امور مجلس تصریح کرد: ۷۱ بیانیه مجلس نیز در حمایت از آقای رئیسی و دولت خوانده شد.
حسینی گفت: بهتر است که نگاه نمایندگان، ملی باشد، زیرا وکیل همه ملت ایران هستند.
معاون رئیس جمهور در امور مجلس اظهار داشت: تعداد لوایح دولتهای قبل که دولت سیزدهم، آنها را تأیید کرده، ۱۲۸ لایحه بوده، ۱۳۴ لایحه نیز در دولت سیزدهم تهیه شده و در مجموع، ۲۶۲ لایحه در این ۳۲ ماه، در دستور کار مجلس قرار گرفته است.
حسینی تصریح کرد: در دولت سیزدهم و مجلس یازدهم، لوایح اصلی نسبت به طرحها اولویت داشته است و برخی زمانها نیز طرح را با لایحه، ادغام کردهایم.
معاون رئیس جمهور در امور مجلس، تحقق شعار سال را اولویت همه دستگاههای اجرایی دانست و گفت: دیروز، گزارش مفصلی در دولت ارائه شد که چگونه میتوان مردم را به مشارکت برای جهش تولید، دعوت کرد.
حسینی اظهار داشت: مقرر شده است که هر دستگاه، برنامه خود را برای تحقق شعار سال، تهیه و ارائه کند؛ برای مناطق آزاد نیز چنین برنامهای برای سرمایهگذاری، تهیه شده و در جزئیات این برنامه، حتی احتمال خطر سرمایهگذاری، محاسبه شده و برای سرمایهگذار، مشاور در نظر گرفته شده است.
معاون رئیس جمهور در امور مجلس تصریح کرد: برنامه هفتم توسعه برای اجرا به تعدادی لایحه نیاز دارد و دولت منتظر است تا لایحه برنامه هفتم، ابلاغ شود تا لوایح لازم را تهیه کنیم.
حسینی در پایان، گفت: نمایندگان مجلس به لوایح دولت، بیشتر توجه دارند و به آن اولویت دادهاند؛ از اینرو در دولت و مجلس، لایحهمحوری اولویت داشته است.