• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۰۳۴۸۰
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۰
اردبیل » علمی فرهنگی
استاندار اردبیل:

رویداد اردبیل ۲۰۲۳ استمرار مراودات گردشگری بین اعضای اکو خواهد بود

استاندار اردبیل گفت: رویداد اردبیل ۲۰۲۳ استمرار ارتباطات و مراودات گردشگری بین کشور‌های عضو اکو خواهد بود.

رویداد اردبیل ۲۰۲۳ استمرار مراودات گردشگری بین اعضای اکو خواهد بودبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، سیدحامد عاملی در پنجمین نشست وزرای گردشگری کشور‌های عضو اکو در اردبیل گفت: اردبیل میزبان نمایندگان سفرا، نمایندگان دولت‌ها و ملت‌هایی است که سرنوشت و زندگی این ملت‌ها در طول تاریخ همه با هم در ارتباطی بسیار عمیق بوده و همین انگیزه مشترک باعث شده ما امروز در کنار هم جمع شویم و بتوانیم برای آینده‌ای بهتر برنامه‌ریزی کنیم، برای رسیدن به آینده بهتر نیاز به ارتباط و همکاری بیشتر داریم و چه حوزه‌ای بهتر از گردشگری و سیاحت برای رسیدن به این هدف و مقصود است.
وی اظهارامیداری کرد این نشست آغازی برای استمرار گفتگو‌ها و استمرار ارتباط بین ملت‌ها و گسترش هر چه بیشتر همکاری‌های منطقه‌ای شود و افزود: امیدواریم رویداد اردبیل ۲۰۲۳ تبدیل به رویدادی برای استمرار این حرکت‌ها و استمرار مراودات بخصوص در ارتباط بین ملت‌ها و گردشگری شود و ملت‌ها را به هم نزدیک کند و زمینه تلاش برای ساختن آینده‌ای بهتر برای همه ملت‌ها را فراهم کند.
استاندار اردبیل از مجموعه شورای همکاری‌های اقتصادی اکو که اردبیل را به عنوان پایتخت گردشگری کشور‌های عضو در سال ۲۰۲۳ انتخاب کردند قدردانی کرد و گفت: اردبیل شهری است که در طول تاریخ طولانی‌اش مرکز سیاست‌های اقتصادی و تحولات مهم فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی بوده است.
عاملی تصریح کرد: از مورخینی که این شهر را منسوب به زرتشت پیامبر می‌دانند و نام آن را برگرفته از آرتاویل یعنی شهر مقدس تا حکیم بزرگ فردوسی که بیش از ۱۰ بار نام این شهر را در آثار خود بیان کرده و تا بعد از آن‌ها که اردبیل به عنوان محل تلاقی میراث علمی و عرفانی شرق و غرب قرار گرفته و با شکل‌گیری مکتب و سلسله صفوی به احیا و انسجام فرهنگ و تمدن ایرانی نائل شده است و روابط معطل مانده شرق و غرب را با احیای دوباره جاده ابریشم از چین تا اروپا جانی دوباره بخشیده و شما امروز آن را در مجموعه بقعه شیخ‌صفی‌الدین اردبیلی مشاهده می‌کنید.
وی افزود اردبیل در طول دوران تاریخ همواره مرکز تحولات مهم فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی بوده و به عنوان دروازه قفقاز و روسیه در حوزه اقتصاد نقش مهمی ایفا کرده است و امروز نیز اردبیل با کمال افتخار میزبان نمایندگان محترم و مقامات کشور‌هایی است که در طول هزاران سال با آن‌ها در قالب فعالیت‌های متعدد سیاسی، فرهنگی و تاریخی یک تاریخ و سرنوشت مشترکی ایجاد کرده و ظرفیت همگرایی عظیمی در تولید امینت منطقه‌ای و ثروت منطقه‌ای و نقش‌آفرینی در عرصه جهانی با این کشور‌ها به وجود آورده است.
استاندار اردبیل گفت: خاطر نشان کرد: مجموعه اکو بعد از اتحادیه اروپا به عنوان بزرگترین سازمان منطقه‌ای می‌تواند بیش از پیش در مسیر توسعه و پیشرفت کشور‌های عضو گام بردارد و بدون تردید این ظرفیت فوق‌العاده با توسعه گردشگری و با تاکید بر اشتراکات فرهنگی زمینه‌های اساسی را برای اقدامات و اتحاد‌های آینده فراهم خواهد کرد.
این مقام مسئول گفت: امروز اردبیل با این پیشینه تاریخی و هزار اثر تاریخی ثبت شده در سرتاسر استان، با وجود کوه سرافراز سبلان و بیش از ۱۱۰ چشمه آبدرمانی در اطراف دامنه‌های آن و با توجه به ظرفیت‌های بزرگی که از شمال تا جنوب استان وجود دارد، از دشت مغان، عشایر غیور و دلاور این منطقه تا طبیعت زیبای خلخال، چشمه‌های نیر و جنگل‌های فندقلو و سو‌های نمین همه و همه زیبایی‌هایی است که در سرتاسر استان گسترده شده است، در کنار مردمانی با صفا آداب و رسوم ارزشمند مجموعه‌ای از زیبایی‌های تاریخی، طبیعی و فرهنگی را در کنار هم به وجود آورده تا آن را در اختیار همه کسانی قرار دهد که می‌خواهند در آیینه صاف جلوه‌های الهی روح و روان خود را صیقل دهند.
عاملی افزود: امروز کشور ما و دولت ما با نگاه به شرق و آسیا در پی آن است که در کنار پیشرفت و توسعه ایجاد زندگی بهتر برای همه انسان‌ها از تمام مواریث فرهنگی، تمدنی، انسانی، بشری و اخلاقی خود نیز صیانت و حفاظت کند.
وی خاطرنشان کرد: در این میان سازمان همکاری‌های منطقه‌ای بخصوص اکو اگر چه سازمانی اقتصادی است، اما اساس آن با تاریخ فرهنگ و تمدن ملت‌های ما به هم پیوسته بوده و ما می‌توانیم نقشی اساسی و احیاگرانه در منطقه ایفا کنیم و به یقین گردشگری می‌تواند دریچه این نگاه هویت‌ساز و تمدن‌ساز باشد و اردبیل امروز آمادگی دارد میزبان این برنامه‌ها و حرکت‌های امیدآفرین باشد.
استاندار اردبیل با قدردانی از زحمات دست‌اندرکاران به‌ویژه وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که در تحقق و شکل‌گیری این رویداد مهم زحمت کشیدند، گفت: از دبیرکل اکو و دبیرکل دی هشت که در این جلسه حضور پیدا کردند به‌ویژه آقای ناظری که مسئولیت همکاری، هماهنگی و برنامه‌ریزی بین کشور‌های عضو را داشتند، سپاسگزارم.
همچنین از مقامات و سفرایی که در این مراسم حضور دارند و نیز مسئولان مجموعه وزارت میراث فرهنگی، وزارت امور خارجه، اهالی رسانه، دانشگاهیان و فعالان فرهنگی و اقتصادی که یاریگر آغاز و استمرار این رویداد بودند و خواهند بودند، قدردانی کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۱۸ سورتی به پرواز‌های فرودگاه ایلام
نجات صنعت ساختمان در گرو ورود جدی و عملی بخش خصوصی
پایان خلوتی سه روزه
درخشش تیم فوتسال سازمان فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری درمسابقات کشوری
اعلام ویژه برنامه‌های سالروز بزرگداشت شهادت حضرت شاهچراغ علیه السلام
همه مقاطع تحصیلی البرز غیر حضوری شدند
افزایش تسهیلات مشاغل خانگی در مراغه
۱۶ دی‌ماه، یادآور حماسه‌ای عاشورایی در دشت هویزه
تکمیل ۱۰۱ حلقه چاه نفت و گاز در سال ۱۴۰۴
طبیعت‌درمانی زمستانی درختان در منطقه یک؛ یخ‌آب جایگزین سموم شیمیایی
نصف جهان ایستاده برای ایران اسلامی
رشد ۲۵ درصدی معتکفین در مراسم اعتکاف امسال در استان فارس
اعتراض به گرانی حق مردم است، اما آشوب راه‌ حل مشکلات نیست
بورل: آمریکا دیگر متحد اصلی اروپا نیست
وظیفه روابط عمومی ها اطلاع رسانی صحیح و سریع است
پی گیری مشکلات بازار ماهی فروشان بندرترکمن در میز خدمت مسئولان
پرداخت ۴ میلیارد تومان غرامت حیات‌وحش در کهگیلویه و بویراحمد
تخصیص حدود هزار میلیارد ریال برای تامین اقلام مورد نیاز مدارس کیش
گذری در کابل
درخشش بانوان استان در مسابقات دوومیدانی قهرمانی کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۵ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)