• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۶۶۱۲۱
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۴
چهارمحال و بختیاری » سیاسی

تشریح برنامه‌های سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در چهارمحال‌وبختیاری

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری برنامه‌های بزرگداشت ۱۴ و ۱۵ خردادماه در استان را تشریح کرد.

تشریح برنامه‌های سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در چهارمحال‌وبختیاری +فیلمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما چهارمحال و بختیاری؛ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: دو سال گذشته به علت شیوع کرونا، هم در اعزام به حرم امام راحل (ره) و هم برگزاری برنامه‌های بزرگداشت با محدودیت‌هایی مواجه بودیم که امسال این محدودیت‌ها برداشته شده و  اعزام مشتاقان از استان به حرم امام خمینی (ره) و نیز محافل استانی با شکوه خاصی برگزار خواهد شد.

محسن حسین‌میرزایی افزود: جلسات هماهنگی متعددی در سطح استانی و کشوری برای اعزام به مراسم رحلت امام خمینی (ره) برگزار و بر اساس سهمیه‌بندی استان‌ها، مقرر شده است که تعداد مشخصی از کل استان و نیز به تفکیک شهرستان‌ها به این مراسم اعزام شوند که ساز و کار ثبت‌نام و همه تمهیدات برای اعزام زوار به اطلاع عموم مردم رسیده است.

حسین‌میرزایی با اشاره به اینکه اینکه کمیته حمل و نقل زیر مجموعه ستاد استانی و با همت معاونت امور عمرانی استاندار تشکیل شده است، گفت: این کمیته مسئول تأمین اتوبوس و ایاب و ذهاب زوار است تا این افراد با طیب خاطر سفر خود را داشته باشند و تمهیدات لازم برای گرفتن معاینه فنی اتوبوس‌ها و سلامت رانندگان هم پیش‌بینی شده است.

 

  دانلود



وی افزود: در هر اتوبوس یک راوی، از سوی سپاه استان پیش‌بینی شده و دو نیروی هلال احمر نیز در هر اتوبوس مستقر می‌شوند.

حسین‌میرزایی در خصوص محافل و ویژه‌برنامه‌های درون‌استانی در شهرستان‌های ۱۱گانه، توضیح داد: امسال در جای‌جای شهر‌ها و روستا‌های استان برای چهاردهم و پانزدهم خردادماه مراسمات در شأن مردم و امام راحل (ره) برنامه‌ریزی شده و برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به برنامه محوری این ایام که سیزدهم خردادماه با عنوان ویژه‌برنامه تبیین اندیشه‌های سیاسی و استکبار ستیزی امام خمینی (ره) از ساعت ۱۰:۰۰ صبح در مصلی امام خمینی (ره) شهرکرد برپا خواهد شد، گفت: تمام تمهیدات لازم برای برپایی با شکوه و منظم این برنامه باید اندیشیده شود و نیرو‌های فراجا که در مقوله امنیتی، انتظامی و ترافیکی همیشه پای کار بوده‌اند، در این ایام نیز پای کارند تا برنامه‌ها به وجه عالی برگزار شود.

حسین‌میرزایی تبلیغات گسترده شهری در شهرکرد و سطح استان را نیز مهم ارزیابی کرد و افزود: همچنین از صدا و سیما انتظار می‌رود که از امروز اطلاع‌رسانی ویژه‌برنامه‌های استان را در ایام بزرگداشت ۱۴ و ۱۵ خردادماه آغاز کنند. اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز از طریق رسانه‌ها نسبت به اطلاع‌رسانی اقدام کند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری ظرفیت مهم ۲۳۰ هزار نفری دانش‌آموزان استان را یادآور شد و توضیح داد: با توجه به بستر خوب سامانه شاد که این دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان را در اختیار دارد، می‌توان از این بستر برای اطلاع‌رسانی استفاده کرد.

حسین‌میرزایی بیان کرد: مراسم محوری ۱۵ خرداد نیز با عنوان «ویژه‌برنامه تبیین ثمرات و برکات قیام خونین ۱۵ خردادماه» در روز ۱۴ خردادماه در امامزادگان حلیمه و حکیمه خاتون (س) شهرکرد و همزمان با نماز مغرب و عشاء برگزار خواهد شد و نظیر این برنامه در سایر شهرستان‌ها، شهر‌ها و روستا‌ها نیز برپاست. برپایی محافل انس با قرآن کریم با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر گسترش فرهنگ قرآنی نیز در طی این دو روز در دستور کار قرار دارد.

وی گفت: تهیه بروشور‌های محتوایی و توزیع در بین شرکت‌کنندگان در محافل بزرگداشت این دو روز، برگزاری همایش‌های دانشگاهی در تبیین ابعاد شخصیت امام راحل (ره)، برگزاری نمایشگاه ویژه ۱۵ خرداد با محوریت نقش روحانیت و مردم، فضاسازی و برپایی ویژه‌برنامه‌ها در سطح ادارات در روز ۱۳ خرداد، برگزاری شب شعر یادواره حضرت امام خمینی (ره)، برگزاری نشست تخصصی جایگاه والای بانوان در مکتب خمینی، برپایی مراسم در بقاع متبرکه شاخص استان، برپایی برنامه‌های بزرگداشت شهدای ۱۵ خرداد در مساجد استان و چند عنوان دیگر از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده به مناسبت چهاردهم و پانزدهم خردادماه است.

حسین میرزایی با تأکید بر اهمیت فضاسازی عمومی شهر‌ها و روستا‌ها در ۱۴ و ۱۵ خردادماه، گفت: از شهرداران، دهیاران و ادارات کل و شهرستان‌ها انتظار می‌رود که حق مطلب را ادا کنند؛ اصناف نقش مهمی را که انتظار داریم در فضاسازی شهری ایفا نمی‌کنند حال آنکه این کار هزینه چندانی هم تحمیل نمی‌کند و از اصناف انتظار می‌رود پای کار بیایند و امسال تفاوت را در فضاسازی‌ها ببینیم.

وی ادامه داد: ادارات نیز به‌صورت مجزا برای کارکنان و خانواده‌های آنان ویژه‌برنامه‌های محوری و تبیینی را برنامه‌ریزی و برگزار کنند و معطل ابلاغ نمانند. همچنین از آموزش و پرورش و اداره‌کل ورزش و جوانان نیز انتظار می‌رود برنامه‌های خاص تبیینی ویژه نوجوانان و جوانان را در این ایام پیش‌بینی کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های آبادان و خرمشهر
اختتامیه جشنواره ورزشی نیروی دریایی ارتش
تامین بیش از نیمی از لیمو ترش کشور در فارس
گذشت اولیای دم و نجات محکوم از قصاص
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
اختلاف در اروپا بر سر مسدودی ۲۱۰ میلیارد یورو از دارایی روسیه
محبت اهل بیت (ع) محور مشترک وحدت شیعه و سنی است
بانوان آذربایجان شرقی کارآفرین و خلّاق برای اقتصاد
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
هوا در ۸ منطقه اصفهان و دو شهردیگر پاک است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین از بامداد امروز در زنجان
تجليل فعالان قرآني بسيج در چلچراغ آيه ها
برخورد پراید با گاردریل در جاده مایان_ تبریز با ۶ مصدوم
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران
دستاورد نوین دانشمندان برای بازسازی و توقف تخریب دیسک بین‌مهره‌ای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۲ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (بیست ودوم آذرماه ۱۴۰۴)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)