• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۵۶۲۰۵
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۳
اجتماعی » محیط زیست
سازمان هواشناسی هشدار داد:

افزایش غلظت آلاینده‌ها فردا در مناطق پرتردد پایتخت

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان پایتخت فردا کمی ابری تا نیمه‌ابری و در نقاط پرتردد شهری افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

افزایش غلظت آلاینده‌ها فردا در مناطق پرتردد پایتخت
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از اداره کل هواشناسی استان تهران, بر اساس آخرین نقشه‌ها و مدل‌های پیش‌یابی هواشناسی وضعیت جوی استان تهران صبح پنج‌شنبه (۱۰ آذر) آسمان کمی ابری تا نیمه‌ابری همراه با پایداری نسبی و عدم وزش باد قابل ملاحظه پیش‌بینی می‌شود که در نقاط پرتردد شهری باعث افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا خواهد بود.
 
تا بعد از ظهر پنجشنبه ( ۱۰ آذر) با نفوذ سامانه بارشی در اکثر مناطق استان افزایش ابرناکی در بعضی ساعات به‌ویژه صبح پنجشنبه بارش پراکنده باران و در ارتفاعات مه و بارش برف و باران پیش‌بینی می‌شود. 
 
در ارتفاعات و بخش‌های شمالی تا روز یکشنبه (۱۳ آذر) در بعضی ساعات بارش پراکنده و از بعدازظهر یکشنبه با نفوذ سامانه بارشی دیگر به سطح استان در بعضی ساعات بارش باران مورد انتظار است.
 
بعد از ظهر پنجشنبه در پاره‌ای نقاط به‌ویژه بخش‌های غربی و جنوبی استان، وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.
 
به لحاظ دمایی امروز افزایش نسبی دما و از فردا روند کاهش تدریجی دما رخ خواهد داد.
 
بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه فیروزکوه با کمینه دمای ۲- درجه سانتیگراد سردترین نقطه استان تهران طی ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.
 
آسمان تهران فردا (۱۰ آذر) نیمه ابری و غبار صبحگاهی، گاهی ابری، وزش باد و بارش باران با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد و طی جمعه (۱۱ آذر) کمی ابری تا نیمه ابری گاهی وزش باد ملایم با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.
 
اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار زردرنگ نسبت به بارش باران، رخداد پدیده مه گاهی رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی، در ارتفاعات بارش برف، روند کاهش دما به‌ویژه در مناطق شمالی استان هشدار داد.
 
این وضعیت از پنج‌شنبه تا یکشنبه (۱۰ تا ۱۳ آذرماه) در ارتفاعات، مناطق شمال غرب و نیمه شمالی استان مورد انتظار است.
 
براثر این مخاطرات احتمال لغزندگی جاده‌ها، کاهش شعاع دید، اختلال در سفر‌های بین‌شهری به‌ویژه در عبور از گذرگاه‌های کوهستانی، احتمال بالا آمدن آب و سیلابی شدن رودخانه‌ها، احتمال آبگرفتگی محدود معابر، احتمال تاخیر در پرواز و احتمال خسارت به صنعت کشاورزی و در شهر‌های شمالی استان یخبندان سطح زمین دور از انتظار نیست.
 
اداره کل هواشناسی استان تهران برای کاهش از آسیب‌های احتمالی در چنین وضعیتی، احتیاط در سفر‌های برون‌شهری، به همراه داشتن تجهیزات زمستانی هنگام سفر، لایروبی کانال‌ها، احتیاط در فعالیت کوهنوردی و پرهیز از صعود به قله، احتیاط در عبور از حاشیه مسیل‌ها، مدیریت توزیع حامل‌های انرژی در مناطق شمالی استان، آمادگی راهداری به‌ویژه در برفگیر و آمادگی ارگان‌ها و سازمان‌های ذی‌ربط را توصیه می‌کند.
 
هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفر‌ها و انجام کار‌های روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدار‌ها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پدر شهید در فتح اباد
اعزام کاروان دانش آموزی راهیان نور از بردسکن به مناطق عملیاتی جنوب کشور
ادعای جدید آژانس اتمی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران
فوتبال قطع عضو آسیا؛ فردا، مصاف ایران با اندونزی
پایان آذرماه، آخرین فرصت مؤدیان مالیاتی برای بخشودگی جرایم 
لیگ بسکتبال غرب آسیا؛ فردا، میزبانی شهرداری از آستانه قزاقستان
جام جهانی شطرنج؛ تساوی مقصودلو در دور چهارم
خلق آثار خوشنویسی برگرفته ازاشعار حافظ و سعدی
اعتماد دیجیتالی، رکن اصلی زیست‌بوم‌های هوشمند
وقتی وانت نیسان پا جا پای تریلر می گذارد.
فوتبال لیگ قهرمانان زنان آسیا؛ فردا، مصاف اول خاتون با بنگال هند
پیوستن ۲۱ شهر جدید به مجمع شهر‌های تاریخی ایران
کاراته کای قمی فینالیست بازی‌های کشورهای اسلامی شد
استاندار گیلان: شورا‌های پیشرفت محلی، راهی برای توسعه متوازن و رفع محرومیت
رایزنی لاوروف و عراقچی درباره مسائل دوجانبه و منطقه
بهره برداری مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی شهید روحی ملارد در دهه فجر
وزیر نیرو وارد کرمان شد
۲۱ آبان زادروز نیما یوشیج، پدر شعر نو
امضای تفاهم نامه ساخت نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلو واتی در نیشابور 
نهضت ۱۰۰ هزار واحد سازمانی در فراجا ادامه دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)