• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۵۰۹۶۹
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۶
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

تولید بیش از ۹۰ درصد نیاز‌های پتروشیمی در داخل کشور

دستیار معاون علمی در حوزه توسعه بازار اقتصاد دانش‌بنیان گفت: ۹ هزار و ۲۸۰ شرکت دانش بنیان در زیست بوم فناوری فعالیت دارند که بیش از ۱۰ درصد از این شرکت‌ها در حوزه پتروشیمی فعالیت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، رضا سلطانعلی‌زاده در نشست رونمایی از پوستر «رویداد پتروفن» گفت: پتروفن، فرصتی برای تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان حوزه پتروشیمی است . 
تولید بیش از ۹۰ درصد نیاز‌های پتروشیمی در داخل کشور
وی افزود : در رویداد پتروفن ، بر دو رویکرد اساسی : هم افزایی بین دستگاه‌ها و برقراری ارتباط بین شرکت‌های دانش بنیان و همچنین احصاء نیاز‌های فناورانه هلدینگ خلیج فارس تمرکز داریم.
سلطانعلی‌زاده گفت: هدف این رویداد، اقتصادی کردن محصولات و فناوری‌های شرکت‌های دانش بنیان فعال در حوزه پتروشیمی است و هلدینگ ( شرکت نگهدار ) خلیج فارس به عنوان بزرگترین شرکت بورسی کشور، می‌تواند به مثابه یک بازار بزرگ برای این شرکت‌ها عمل کند.
دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری همچنین بر مزایای حضور در این رویداد تمرکز کرد و گفت: محصولات مرتبط با نیاز‌های عرصه پتروشیمی شرکت‌های دانش‌بنیان به شرکت‌های هلدینگ معرفی می‌شود و در مقابل، نیاز‌های هلدینگ خلیج فارس در هفت دسته تقسیم‌بندی شده و ارائه خواهد شد.
سلطانعلی‌زاده با اشاره به برگزاری پنل‌های (درگاه ) تخصصی در رویداد پتروفن گفت: این پنل‌ها با دو رویکرد نخست، نشان‌دادن ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و پتانسیل‌های ( ظرفیت های ) آن و دوم، الزامات و نحوه همکاری با هلدینگ خلیج فارس برگزار می‌شود.
دبیر رویداد پتروفن افزود: موضوع بعدی، بحث قرارداد‌ها و رونمایی از تجهیزات است که در هلدینگ خلیج فارس استفاده شده و قرار است به نمایش دربیاید. همچنین از دیگر موضوعات مهم، ارتباط بی‌واسطه شرکت‌های دانش‌بنیان با مدیران ارشد شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ خلیج فارس است.
یکی از دغدغه‌های هلدینگ خلیج‌فارس، ورود به عرصه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان است.
مدیرعامل شرکت پترول نیز با بیان اینکه هلدینگ خلیج فارس در مدیریت جدید، تحولات متعددی داشته است، گفت: این تحولات را می‌توان هم در پیشرفت پروژه‌ها (طرح  ها ) و هم در ورود به حوزه‌های مختلف ردگیری کرد و از آن جمله می‌توان به دغدغه هلدینگ در ورود به عرصه فناوری و اقتصاد دانش بنیان اشاره کرد.
قانعی افزود : بهره‌گیری از شرکت‌های دانش‌بنیان برای رفع نیاز‌های فناورانه مسبوق به سابقه است و هر سال در کیش شرکت‌های دانش‌بنیان کار‌های خود را ارائه می‌کردند، منتهی نیاز به رویدادی داشتیم که طی آن شرکت‌ها بدانند نیاز‌های ما چیست و مبتنی بر آن، کار را پیش ببرند.
مدیر عامل پتروفن گفت : سال گذشته این رویداد به همت هلدینگ خلیج فارس در کوشک نفت برگزار شد، اما امسال قرار است این رویداد را در سطح ملی برگزار کنیم و همه هلدینگ‌ها در آن حضور دارند.
حسن نشان‌زاده، معاون کسب و کار و برنامه‌ریزی شرکت پترول گفت: اسناد بالادستی ما بر حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و قدرتمند شدن آن‌ها تاکید دارد و ما باید خود را به اهداف و چشم‌انداز‌های مندرج در افق ۱۴۰۴ نزدیک‌تر کنیم چرا که از نیروی انسانی، دانش و فناوری در حد مطلوبی برخوردار هستیم. 
وی افزود : در حال حاضر، بالای ۹۰ درصد نیاز‌های پتروشیمی در داخل تولید می‌شود و فارغ از همه مشکلات و تحریم‌ها و ... با تکیه و اعتماد به شرکت‌های دانش بنیان، دانشگاه و ... می‌توانیم ۱۰ در صد وابستگی به خارج از کشور را هم کنار بزنیم. سال گذشته ۸۰ نیاز فناورانه در هفت حوزه احصا شد و امسال هم چیزی حدود ۲۳۰ نیاز احصا شده در هفت حوزه اب، انرژی، محیط زیست و ... داریم و امید آن می‌رود که با اعتماد به زیست بوم فناوری داخل بتوانیم این نیاز‌ها را احصا کنیم.
معاون کسب و کار و برنامه‌ریزی شرکت پترول گفت : صنعت پتروشیمی، زمانی قوی می‌شود که مراکز نوآوری، دانشگاه‌ها و صندوق‌های پژوهش فناوری قوی شوند و به فراخور رشد پتروشیمی، صنایع پایین دستی رشد می‌کنند. 
وی افزود: ما به دنبال تقویت دانش‌بنیان‌ها به عنوان مکمل و تامین کننده نیازهایمان هستیم.
رویداد «پتروفن»  با هدف تقدیر از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه نفت و فناوری و با شعار «پتروشیمی در مسیر نوآوری» ، از ۱۲ تا ۱۴ آذر  در سالن همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار می‌شود 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و هفتم آذر به افق آبادان و خرمشهر
امدادرسانی به ۲ مصدوم برخورد سواری پژو با خودروی راهداری
بدمینتون بین‌المللی قزاقستان؛ پیروزی نمایندگان ایران در دور مقدماتی
ادامه بارش برف و باران در خراسان رضوی، در ۲۷ آذرماه
رئیس جمهور وارد بیرجند شد
پایان عملیات اصلاح و تعمیر خط انتقال فاضلاب شرق اصفهان
مسدود شدن رودخانه شریفی جاسک
هوای پاک اصفهان ارمغان باران
ایران قوی با جهاد علمی محقق می‌شود
قطعی برق در بخشی از شهر مشهد در پی بارش برف
هدایت و ذخیره‌سازی ۵۰ هزار مترمکعب روان‌آب برای آبیاری فضای سبز بیرجند
کتابی برای پرورش نسل مسئولیت پذیر در عصر جنگ ترکیبی
اختتامیه نوزدهمین دوره مسابقات قرآن کریم
گوترش نگذارد غربی‌ها از او علیه ایران استفاده کنند
جام جهانی اسکیت رولبال؛ بانوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند
رانندگان قهرمان بی نشان جاده‌ها
اختراعی مقرون به صرفه در ساختمان سازی
چرا گردو برای صبحانه توصیه می‌شود؟
پلمب پوشاک‌فروشی فاقد پروانه کسب در رازوجرگلان
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)