• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۰۷۴۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۵
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

تضمین اجرای الگوی کشت با یارانه و تخفیف

معاون وزیر جهاد کشاورزی ضمانت اجرایی طرح الگوی کشت را بسته‌های حمایتی و تشویقی لحاظ شده در طرح عنوان کرد و گفت: در اجرای الگوی کشت، چیزی به نام تنبیه نداریم و فقط از مشارکت کنندگان حمایت می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد قربانی، معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در تشریح جزئیات الگوی کشت محصولات كشاورزی كه هفته گذشته رونمايی شد، درباره ضمانت اجرایی این طرح راهبردی تصریح کرد: رویکرد ما اعمال سیاست‌های تشویقی است که بر اساس آن، کشاورزانی که الگوی کشت را اجرا کنند، در دریافت انواع حمایت‌ها و تخفیف‌ها از جمله یارانه‌های کشت و تولید و تخفیف در هزینه‌های آب و برق در اولویت قرار می‌گیرند.

وی با تاکید بر اینکه در اجرای این طرح، چیزی به نام تنبیه در نظر گرفته نشده، محروم شدن از بسته‌های تشویقی را پیامد اجرا نکردن الگوی کشت عنوان کرد و گفت: طبق توافق با کمیسیون برنامه و بودجه و قولی که داده اند در لایحه بودجه سال آینده ۴۰ هزار میلیارد تومان بودجه مشخص برای اجرای الگوی کشت در نظر گرفته خواهد شد و علاوه بر اين يارانه ها، دستگاه‌های ذیربط نیز مشوق‌هایی طراحی کرده اند.

قربانی افزود: در بسته تشویقی که وزارت نیرو طراحی کرده، کشاورزانی که یک یا چند قلم از ۱۵ محصول راهبردی را کشت کنند، مشمول ۵۰ درصد تخفیف در آب بها می‌شوند و در صورت افزایش بهره وری، تا ۵۰ درصد دیگر نیز می‌توانند تخفیف بگیرند که در عمل، هزینه آب بهای آن‌ها تا صفر شدن پیش می‌رود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در زمینه هزینه برق نیز طرحی در دست تهیه است که ارقام تخفیف‌های در نظر گرفته شده در آن، بزودی اعلام خواهد شد.

وی افزود: همچنین مواردی مانند یارانه نهاده‌ها و تولید، تخفیف در قیمت کود، کمک‌های فنی و بلاعوض و سایر حمایت‌ها به سمت کشاورزانی که الگوی کشت را اجرا کنند، هدایت خواهد شد.

معاون برنامه ريزی و اقتصادی وزارت جهاد كشاورزی تصریح کرد: در پرداخت یارانه تجهیز مزارع به سامانه‌های آبیاری تحت فشار نیز کشاورزانی که محصولات راهبردی را کشت کنند، در اولویت خواهند بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

قربانی با اشاره به فراقوه‌ای بودن اجرای الگوی کشت و نیاز وزارت جهاد کشاورزی به همکاری همه بخش‌های حاکمیتی برای تحقق آن،  از نامگذاری الگوی کشت به عنوان "الگوی وفاق ملی برای تامین امنیت غذایی" خبر داد و افزود: بر اساس مصوبه شورای عالی آب، یک کارگروه ملی برای پیگیری و نظارت بر اجرای الگوی کشت به ریاست معاون اول رئیس جمهور تشکیل خواهد شد تا بر هماهنگی بین دستگاه‌ها نظارت کند.

وی با بيان اينكه در سراسر کشور، استاندار‌ها به عنوان مدیران عالی استانی، مسئولیت اجرای این طرح را بر عهده دارند، تصريح كرد: پروژه‌های آب و خاک نیز از این پس در استان‌هایی اجرا خواهد شد که در اجرای الگوی کشت پیشرو باشند.

الگوی کشت که ساده‌ترین تعریف آن، کاشت محصول مناسب در مکان و زمان مناسب است، سه شنبه ۱۸ مهرماه ۱۴۰۱ توسط وزارت جهاد کشاورزی رونمایی و به دستگاه‌ها و استان‌های سراسر کشور ابلاغ شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
لزوم تسریع در اجرای طرح‌های وزارت کشاورزی برای سامان دادن به وضعیت تولید و عرضه محصولات کشاورزی، به ویژه در مورد محصولات جالیزی را مضاعف می‌کند.
نظر شما
آخرین اخبار
آزادسازی۵۶ هزار مترمربع از زمین های ملی در لرستان
آمادگی همه جانبه آذربایجان شرقی برای برگزاری انتخابات
تصویب ۲۹ طرح اقتصادی در کارگروه امور زیربنایی سیستان و بلوچستان
ضرورت بهبود وضعیت اقتصادی و توجه به معیشت مردم
زیبایی و تنوع بازار بزرگ رشت
آزادی ۴۹ نفر به مناسبت ولادت امام علی (ع) در آذربایجان‌شرقی
بازپس‌گیری هزاران هکتار اراضی در سیستان و بلوچستان
بازدید میدانی از روند تکمیل بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی سایت لاکان
اعزام بیش از ۳۰۰ زائر اولی از سیستان و بلوچستان به مشهد مقدس توسط کانون‌های خدمت رضوی استان
اشتیاق دختران دانش آموز در اعتکاف ماه رجب
اجرای طرح آموزش ایمنی مدارس حاشیه راه‌ها در جنوب سیستان و بلوچستان
همدلی مسئولان و بصیرت مردم، عامل اصلی امنیت سیستان و بلوچستان
آسمان سمنان غبارآلود می شود
اختصاص ۹۰۰ میلیارد ریال برای ارتقای زیرساخت انتقال خون سیستان و بلوچستان
ضرورت ساماندهی قیمتها برای ایجاد ثبات در بازار
آغاز عملیات اجرایی شهرک ۱۰ هزار واحدی گهرباران ساری
وقف ۱۳۰ میلیارد ریالی یک واحد تجاری ـ مسکونی در قائم شهر
نشست بررسی نقاط قوت و ضعف پسته
بسته خبر‌های کوتاه ۱۴ دی در یک نگاه
مساجد بافق پر از شوق و شور و حضور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
سرشماری حضوری در ۷۰ نقطه از کشور در آبان ۱۴۰۵
جوّی آرام در بیشتر مناطق کشور
تاکید عراقچی بر حمایت ایران از مردم و دولت منتخب ونزوئلا
۶ محور مواصلاتی کشور مسدود است
قالیباف: باور شهید سلیمانی پیروزی ملت ایران بود
تشییع پیکر زنده یاد بهرام بیضایی در آمریکا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)