• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۸۸۴۱۱
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۷
خوزستان » اجتماعی

تکمیل فاز نخست مترو اهواز نیازمند ۴۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار

شهردار اهواز : برای تکمیل فاز یک طرح متروی اهواز به ۴۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان خوزستان،  رضا امینی با بیان اینکه اهواز سومین کلانشهر ایران از نظر مساحت و هشتمین کلانشهر از نظر جمعیت است، اظهارکرد: یکی از مهمترین طرح‌های شهر اهواز، مترو است که ادامه روند تکمیل این طرح به زودی انجام می‌شود البته برای تکمیل فاز یک این طرح به ۴۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

تکمیل فاز نخست مترو اهواز نیازمند ۴۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار

وی با اشاره به دریافت تسهیلات ۷۰ میلیارد ریالی شهرداری اهواز در سال ۸۳ و پرداخت نشدن اقساط آن پس از ۱۷ سال افزود: این تسهیلات برای آزادسازی خیابان نهج البلاغه جنب حرم علی بن مهزیار دریافت شده بود که در اوایل فعالیت در شهرداری متوجه شدیم به دلیل جریمه دیرکرد باید رقمی بیش از چهار هزار میلیارد ریال پرداخت کنیم.

شهردار اهواز بیان کرد: با هماهنگی‌های صورت گرفته و با پرداخت یک هزار و ۴۹۰ میلیارد ریال توسط شهرداری، این وام تسویه شد و توانستیم اوراق مشارکت و دسته چک بگیریم.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط شهرداری اهواز افزود: یک هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت در سال گذشته برای اتوبوسرانی دریافت کردیم و امسال نیز سه هزار میلیارد ریال دریافت می‌کنیم.

امینی کمبود منابع و نیروی انسانی را یکی از مشکلات بزرگ شهرداری اهواز عنوان و بیان کرد: وجود امپراطوری پیمانکاران در شهرداری اهواز از دیگر مشکلات مهم ما بود که این موضوع را به خوبی مدیریت کرده و دست خیلی از پیمانکاران ناکارآمد را کوتاه کردیم هر چند تا حدود زیادی روند خدمت‌رسانی به مردم کند شد.

شهردار اهواز گفت: ۱۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات آلایندگی به حساب شهرداری اهواز واریز شد، اما این موضوع به نوعی از سوی مردم مطرح می‌شود که گویا هزاران میلیارد تومان وارد شهرداری شده است.

وی ادامه داد: چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از محل آلایندگی‌ها به احداث پل شهید قربانی اختصاص یافت و سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای پل چهارشیر و حدود سه هزار میلیارد ریال برای آسفالت مناطق در نظر گرفته شد.

امینی با اشاره به اینکه برای تسویه بدهی به پیمانکاران و سایر کار‌ها ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار بانکی دریافت کردیم، اظهارکرد: در حوزه خدمات موتوری که یکی از ارکان شهرداری‌ها است، اقدامات ارزنده‌ای در راستای رفاه حال شهروندان انجام شد.

شهردار اهواز با بیان اینکه توسعه ناوگان حمل و نقل، تعمیر و تعویض ناوگان فرسوده نیاز به هزینه‌های میلیاردی دارد، گفت: زمانی که شهرداری اهواز را تحویل گرفتیم تنها ۸۰ دستگاه اتوبوس در آن فعالیت می‌کرد در حالی که با خرید ۱۲۹ دستگاه اتوبوس این تعداد اکنون به بیش از ۲۰۰ مورد رسیده است اگرچه طبق میانگین کشوری، شهر اهواز باید یک هزار و ۲۰۰ دستگاه اتوبوس داشته باشد.

وی با اشاره به نوسازی ناوگان تاکسیرانی در اهواز افزود: این شهر نیاز به ۶ هزار تاکسی دارد، اما تعداد تاکسی‌های فعال آن یک هزار و ۹۰۰ دستگاه است که کیفیت آن‌ها در شان مردم نیست.

امینی گفت: طبق آخرین آمار، ۶ هزار و ۳۶۳ دستفروش در سطح اهواز وجود دارد که یک هزار و ۸۱۵ نفر آن‌ها در بازار جمعه ساماندهی شده‌اند؛ بازارچه‌های کیان، سه راه خرمشهر و زرگان نیز در همان محل، ساماندهی می‌شوند که امیدواریم با کمک رسانه‌ها فرهنگ‌سازی خوبی در این زمینه صورت گیرد.

وی افزود: رسانه‌ها باید به ما کمک کنند تا حق خوزستان و اهواز را بگیریم و به ۱۰ هزار میلیارد ریال حق آلایندگی بسنده نکنیم چراکه این میزان اعتبار تنها در سه، چهار طرح هزینه شد.

شهردار اهواز بیان کرد: ۶۰ هزار میلیارد ریال از محل آلایندگی به استان اختصاص یافت که ۱۰ هزار میلیارد ریال آن به شهرداری اهواز داده شد در حالی که طلب شهرداری‌های استان از محل آلایندگی‌ها در سال‌های اخیر، بیش از ۵۰۰ هزار میلیارد ریال است.

امینی بیان کرد: قبل از عید برای زیباسازی شهر اهواز حدود ۳۰۰ میلیارد ریال هزینه شد و سعی کردیم در این زمینه صرفه جویی کنیم، اما متاسفانه برخی گفتند خرید شهرداری تنها از شهر‌های خاصی صورت می‌گیرد و به دنبال حاشیه سازی بودند.

وی افزود: ساماندهی پنجره واحد تکلیف قانونی است و شهرداری‌ها موظف هستند خدمات خود را در این طرح ارائه دهند؛ پس از بررسی مشکلات و رفع نقاط ضعف، کار اجرایی این طرح از سه ماه آینده با اولویت خدمات مجازی در مناطق شهرداری اهواز اجرایی خواهد شد.

شهردار اهواز گفت: سرانه فضای سبز اهواز بسیار ناچیز و شاید ۲ سوم شهر‌های دیگر است که برای برطرف کردن این مشکل به ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

شهردار اهواز به خرید دستگاه بازیافت نخاله‌های ساختمانی اشاره کرد و گفت: قرار است روزانه ۲ هزار و ۴۰۰ تن نخاله ساختمانی از این طریق بازیافت شود همچنین توسط دستگاه دیگری، نخاله‌های ساختمانی به جدول و بلوک تبدیل شوند که در سال جاری تاکنون ۳۰ هزار تن نخاله را جمع آوری و بازیافت کرده‌ایم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهروموم دو واحد صنفی گران فروش در اصفهان
برخورد با صیادان غیرمجاز در رودخانه زاب و کشف ادوات صید
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان
۳۳ بانوی سرپرست خانوار در اشنویه صاحب شغل شدند
رجب؛ سرآغاز فصلی تازه برای عبودیت و بندگی پرودگار
دوران دانشجویی طلایی‌ترین و ماندگارترین مقطع زندگی است
۴هزار ميليارد کلاهبرداري با وعده کذب افزايش سود و سرمايه
پرواز‌های بین المللی یزد برای توسعه توریست درمانی
تشریح جزئیات پرونده قتل مشکوک در یزد
فعالیت مجازی برخی از مدارس شهرستان های خراسان رضوی
دو هکتار از مزارع گتوند زیر کشت رازیانه رفت
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با خانواده شهید علوی‌پور
اهدای میوه شب یلدا به نیازمندان در شاهین شهر
جشن شب یلدای استاندار آذربایجان‌غربی با راهداران
برگزاری بیش از ۲۱۰ برنامه به مناسبت ۹ دی در شاهین‌شهر و میمه
برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی بسیج طلاب و مدارس علمیه سراسر خوزستان
پوشش ۱۰۰ درصدی جمعیت دام سنگین حمیدیه در برابر تب برفکی
شناسایی و ساماندهی کودکان کار، اولویت اصلی شورای اجتماعی کردستان
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی ازیک واحد صنعتی در ارومیه
انجام بیش از دوهزار مورد بازرسی از اصناف اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)