• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۰۴۳۸۹
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۲
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

لیست سفید چین از شرکت‌های فناوری ارائه دهنده خدمات«دیپ‌فیک»

تنظیم کننده اینترنت چین اولین لیست خود را از تامین کنندگان تایید شده فناوری« دیپ‌فیک»( جعل عمیق) را منتشر کرد.

لیست سفید چین از شرکت‌های فناوری ارائه دهنده خدمات دیپ‌فیکبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما،  رگولاتور( تنظیم کننده)  اینترنت چین اولین لیست خود را از تامین کنندگان تایید شده فناوری "دیپ‌فیک" منتشر کرده است، زیرا مقامات چینی به دنبال این هستند که این فناوری به سرعت در حال تکامل را زیر چتر امنیت ملی قرار دهند.

فهرست سفید که توسط اداره سایبری چین (CAC) منتشر شد، صاحبان ۴۱ الگوریتم( تنظیم کننده)   از جمله غول‌های فناوری تنست، بیدو و علی‌بابا را معرفی می‌کند.

این الگوریتم‌ها مطابق با مقررات اداری در مورد این فناوری برای سرویس اطلاعات اینترنتی که از ۱۰ ژانویه اجرایی و ثبت شدند. این مقررات ارائه دهندگان خدمات دیپ فیک را که می‌توانند بر افکار عمومی یا جامعه تأثیر بگذارند را پوشش می‌دهد.

دیپ فیک (جعل عمیق)، یک روش برای ترکیب تصویر انسان مبتنی بر هوش مصنوعی است. قانون‌گذار چینی آن را به‌عنوان استفاده از فناوری‌ها ، از جمله یادگیری عمیق و واقعیت افزوده، برای تولید متن، تصاویر، صدا و ویدئو و ایجاد صحنه‌های مجازی تعریف می‌کند. CAC از ارائه دهندگان خدمات دیپ فیک خواسته است تا در اسرع وقت در این زمینه ثبت نام کنند. ده‌ها شرکتی که قبلاً ثبت نام کرده‌اند، در کسب‌وکار تولید تصاویر از متن، ویرایش تصاویر یا ویدیو‌های آپلود شده توسط مشتریان و خدمات هوشمند به مشتریان، فعال هستند.

لیست سفید شامل اطلاعاتی در مورد الگوریتم، نام شرکت، نام محصول، طریقه استفاده و شماره پرونده است. 

به گفته CAC، پکن این مقررات را برای تشدید نظارت بر مدیریت خدمات دیپ فیک، ترویج “ارزش‌های سوسیالیستی چین”، حفاظت از امنیت ملی و منافع عمومی و حمایت از حقوق شهروندان و شرکت‌ها معرفی کرده است.

چین یکی از اولین کشور‌هایی است که در بحبوحه نگرانی‌ها در مورد مضرات بالقوه هوش مصنوعی و همچنین نقش آن در انتشار اطلاعات نادرست و تصاویر جعلی، اقداماتی را در این زمینه به کار بست.

چین در طول تنش با کشور‌های غربی به رهبری ایالات متحده، امنیت ملی را به یک الگوی کلیدی تبدیل کرده است. تحت چتر “امنیت جامع ملی” که در سال ۲۰۱۴ معرفی شد، ۱۶ نوع امنیت وجود دارد که از جنبه‌های سیاسی، اقتصادی، دفاعی، فرهنگی و زیست محیطی گرفته تا فضای سایبری را پوشش می‌دهد.

در جلسه ماه گذشته کمیسیون امنیت ملی، شی جین پینگ رئیس جمهور چین هشدار داد که این کشور با نگرانی‌های امنیتی ملی پیچیده‌تر و دشوارتری مواجه است. به گزارش خبرگزاری دولتی شینهوا، او از مقامات خواست تا برای مقابله با “بدترین و شدیدترین سناریوها” آماده باشند تا بتوانند “طوفان‌های خطرناک” را تحمل کنند.

همچنین چین در بحبوحه جنگ فناوری با آمریکا، اپراتور‌های کلیدی زیرساخت خود را از خرید محصولات ساخته شده توسط سازنده تراشه‌های حافظه آمریکایی Micron Technology منع کرد و دلیل آن خطرات امنیت سایبری «نسبتاً جدی» عنوان شده است.

لیو گوژو، استاد مرکز مطالعات آمریکا در دانشگاه ژجیانگ، در مجله مطالعات امنیت بین‌المللی نوشت: در حالی که فناوری «دیپ‌فیک» می‌تواند برای بشریت مفید باشد، اما خطرات و تهدیداتی برای امنیت ملی نیز به همراه دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بانک مهر ایران، پیشتاز پرداخت وام در زنجان
ردیابی و انهدام پهپاد در حریم هوایی ترکیه
بهترین راه پیشگیری از تب برفکی، قرنطینه و خودداری از جابه‌جایی دام است
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
رسیدگی به تخلفات ۹ شرکت حمل‌ونقل در بخش کالای استان زنجان
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
بارش باران در مناطق مختلف هرمزگان
توانمندی در تولید سامانه‌های جراحی هوشمند
چطور بفهمیم کدام لینک آلوده است و کدام لینک را می‌شود باز کرد؟
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
فعالیت ۵۹ هزار بافنده در ۲۴۰ کارگاه های فرش بافی زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
یک گیلانی ، دانش‌آموز برگزیده کشوری
تجهیز پنج هزار چاه آب کشاورزی به پنل‌های خورشیدی
برگزاری انتخابات شورای سازمان های مردم نهاد لرستان
پویش یلدای مهربانی در گیلان
برگزاری جلسه بررسی و رفع مسائل و مشکلات حوزه آموزشی آذربایجان‌غربی
سفر معاون وزیر صمت به آذربایجان‌غربی
کشف محموله کالای قاچاق ۲۰ میلیارد ریالی در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
برف و باران به فارس رسید
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
آغاز ثبت سفارش جدید محصولات ایران خودرو
مهار آتش در شهرک صنعتی دولت آباد/جان باختن ۹کارگر براثر گازگرفتگی
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
جزئیات تازه طرح دولت برای حقوق کارکنان
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)