• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۲۷۴۲۹
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۵
قم » اجتماعی
آیت الله نوری همدانی:

مسجد مقدس جمکران باید به قطب فرهنگی تبدیل شود

آیت الله نوری همدانی در دیدار حجت الاسلام اجاق نژاد، گفت: اولویت کار شما باید تبدیل مسجد مقدس جمکران به یک قطب فرهنگی و تبلیغی می‌ باشد.

جمکران باید به قطب فرهنگی تبدیل شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، آیت الله نوری همدانی، در دیدار تولیت مسجد مقدس جمکران، بر تقويت هر چه بيشتر جایگاه مسجد مقدس جمکران تأكيد کرد و گفت:‌ نگاه شما به مسجد مقدس جمکران باید به عنوان پایگاهی برای پاسخ دادن به همه مشکلات امروز بشر و نشان دادن افق روشنی در برابر مردم جهان باشد.

این مرجع معظم تقلید با بیان اینکه مسئولیت شما در اداره این مکان بسیار حائز اهمیت است، گفت: اولویت کار شما در مسجد مقدس جمکران تبدیل شدن به یک قطب فرهنگی و تبلیغی می‌ باشد.

وی گفت: انتظار می رود که با تلاش مجدانه و هوشمندانه جایگاه این مسجد مقدس را آن چنان که شایسته آن است، ارتقا دهید از جمله در زمینه فرهنگی، چرا که انسان سازی کار بسیار ارزشمندی است.

آیت الله نوری همدانی بیان داشت: باید به گونه ای عمل کنید که مردم و زائران فرهنگ ناب اسلامی را در این مکان مقدس لمس و تجربه نمایند، آنچنان که به‌عنوان الگو در میان جامعه مطرح شود.

وی به جایگاه والای شهر مقدس قم در احادیث و روایات پرداخت و افزود: امام صادق علیه السلام می فرمایند «انَّ لِلَّهِ حَرَماً وَهُوَ مَکةَ، وَانَ لِلرَّسُولِ حَرَماً وَهُوَ الْمَدینَةُ، وَانَّ لِامیرِالْمُؤْمِنینَ حَرَماً وَهُوَ الْکوفَةُ، وَانَّ لَنا حَرَماً وَهُوَ بَلْدَةُ قُمْ » خداوند حرمی دارد که مکه است، و برای پیامبر صلی الله علیه و آله هم حرمی است و آن مدینه است و حرم امیرالمؤمنین علیه السلام کوفه است و حرم ما اهل بیت علیهم السلام شهر قم است.

این مرجع معظم تقلید گفت: در این میان مسجد مقدس جمکران از جایگاه ویژه ای برخوردار است و علماء بزرگ شیعه در طول تاریخ همواره عنایت خاص و ویژه ای به این مکان مقدس داشتند؛ چرا که در این مسجد مقدس، امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف معرفی شده و پایگاه آن حضرت است.

آیت الله نوری همدانی با اشاره به حوادث اخیر پیرامون غزه و حملات ددمنشانه رژیم جعلی و کودک کش اسرائیل، از ملل و دول اسلامی خصوصاً جبهه مقاومت خواست تا این قیام طوفان الاقصی، تا محو کامل این غده سرطانی ادامه داشته باشد و متوقف نشود.

این مرجع معظم تقلید گفت: امام خمینی رحمت الله علیه فرمودند اولین کار جمهوری اسلامی باید محو رژیم جعلی صهیونیستی باشد، البته متاسفانه این کلام امام در آن مقطع از سوی دولت های اسلامی مورد غفلت واقع شد.

آیت الله نوری همدانی با اشاره به نقش برجسته جبهه مقاومت خاطر نشان کرد: امروز بحمدلله با رهنمودهای مقام معظم رهبری، این خواست امام رحمت الله علیه در حال تحقق است.

وی با تاکید بر نقش برجسته فرهنگ انتظار و مهدویت در رشد و تعالی جامعه افزود: این تصور که قرار است همه مسائل بعد از ظهور حضرت ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف حل شود غلط است، ما باید در مسیر ظهور گام برداریم و زمینه ساز باشیم و اولین و مهمترین گام در این میان، محو رژیم غاصب صهیونیستی از صفحه روزگار است.

 

 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش تولید در میدان نفتی دارخوین با بهره گیری از دانش بومی
توضیحات اداره کل محیط زیست فارس درخصوص تصاویر منتشر شده از شکار در لارستان
یادواره قربانیان سوانح ترافیکی با محوریت ارتقای ایمنی در مشهد
افزایش ۵ برابری نرخ تورم در ۹ سال
رونمایی از کتاب همسفر آتش و برف در همدان
انتقال ۹۲۸ خودروی فرسوده و رها شده در پایتخت به پارکینگ
صعود ایران به نیمه نهایی
رتبه نخست ملایر در ساخت نیروگاه‌های خورشیدی
بافت زنده و تاریخی ندوشن در معرض خطر فرسایش
تولید سالانه ۴۱۷ هزارتن شیر درآذربایجان‌غربی
درخشش دانش‌آموزان سمپاد چهارمحال و بختیاری در کنگره سراسری قرآن کریم
پایداری هوا تا پایان هفته در گلستان
تشکیل نخستین تیم والیبال ساحلی استقلال در مشهد
به یاد پدر موشکی ایران
اعلام ارقام مربوط به نرخ بیکاری در ترکیه
بیستمین نشست تخصصی شورای عالی قرآن فردا آغاز می‌شود
طرح ها فقط با پیگیری میدانی پیش می‌رود
بازداشت قاچاقچی مواد مخدر در مرز شلمچه
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
بررسی روند اجرای طرح‌های ورزشی درشهرستان شاهین دژ
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
اعتراف تاریخی ترامپ
واکنش‌ها به یک انتصاب
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
پیگیری یک وعده
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)