• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۱۵۵۵۲
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۰۶:۱۶
بین الملل » تحلیلی
رادیو ارتش رژیم صهیونیستی:

پایگاه میرون بر اثر حمله حزب‌الله آسیب جدی دیده‌ است

نبیه بری، رئیس مجلس لبنان، درباره حمله حزب الله به پایگاه هوایی میرون رژیم صهیونیستی گفت: دشمن از این حمله، پیام خوبی دریافت کرده است.

 به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما رسانه‌های رژیم صهیونیستی با اذعان به اینکه ارتش این رژیم، خسارت‌های حمله حزب الله لبنان به پایگاه میرون را پنهان می‌کند، درباره توانایی‌های حزب الله ابراز نگرانی کردند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 اذعان تل آویو به اصابت موشک ها به پایگاه هوایی میرون و آسیب دیدن این پایگاه
به گزارش شبکه تلویزیونی ”المیادین“، رسانه های اسرائیلی اعلام کردند یک روز پس از انتشار ویدئوی حزب الله لبنان از حمله موشکی این گروه به پایگاه هوایی میرون در شمال فلسطین اشغالی، ارتش اسرائیل اعتراف کرد که پایگاه هوایی میرون (به عنوان تنها مرکز مدیریت، نظارت و کنترل هوایی رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی) هدف حمله موشکی قرار گرفته و آسیب دیده است.

پایگاه میرون بر اثر حمله حزب‌الله آسیب جدی دیده‌ است

رسانه‌های رژیم صهیونیستی: ارتش خسارت‌ها در پایگاه میرون را پنهان می‌کند
رسانه‌های رژیم صهیونیستی با اذعان به اینکه ارتش این رژیم، خسارت‌های حمله حزب الله لبنان به پایگاه میرون را پنهان می‌کند، درباره توانایی‌های حزب الله ابراز نگرانی کردند.

به گزارش پایگاه اینترنتی شبکه المیادین، رسانه‌های اسرائیلی درباره توانمندی‌های حزب الله به ویژه پس از عملیات حمله به پایگاه نیروی هوایی «میرون» هشدار دادند.

رسانه‌های اسرائیلی تاکید کردند سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله از ابتدای جنگ، هدف «کور کردن سامانه‌های اسرائیلی در منطقه شمال» را تعیین کرده است.

نوعام امیر تحلیلگر امور نظامی کانال ۱۴ تلویزیون اسرائیل گفت: «توانایی‌های حزب الله باید برای ما به ویژه پس از عملیات اخیر، به شدت نگران کننده باشد. ارتش درباره میزان خسارت‌ها به سامانه‌های اطلاعاتی در پایگاه هوایی میرون، پنهان کاری می‌کند. زیرا ارتش نمی‌خواهد هیچ توضیحی درباره نتایج این حمله در اختیار نصرالله قرار دهد.»

رسانه‌های اسرائیلی حمله مقاومت اسلامی لبنان به پایگاه میرون را «ارتقای سطح حملات» توصیف و تاکید کردند این حمله از نظر مقدار اطلاعاتی که حزب الله از مکان‌های بسیار راهبردی اسرائیل در اختیار دارد، نگران کننده است.

پایگاه میرون بر اثر حمله حزب‌الله آسیب جدی دیده‌ است

عباس فنیش تحلیلگر لبنانی پیش از این اطلاعاتی را درباره جزئیات عملیات مقاومت اسلامی در حمله به پایگاه هوایی میرون، بیان کرده بود.

فنیش گفت: مقاومت به عمد، در روز این پایگاه را هدف قرار داد. این عملیات در اوج تمرکز اطلاعاتی و پرواز گسترده پهپاد‌های اسرائیلی در آسمان جنوب لبنان اجرا شد که بیانگر میزان قدرت مقاومت در فراتر رفتن از همه ابزار‌های شناسایی اسرائیل است. این حمله به صورت مشترک با توپخانه و موشک‌های هدایت شونده صورت گرفت و رزمندگان در آن، از موشک‌های هدایت شونده با برد بیشتر استفاده کردند که به دقت به اهداف اصابت می‌کند و قدرت تخریبی زیادی دارد.
ستاد تبلیغات جنگ مقاومت اسلامی لبنان پیش از این، تصاویری را از عملیات هدف قرار دادن پایگاه هوایی میرون اسرائیل منتشر کرده بود که اصابت دقیق راکت‌ها و موشک‌ها به این پایگاه را نشان می‌دهد. این حمله نخستین پاسخ حزب الله به جنایت اسرائیل در ترور صالح العاروری نائب رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در ضاحیه جنوب بیروت بود.

نبیه بری: دشمن صهیونیست از حمله به پایگاه میرون، پیام خوبی دریافت کرده است
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، نبیه بری، رئیس مجلس لبنان، روز یکشنبه درباره حمله حزب الله به ”پایگاه هوایی میرون“ رژیم صهیونیستی گفت: دشمن از این حمله، پیام خوبی دریافت کرده است.

نبیه بری افزود: رفتار دیوانه واری که از دو روز پیش شاهد آن هستیم، نشان دهنده درد شدیدی است که به دشمن صهیونیست در نتیجه حمله حزب الله وارد شده است.

پایگاه میرون بر اثر حمله حزب‌الله آسیب جدی دیده‌ است

 کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی اعلام کرد بر اثر حمله موشکی دو روز قبل حزب‌الله، آسیب بزرگی به پایگاه میرون وارد شده‌است.

 یدیعوت آحارانوت نوشت: حزب‌الله موفق شد که ضرر‌هایی به زیرساخت‌های سامانه‌های رصد در پایگاه میرون وارد کند.

 رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد ارتش اجازه اعلام این خبر را داده که پایگاه میرون بر اثر حمله حزب‌الله آسیب جدی دیده‌است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اشتغال پایدار برای جوانان با خودکفایی در معادن مس تخت گنبد سیرجان
تساوی حاصل تلاش دو تیم داماش گیلان و مس سونگون
ضرورت حمایت از واحد‌های تولیدی کوچک و متوسط
شبکه‌های رادیویی متمرکز بر بازنمایی ظرفیت استان‌ها
برگزاری دوره توانمند سازی گروه های جهادی بسیج دانشجویی خوزستان در آبادان
ویزیت رایگان متخصص قلب و عروق در دستک بندر کیاشهر
پانزدهمین یادواره شهید شهریاری در زنجان
کتابسرا؛ خبر‌هایی از دنیای کتاب در استان سمنان
یکی از دو نیروی گارد ملی هدف قرار گرفته آمریکا جان باخت
روزی به پاسداشت مجاهدت های جان برکفان نیروی دریایی
حال خوب گله مرال‌های هیرکانی 
نمایشگاه اقتصاد به توان مردم درکرمان
پشت کردن ایرلندی‌ها در زمان پخش سرود ملی انگلیس
صعود اباذری به یک‌چهارم نهایی کاراته جهان
برگزاری یادواره شهدای جاویدالاثر در روستای هرچگان
پیروزی نمایندگان آذربایجان شرقی در مسابقات والیبال
تجلیل از نخبگان در جشنواره جهادگران علم و فناوری رفسنجان
وزیر جهاد کشاورزی: تعهد کنیم هیچ آب و غذایی هدر نرود
ارتقای جایگاه تبریز در بازار جهانی جواهرات اولویت مدیریت آذربایجان شرقی
شکست ملوانان در برابر پیکان در تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت بنفش، قرمز و نارنجی آلودگی
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
فعالیت حضوری مدارس استان کرمان از فردا شنبه ۸ آذر
دور برگشت لیگ برتر کشتی آزاد در گروه B؛ پیروزی بانک شهر مقابل استقلال جویبار
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل در روز شنبه
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
کیفیت هوا در تاکستان و آبیک "ناسالم" ؛ قزوین "قابل‌قبول"  
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۲ نظر)
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران  (۲ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۲ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
افزایش قیمت بنزین برای نظم‌بخشی مصرف و مبارزه با قاچاق  (۱ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)