• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۷۱۳۱۵۸
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۴
سیاسی » دولت

رئیس جمهور: ۳ هزار واحد تولیدی راکد، احیا شده است

آقای رئیسی گفت: وقتی اعلام می‌شود بیش از ۳ هزار واحد صنعتی، دوباره به چرخه تولید بازگشته‌اند، نشان می‌دهد که امکان راه‌اندازی این صنایع در سال‌های قبل نیز وجود داشته، اما دچار بی‌توجهی و اهمال‌کاری برخی مدیران شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای رئیسی در ادامه برنامه‌های دومین سفر دولت سیزدهم به استان یزد، در مراسم جشن احیای ۷۶ واحد راکد صنعتی که در شهرک صنعتی یزد برگزار شد، با تبریک ولادت حضرت زهرا (س) از دست‌اندرکاران احیای این واحد‌های صنعتی از جمله کارگران پر تلاش و مدیران جهادی تشکر کرد و گفت: این حرکت ارزشمند باید در قالب یک اقدام جهادی در دیگر استان‌های کشور ادامه پیدا کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس جمهور اظهار داشت: متأسفانه در سنوات گذشته به ناحق و ناروا بسیاری از واحد‌های صنعتی دچار رکود یا تعطیلی شده است که می‌شد از همان ابتدا موانع و مشکلات آن‌ها را رفع کرد.

آقای رئیسی تصریح کرد: وقتی اعلام می‌شود بیش از ۳ هزار واحد صنعتی در این دوره، دوباره به چرخه تولید بازگشته‌اند، نشان می‌دهد امکان راه‌اندازی این صنایع در سنوات قبل نیز وجود داشته، اما دچار بی‌توجهی و اهمال‌کاری برخی مدیران شده است.

رئیس جمهور گفت: بسیاری از این واحد‌ها گاه تا ۷ سال دچار رکود یا تعطیلی شده بودند، در حالی که این امکان وجود داشت که با تولید کالای با کیفیت و قابل رقابت در منطقه موجب رونق تولید و اشتغال‌آفرینی در کشور باشند.

آقای رئیسی، استان یزد را یکی از قطب‌های مهم صنعتی کشور دانست و اظهار داشت: احیای کارخانه‌های نیمه تعطیل یا تعطیل که موجب نگرانی خانواده‌ها و ناراحتی کارگران و مدیران آن شده است، کار و همتی جهادی می‌طلبد.

رئیس جمهور تصریح کرد: لازمه ایران قوی، رونق تولید در صنعت و کشاورزی است و کشور ما همه ظرفیت‌های قوی‌تر شدن را دارد.

آقای رئیسی اظهار داشت: با وجود همه تهدید‌ها و تحریم‌ها علیه کشور، در بخش‌های مختلف، اراده پولادینی شکل گرفته که می‌تواند همه این تهدیدات را پشت سر گذاشته و قوت و قدرت آفرینی را در صنعت کشور رقم بزند.

رئیس جمهور در ادامه با قدردانی از استاندار جهادی و انقلابی استان یزد برای پیگیری سیاست‌های دولت در احیای واحد‌های تولیدی راکد، گفت: این جشن که برای احیای ۷۶ واحد صنعتی برگزار شده، باید ادامه یابد و مصمم باشید که تلاش در این زمینه را مضاعف کنید و هرگز به وضع موجود قانع نشوید.

آقای رئیسی با بیان اینکه استان یزد به مردان و زنان تلاش‌گر و اهل قناعت، شهره است که از امکانات کم، نتایج فراوان ایجاد می‌کنند، تصریح کرد: امیدواریم با کمک خدای متعال بتوانیم در عرصه تولید در این استان که مورد تأکید رهبری معظم انقلاب نیز هست، گام‌های مؤثرتری برداریم.

رئیس جمهور بر ضرورت توجه به رونق بخشیدن به تولید، تأکید کرد و گفت: اگر نقدینگی به طرف تولید سرازیر شود، نگرانی نداریم، اما اگر به طرف دلالی و کسب و کار‌های غیر مولد برود، باید نگران شد. اگر تولید رونق گرفت، رشد اقتصادی و کاهش آسیب‌های اجتماعی، حتمی است.

آقای رئیسی، اظهار داشت: ما به دنبال احیای سهم خود در بازار‌های منطقه‌ای و جهانی هستیم که با تقویت تولید می‌توان به آن رسید.

رئیس جمهور از بانوان اثرگذار و تلاش‌گر در حوزه‌های علمی، اقتصادی و اجتماعی نیز قدردانی کرد و گفت: کشور، ظرفیت‌های فراوانی دارد که می‌تواند ما را به نقطه مطلوب، نزدیک‌تر کند و دلیلی ندارد که ما واحد صنعتی تعطیل یا نیمه‌تعطیل داشته باشیم.

آقای رئیسی، همچنین احیای ۷۶ واحد صنعتی راکد را لبیک به پیام رهبر معظم انقلاب در توجه به موضوع تولید و کار دانست و بار دیگر از تلاش‌گران نهضت احیای واحد‌های اقتصادی، تشکر کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تعیین تکلیف ۳۹ هزار خودرو و موتورسیکلت از ابتدای سال در استان گلستان
سد خرمرود تویسرکان در آستانه آبگیری
هوای ناسالم مشهد در بیست و سومین روز آذر
پرونده قاچاقچی ابزار آلات در بهبهان روز میز تعزیرات حکومتی
بن گویر خواهان اعدام اسرای فلسطینی شد
مقاوم‌سازی ۹۳ هزار واحد مسکونی روستایی در آذربایجان‌غربی
 تجلیل از فعالان حوزه نماز در اجلاس استانی در قزوین 
معاون استاندار تهران: افت فشار آب در پایتخت ادامه دارد
برگزاری مسابقه رالی شهری خانواده در کارون
تأکید بر نقش فناوری‌های نوین در بهینه‌سازی مصرف انرژی صنعت لوازم خانگی
آتش‌سوزی منزل مسکونی در شهباز
ایمن‌سازی محور‌های آذربایجان‌غربی با رفع ۲۷ نقطه پرحادثه
آبگیری سازه‌های آبخیزداری پارسیان
آب، نبض زندگی
کرمان آماده میزبانی از زائران سالگرد شهید سلیمانی
کاهش مصرف آب با آبیاری زیرسطحی
دستگیری شکارچی متخلف در منطقه حفاظت‌شده شاسکوه زیرکوه
مالیات بر خانه‌های خالی لَنگِ کدام دستگاه هاست؟
اهدای ۱۰۰۰ قلم لوازم ضروری بین مددجویان کمیته امداد خراسان‌جنوبی
فراخوان سومین جشنواره ملی «نقالی و روایتگری سیلک»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)