• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۹۷۸۴۶
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۲
سیاسی » دولت
رئیس جمهور:

اندیشه ما باید معطوف به حفظ منافع امت اسلامی باشد

آقای رئیسی گفت: در تلاش برای وحدت و تقریب، همه اندیشه ما باید معطوف به حفظ و ارتقای منافع امت اسلامی باشد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای رئیسی، صبح امروز یکشنبه در سی و هفتمین همایش بین‌المللی وحدت، ضمن تبریک ولادت پیامبر عظیم‌الشأن و بزرگ اسلام و فرزند گرامی‌ ایشان، امام جعفر صادق، علیهم‌السلام، یاد همه شهدا و مجاهدان عرصه وحدت و تقریب را گرامی داشت و تأکید کرد: وحدت امت اسلامی، همواره در تاریخ اسلام دارای اهمیت بوده است.

اندیشه ما باید معطوف به حفظ منافع امت اسلامی باشد

رئیس جمهور با تأکید بر اهمیت وحدت در عالم اسلام، اظهار داشت: توجه به وحدت، توجه به یک موضوع فردی و نگاهی مقطعی نیست، بلکه یک منظومه فکری و اندیشه‌ای با محوریت حق و با محور قرار دادن باور و اعتقاد به قرآن، نبی مکرم اسلام صل الله علیه و آله و سلّم و عترت پاک اوست.
 
آقای رئیسی گفت: وحدت به معنای یکی شدن مذاهب یا جغرافیای کشورهای مسلمان نیست، بلکه وحدت، اتحاد و انسجام برای حفظ منافع امت اسلامی است؛ در تلاش برای وحدت و تقریب، همه اندیشه ما باید معطوف به حفظ و ارتقای منافع امت اسلامی باشد.
 
رئیس جمهور، رسول گرامی اسلام را جلوه خوبی‌ها از جمله شرح صدر و صبر دانست و تصریح کرد: موفقیت رسول خدا صل الله علیه و آله و سلّم در مسیر رسالت در پرتو شرح صدر او بود و ایشان، جلوه ایمان و مجاهدت در راه خدا و الگویی برای بشریت و انسان معاصر است.
 
نگاه به بیگانگان و توجه نکردن به سیره رسول الله، آغاز روند قهقرایی بشر
آقای رئیسی، توجه نکردن به سخنان و سیره رسول خدا صل الله علیه و آله و سلّم را آغاز روند قهقرایی و ارتجاعی بشریت خواند و گفت: شاخص عقب‌گرایی برای امت اسلامی، تبعیت نکردن از رسول خدا و پیروی از کفار است؛ رمز پیروزی مسلمانان در طول تاریخ وحدت امت اسلام با محوریت اطاعت از پیامبر و قرآن کریم بوده است.
 
رئیس جمهور، همچنین نگاه به بیگانگان و توجه به خواست آنان را عامل دیگری برای آغاز سیر قهقرایی و ارتجاعی نظام اسلامی دانست و اظهار داشت: نظام سلطه می‌داند مهم‌ترین سد در برابر او امت اسلامی است که به پیامبر خدا، معاد، پویایی و حرکت به مقصد الهی، باور دارد.
 
تفرقه‌اندازان، راهبرد دشمن را تکمیل می‌کنند 
 
آقای رئیسی، دشمنی با وحدت و انسجام را مهم‌ترین شاخص برای خصومت بیگانگان با امت اسلامی، عنوان و تصریح کرد: امت اسلامی، دارای مقصد واحد و معتقد به پویایی بوده و دشمن با وحدت و انسجام اسلامی در ستیز است.
 
رئیس جمهور گفت: امروز وظیفه هر مسلمانی این است که با قلم و گام‌های خود در جهت وحدت جهان اسلام حرکت کند و هر فردی با قلم و قدم خویش برای تفرقه بین مسلمانان تلاش کند، دانسته یا نادانسته و خواه یا ناخواه در جهت راهبرد دشمن حرکت کرده است.
 
آزادی قدس شریف، مهم‌ترین موضوع جهان اسلام است
 
رئیس جمهور، اظهار داشت: توجه به آزادی قدس شریف، مهم‌ترین شاخص برای امت اسلامی در جهان اسلام بوده و عادی‌‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی، حرکت ارتجاعی و قهقرایی برای هر دولت در کشورهای اسلامی است. 

آقای رئیسی با توجه به برگزاری هر سال همایش وحدت اسلامی، توجه به مسائل جهان اسلام را مهم‌ترین هدف برگزاری این دوره دانست و تصریح کرد: جنایاتی که دست‌نشانده‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی در پاکستان و افغانستان مرتکب می‌شوند، از مسائلی است که مقابله با آن‌ها انسجام و وحدت امت اسلامی در برابر جریان تکفیری را می‌طلبد.

گزینه سازش با رژیم صهیونیستی از روی میز برداشت شده است
 
رئیس جمهور بر ضرورت انسجام و وحدت به عنوان نگاه مشترک جهان اسلام تأکید کرد و گفت: امروز همه این نگاه مشترک را دارند که راه مقابله با دشمن، تسلیم و سازش نیست، بلکه مقاومت است.

آقای رئیسی، اظهار داشت: گزینه سازش با رژیم صهیونیستی از روی میز برداشته شده است و امروز هیچ دغدغه‌مندی در فلسطین، لبنان و سایر کشورهای اسلامی از سازش سخن نمی‌گوید.

رئیس جمهور، تصریح کرد: راهبرد همه مجاهدان جهان اسلام، مقاومت و ایستادگی در برابر دشمن بوده و همین راهبرد در سرزمین‌های اشغالی نیز جواب داده و دشمن را وادار به عقب‌نشینی کرده است.

آقای رئیسی با توجه به تأکید رهبر انقلاب بر ایستادگی و مقاومت در برابر دشمنان، گفت: امروز در فلسطین به مدد وحدت، ابتکار عمل و خلاقیت در دست مجاهدان بوده و این در پرتو راهبرد مقاومتی است که مسلمانان در برابر دشمنان انتخاب کرده‌اند.

رئیس جمهور اظهار داشت: تا دیروز، سازمان‌های آزادی‌بخش، پشت میز می‌نشستند و قرارداد‌های کمپ دیوید، اسلو و شرم‌الشیخ را امضا می‌کردند و دشمن به هیچ یک از این قرارداد‌ها پایبند نبود.
 
آقای رئیسی، تصریح کرد: به تعبیر رهبر حکیم انقلاب اسلامی، دشمن خواست و نتوانست، ما خواستیم و توانستیم؛ در عرصه‌های مختلف منطقه، جایگاه دشمن و جایگاه مجاهدان اسلام را ببینید، در سوریه، یمن، عراق و فلسطین، امروز ابتکار عمل و خلاقیت با راهبرد وحدت، به دست مجاهدان است.
 
نقش جهان اسلام در نظم نوین جهانی بر پایه عدالت/ جهاد تبیین؛ تنها راه مقابله با هجمه رسانه‌ای دشمن
 
آقای رئیسی، وحدت و انسجام را راهکار مبارزه با جنگ ترکیبی دشمن دانست و اظهار داشت: تنها راه مقابله با تشویش اذهان عمومی از طرف امپراطوری رسانه‌ای دشمن که می‌خواهد در اذهان مسلمانان و جوانان جهان اسلام، تشویش ایجاد کند، جهاد تبیین علما و صاحبان بلندگو است.
 
رئیس‌ جمهور با بیان اینکه امت اسلامی با این نشست‌ها و نگاه‌های تقریبی و وحدت‌بخش در حال آماده‌سازی برای ایفای نقش خود در نظم نوین جهانی است، تصریح کرد: مسلمانان باید در ایجاد این نظم که قرار است بر پایه عدالت شکل بگیرد و به‌ هم‌ ریختن نظم ناعادلانه فعلی در جهان، جایگاه خود را پیدا کنند.
 
خودیابی تاریخی در جهان اسلام شکل گرفته است
 
آقای رئیسی، همایش بین‌المللی وحدت اسلامی را با عظمت، وحدت‌بخش، ضد صهیونیستی، ضد استکباری و ضد نظام سلطه دانست و گفت: معتقدیم امروز به برکت حرکت مجاهدان و خون شهدا، امت اسلامی می‌خواهد مسلمان زندگی کند و در این‌باره، یک خودیابی تاریخی در جهان اسلام شکل گرفته است.
 

آمادگی جهان اسلام برای ایفای نقش جهانی 

رئیس جمهور، امنیت، صلح، آرامش و پیشرفت جامعه اسلامی در همه سطوح را در گرو وحدت و انسجام میان مسلمانان عنوان کرد و اظهار داشت: امروز جهان اسلام با اهرم‌های قوی اقتصادی، موقعیت ممتاز جغرافیایی و سابقه تاریخی درخشان، جایگاه مهم و قدرتمندی در دنیا دارد و برای ایفای نقش جهانی، آماده است.

آقای رئیسی، ابتکار تاریخی حضرت امام خمینی رحمه الله علیه در ایجاد وحدت و تقریب مذاهب اسلامی و ادامه این مسیر با رهبری حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی را یگانه راه سعادت برای امت اسلامی دانست و تصریح کرد: در این‌باره، روابط سیاسی، فرهنگی و ارتباطات در همه زمینه‌ها بسیار اهمیت دارد و شما فرهیختگان جهان اسلام باید از این ظرفیت‌ها به‌ویژه گفتگوهای فرهنگی برای تقویت ارتباطات میان مسلمانان از آسیا به آفریقا و از آفریقا به اروپا و سایر نقاط جهان، استفاده کنید.

این اجتماع قرار است با هم‌اندیشی، هدف مشترک وحدت امت اسلامی را دنبال کند

رئیس جمهور با توجه به اینکه این اجتماع، متشکل از نمایندگان کشورهای مختلف جهان، قرار است با هم‌گرایی و هم‌اندیشی، هدف مشترک وحدت امت اسلامی را دنبال کند، تأکید کرد: یقین بدانید این نگاه و حرکت، راه سعادت و موفقیت برای امت اسلامی را روز به روز، هموارتر خواهد کرد.

آقای رئیسی، گفت: امروز نتیجه تلاش مجاهدان و همه شهدای نهضت جهانی اسلامی، از جمله سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی‌ المهندس در سراسر جهان اسلام جلوه‌گر شده و رسالتی سنگین بر عهده ما گذاشته؛ پیام شهدا در فضای امت اسلامی طنین‌ افکنده است و ما را به وحدت، انسجام، ایستادگی، مقاومت و امید به آینده، رهنمون می‌کند.

رئیس جمهور با بیان اینکه دشمن به‌دنبال ایجاد ناامیدی در بین مسلمانان است، اظهار داشت: امت اسلامی، این نقشه را به‌ هم ریخته و اثبات کرده که عبد خدا و پیرو رسول او است و با تقریب نگاه و وحدت رویه و عمل، اثبات کرده است که برای شنیدن پیام شهدا گوش شنوا دارد و در همین مسیر نورانی گام برمی‌دارد.

گماردن افراد دست‌نشانده در برخی کشورهای اسلامی برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی

آقای رئیسی، زنجیره اقدامات دشمنان از توهین به مقدسات، قرآن کریم، اولیای الهی و پیامبر اسلام صل الله علیه و آله و سلّم تا تشکیل گروه‌های تکفیری برای قتل، غارت و جنایت در جهان اسلام و نیز گماردن افراد دست‌نشانده در برخی کشورهای اسلامی برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را در جهت متوقف کردن امت اسلامی دانست و تصریح کرد: مسلمانان این امت، اثبات کرده‌اند که اهل ایستادگی، مقاومت، دشمن‌شناسی و دشمن‌ستیزی هستند.

رئیس جمهور، ابراز امیدواری کرد که این نشست با عظمت با حضور اندیشمندان، علما و صاحب‌نظران جهان اسلام بتواند مسیر نورانی وحدت و انسجام امت اسلامی را بگذراند و در این مسیر، گام‌های مؤثرتری بردارد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری جشن شب یلدا در پادگان شهید برخورداری عجب شیر
تامین آب شرب پایدار اولویت اصلی فرمانداری کلیبر
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
توزیع ۷۰۰ بسته یلدایی در تبریز
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
آیین کهن یلدا در مدارس گلستان
سفر دختر مکرمه حضرت امام خمینی (ره) به خوزستان
۱۱۷ نانوایی با آرد کامل به شهروندان زنجانی خدمات ارائه می‌دهند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ دی ۱۴۰۴
مرگ ۱۳۰ نفر در محور‌های برون شهری کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در یکم دی ۱۴۰۴
نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلوواتی در ابهر به بهره برداری خواهد رسید
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴ به افق قم
افزایش مصرف گاز در کشور با کاهش محسوس دما
ابرناکی و بارش پراکنده در لرستان
لرستان در شب ولادت امام محمد باقر(ع) غرق در نور و سرور
تغییر ساعت کار ادارات و بانک‌های سراسر کشور
کاهش آسیب‌های اجتماعی در جلفا
تلخ کامی قاچاقچیان شکلات بندرانزلی
صادرات پای مرغ کوهدشت به بازارهای منطقه ای و جهانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
فردا؛ پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
رونمایی از ۲ آلبوم زنده یاد محمدرضا شجریان
فیلر‌های نانویی ایرانی؛ با اثرات درمانی ماندگار
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)