• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۸۱۴۳۳۱
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۶
علمی و فرهنگی » فضای مجازی
واشنگتن پست:

همه ایالت ها دسترسی کودکان به شبکه‌های اجتماعی را محدود کنند

روزنامه واشنگتن پست در یکی از آخرین گزارش هایش از لزوم اعمال محدودیت در دسترسی کودکان به شبکه‌های اجتماعی در ایالت‌های آمریکا نوشته است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، روزنامه واشنگتن پست در گزارشی با اشاره به قانون محدودیت دسترسی کودکان به شبکه‌های اجتماعی در ایالت یوتا آمریکا، نوشته است که این نوع محدودیت باید در سایر ایالت‌ها هم اعمال شود. ترجمه این گزارش در ادامه آمده است.

اسپنسر کاکس، فرماندار جمهوری‌خواه یوتا، اخیراً دو لایحه قانونی را امضا کرده است که گام‌هایی ضروری برای محدود کردن دسترسی کودکان به شبکه‌های اجتماعی برمی‌دارد. این اقدامات به عنوان گام اول، باید برای سایر ایالت‌ها و دولت فدرال به عنوان یک الگو باشد.

ده‌ها مطالعه تحقیقاتی افزایش مداوم افسردگی، اضطراب و خودکشی نوجوانان را با استفاده از شبکه‌های اجتماعی مرتبط می‌دانند. برای بسیاری از بچه‌ها، تعاملات آنلاین جایگزین فعالیت‌های سالم تر، از جمله ارتباطات حضوری، ورزش و خواب شده است. بسیاری از کارشناسان معتقدند که ۱۳، حداقل سن فعلی برای استفاده از شبکه‌های اجتماعی، بسیار کم است. علاوه بر این، بچه‌ها اغلب در مورد سن خود در فضای آنلاین دروغ می‌گویند، و معمولاً می‌توان کودکان ۱۰ و ۱۱ ساله را در تیک تاک، اینستاگرام و سایر سکو‌های دیجیتال محبوب دید.

قانون یوتا که از سال آینده اجرایی می‌شود، شامل اقداماتی منطقی مثل الزام شرکت‌های شبکه‌های اجتماعی برای تأیید سن کاربران است. کودکان تا زمانی که ۱۸ ساله شوند، برای ایجاد حساب کاربری به اجازه والدین خود نیاز دارند. والدین می‌توانند بر محتوایی که فرزندانشان می‌بینند و پست می‌کنند نظارت داشته باشند.

نکته مهم این است که قانون الزاماتی برای زمان استفاده تعیین می‌کند: حساب‌های خردسالان بین ساعت ۱۰:۳۰ شب تا ۶:۳۰ صبح (ساعاتی که بچه‌ها باید خواب باشند) در دسترس نخواهد بود. مگر اینکه والدین اجازه دهند.

یکی از مدافعان تمام قد این لایحه، کریس استوارت، نماینده حوزه انتخابیه یوتا در مجلس نمایندگان آمریکا است. او به من گفت که به عنوان یک کهنه‌سرباز، مدت زیادی تمایل به پیشگیری از خودکشی در میان اعضای ارتش را داشته است. او به کنگره آمد تا به طور گسترده‌تر روی سلامت روان کار کند و به دستاورد خود و ائتلاف دو حزبی از همکارانش که ایجاد تلفن فوریتی بحران و پیشگیری از خودکشی ۹۸۸ است افتخار می‌کند.

اما با نگاه کردن به اطلاعات، او نگران شد؛ چرا که فکر خودکشی در میان جوانان افزایش یافته است.

فکر کردم چرا این نسل اینقدر بیشتر در معرض اضطراب، افسردگی و خودکشی است؟ او گفت: «پاسخ اصلی شبکه‌های اجتماعی است. این‌ها خودانگاره و عزت نفس جوانان به ویژه دختران نوجوان را از بین می‌برد و ما مسئولیم که از آن‌ها محافظت کنیم».

نظرات او با مخالفت‌های برخی از اعضای جناح راست مواجه شد و برخی از لوایح یوتا (به دلیل اینکه دولت پا را از حد خود فراتر گذاشته) انتقاد کردند.

استوارت گفت حمایت گسترده‌ای برای نظارت بیشتر والدین بر استفاده کودکان از شبکه‌های اجتماعی وجود دارد. واکنش به افزایش محدودیت‌ها مورد حمایت دو حزب و کاملاً مثبت بوده است.

او گفت: «موضوع دیگر این است که من واقعا حیرت زده ام از اینکه چقدر جوانان حمایت می‌کنند». در گفتگو با صد‌ها نوجوان، خیلی‌ها به او گفتند که موافق پیشنهاداتش هستند. آن‌ها گفتند تحت فشار هم سن و سال‌های خود برای حضور در شبکه‌های اجتماعی هستند، حتی اگر آن را نخواهند. نوجوانان بزرگ‌تر گفتند که کاش زمان کمتری را در سکو‌های دیجیتال می‌گذراندند یا استفاده از آن‌ها را به تأخیر می‌انداختند.

ممکن است برخی کودکان از اینکه نتوانند بدون اطلاع والدین خود بخشی از جوامع آنلاین باشند، رنج ببرند. اجرای قانون نیز یک مسئله است. بسیاری از کودکان سعی می‌کنند راه‌هایی برای دور زدن محدودیت‌ها پیدا کنند و احتمالاً بسیاری موفق خواهند شد.

اما همانطور که مایکل ریچ، متخصص اطفال به من گفت، معتقدم که مادران و پدران باید در دنیای دیجیتال هم در جایگاه والدین عمل کنند، همانطور که ما آن را در دنیای فیزیکی انجام می‌دهیم.

در دنیای فیزیکی، ما می‌خواهیم بدانیم دوستان فرزندانمان چه کسانی هستند و چگونه وقت خود را با هم می‌گذرانند. ما بر تأثیرات ناسالم نظارت می‌کنیم و قوانینی مثل زمان رفت و آمد را اجرا می‌کنیم، حتی اگر بچه‌های ما آن را دوست نداشته باشند و حتی شاید سعی کنند آن‌ها را زیر پا بگذارند.

البته این هم منطقی نیست که کودکان را از هرنوع ارتباط آنلاین دور نگه دارید. ممکن است مدارس به آن نیاز داشته باشند و هدف جدا کردن بچه‌ها از دوستانشان نیست. برخی از شبکه‌های اجتماعی، وقتی برای اهداف خاص استفاده می‌شوند، مزایایی دارد که بر خطراتش می‌چربد. برخی از والدین سهل انگارتر از دیگران هستند و به بچه‌ها اجازه می‌دهند در سنین پایین‌تر حساب باز کنند و محدودیت‌های شبانه را اعمال نکنند.

باید شیوه استفاده بی رویه از شبکه‌های اجتماعی به شیوه‌ای همراه با نظارت دقیق والدین تغییر کند. تلاش‌های جسورانه یوتا نقشه راهی به سایر ایالت‌ها ارائه می‌دهد که نه تنها به ماهیت بحران سلامت روان نوجوانان، بلکه به علت اصلی آن رسیدگی می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تعیین تکلیف ۳۹ هزار خودرو و موتورسیکلت از ابتدای سال در استان گلستان
سد خرمرود تویسرکان در آستانه آبگیری
هوای ناسالم مشهد در بیست و سومین روز آذر
پرونده قاچاقچی ابزار آلات در بهبهان روز میز تعزیرات حکومتی
بن گویر خواهان اعدام اسرای فلسطینی شد
مقاوم‌سازی ۹۳ هزار واحد مسکونی روستایی در آذربایجان‌غربی
 تجلیل از فعالان حوزه نماز در اجلاس استانی در قزوین 
معاون استاندار تهران: افت فشار آب در پایتخت ادامه دارد
برگزاری مسابقه رالی شهری خانواده در کارون
تأکید بر نقش فناوری‌های نوین در بهینه‌سازی مصرف انرژی صنعت لوازم خانگی
آتش‌سوزی منزل مسکونی در شهباز
ایمن‌سازی محور‌های آذربایجان‌غربی با رفع ۲۷ نقطه پرحادثه
آبگیری سازه‌های آبخیزداری پارسیان
آب، نبض زندگی
کرمان آماده میزبانی از زائران سالگرد شهید سلیمانی
کاهش مصرف آب با آبیاری زیرسطحی
دستگیری شکارچی متخلف در منطقه حفاظت‌شده شاسکوه زیرکوه
مالیات بر خانه‌های خالی لَنگِ کدام دستگاه هاست؟
اهدای ۱۰۰۰ قلم لوازم ضروری بین مددجویان کمیته امداد خراسان‌جنوبی
فراخوان سومین جشنواره ملی «نقالی و روایتگری سیلک»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)