• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۱۶۲
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۱
اقتصادی » بازاروتجارت

نظام اجتماعی چند لایه ، لازمه توسعه همراه با عدالت

وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی گفت: تلاش برای ایجاد نظام اجتماعی چند لایه، راهکاری موثر و بی بدیل برای رسیدن به توسعه همراه با عدالت است.

به گزارش واحد مرکزی خبر، آقای ربیعی در همایش رشد فراگیر و کاهش فقر افزود: نظام های تامین اجتماعی چند لایه، از گروه های آسیب پذیر در مقابل تنش های ناشی از توسعه حمایت می کنند.
وی گفت: اگر این نظام ها ایجاد نشود ، بر اساس تجارب سایر جوامع و تا حدودی روندهای گذشته جامعه خودمان، تعداد قابل توجهی از اقشار اجتماعی به دام فقر گرفتار می شوند.
ربیعی افزود: همه نظام های سیاسی جهان برای گذر به شرایط توسعه یافتگی ، آسیب های اجتماعی و بحران های اقتصادی  ناشی از روندهای توسعه را پشت سر گذاشته اند.
وی با اشاره به اینکه تجربه مانورهای قیمتی در جریان هدفمندی یارانه ها، تنها متغیرهای موثر در اقتصاد نیست، گفت: دلخوش کردن به سیاست های مبتنی بر قیمت و مدل های تقلیل گرایانه از فضای کسب و کار، تضمینی برای رشد فراگیر نیست.
ربیعی افزود: بدون حاکمیت قانون ، شفافیت مالی ، انضباط پولی ، نهادهای کارآمد برای مبارزه با فساد و داشتن جامعه مدنی قدرتمند برای نظارت بر تحقق توسعه پایدار، نمی توان به رشد فراگیر و کاهش فقر رسید.
وی گفت: باید پذیرفت توسعه اقتصادی ،سیاسی،اجتماعی و فرهنگی باید درکنار هم محقق شوند .
ربیعی افزود: تضمین پایداری توسعه با پذیرفتن یک نوع توسعه و طرد نوعی دیگر ناممکن است و باید پذیرفت که هرگونه تبعیضی اعم از طبقه ای ، قشری، منطقه ای در کوتاه مدت و بلند مدت به بازتولید نوعی توسعه نیافتگی می انجامد و به زیان توسعه همه جانبه است.
وی افت 63 رتبه ای زیست محیطی ایران در سال گذشته را نبود پایداری نوع توسعه و رشد دانست و گفت: بحران های زیست محیطی  خشک شدن اراضی ، کاهش محصولات کشاورزی ،بیکاری و مهاجرت های گسترده به شهرها را در پی دارد.
وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی افزود: برای از بین بردن فقر هیچ راهی بهتر از فراهم آوردن شغل و کارشایسته برای هر فرد نیست.
ربیعی گفت: توزیع عادلانه برای جامعه ای که با فقر ساختاری روبروست، یکی از سیاست های اساسی است.
وی افزود: تحلیل چند بعدی به ما نشان می دهد تا فقر را از زوایای مختلف و راهکارهای گوناگون برای آن در نظربگیریم.
ربیعی گفت: اقدامات غیر کارشناسی ، کوتاه بینی و نداشتن آینده نگری امروز ما در بستری تاریخی ، فرهنگی و جغرافیایی با حیات اجتماعی تعامل می کند و درنهایت شرایطی را به وجود می آورد که خواهان آن نیستیم.
وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی افزود: برای مقابله با چنین وضعیتی باید همه جانبه ، فراگیر و در چارچوب زمان بیندیشیم و عمل کنیم.
نگاه سه جانبه گرایی دولت در اصلاح قانون کار

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: نظام سه جانبه گرایی (کار ، کارگر ، کارفرما) در اصلاح قانون کار، مد نظر دولت است.
علی ربیعی افزود: اصلاحیه قانون کار از دولت قبل به مجلس رفته و در مجلس مطرح است و به دولت فعلی بازگردانده نشده است.
ربیعی گفت: اکنون این قانون در مجلس است و چیزی را در دستور کار قرار نداده اند اما دولت در حال مطالعه برای اصلاح آن است. 
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: به اشتغال، صیانت نیروی کار و تقویت مفهوم کار از سوی کارگر و کارفرما توجه می کنیم.
ربیعی درباره طرح ساماندهی نیروی کار گفت: متاسفانه اکنون حتی در مناطق روستایی کشور نیز اتباع خارجی به کار گرفته می شوند. 
وی با تاکید بر این که سیاست های تشویقی برای به کارگیری نیروی کار ایرانی باید درپیش گرفته شود افزود: اکنون بیش از دو میلیون نفر از اتباع خارجی فرصت های اشتغال را در کشور اشغال کرده اند.
ربیعی همچنین از اختصاص 400 میلیارد تومان اعتبار برای توسعه مشاغل خانگی خبر داد. 
وی با تاکید بر این که توسعه مشاغل خانگی، فقط دادن وام نیست گفت: مطالعات آسیب شناسی مشاغل خانگی انجام شده است و برنامه بر همسو کردن بخش تعاون با معاونت اشتغال، به سمت مشاغل خانگی پایدار پیش می رود. 
ربیعی افزود: مشاغل خانگی باید به شکل زنجیره ای در خدمت صنایع بزرگ قرارگیرد و بازاریابی درستی درباره این مشاغل صورت گیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیچ توسعه‌ای نباید سلامت محیط زیست و جامعه را به خطر اندازد
امتحانات دانشگاه آزاد قم مجازی برگزار می شود
اعلام زمان قانونی ثبت‌نام از داوطلبان سه انتخابات
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران ۱۴۰۴/۱۰/۱۷
رونمایی از سامانه شفافیت قوه قضائیه
پیام سردار حسینی در پی شهادت «احسان آقاجانی»
اجرای برنامه‌های تعمیر و بهسازی چراغ‌های راهنمایی و تجهیزات ترافیکی
تشکیل قرارگاه بررسی حوزه جوانی جمعیت در دستور کار دستگاه‌ها
پیش‌بینی تحویل ۸ میلیون تن گندم به مراکز دولتی در سال زراعی جاری
۵۰ درصد افزایش میزان صلح و سازش در پرونده‌های قضائی بردسیر
ولادت بیش از ۱۴ هزار نوزاد در استان همدان
رونمایی از پوستر جشنواره ملی مشاعره رضوی در شهرکرد
بازگشت قیمت داروی «سیستاگون» بیماران نادر به قیمت قبل
تشدید کنترل و نظارت برروندتهیه و توزیع کالا‌های اساسی در پلدشت
حضرتی: پزشکیان به‌زودی با مردم گفت‌و‌گو می‌کند
جزئیات بیمه فعالان و مربیان جلسات خانگی قرآن اعلام شد
معرفی آثار راه‌یافته به بخش «فیلم بلند داستانی» جشنواره میراث‌فرهنگی
ساخت ۱۵ هزار واحد مسکن ملی در هرمزگان
قدردانی معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج ازدست اندرکاران مراسم سالگرد
لزوم ساماندهی متکدیان، کودکان کار و معتادان متجاهر با حفظ شأن انسانی افراد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
جبران افزایش قیمت کالا‌های اساسی با کالابرگ
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
پزشکیان: هیچ سرمایه‌ای برای نظام بالاتر از مردم نیست
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۷ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۳ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۲ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)