پخش زنده
امروز: -
از شایع ترین بیماری های فصل تابستان عفونت های روده ای می باشد. که در صورت عدم رعایت بهداشت فردی خطر ابتلا به بیماریهای رودهای افزایش مییابد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل گرمای تابستان شرایط ایدهآلی برای رشد ویروسها و میکروبها فراهم میکند، بنابر این رعایت بهداشت فردی و پرهیز از خوردن آب و غذای آلوده و غیربهداشتی در این فصل برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای شایع فصل گرما دو چندان اهمیت مییابد.
دکتر حبیب زاده متخصص بیماریهای عفونی و تب دار گفت: عفونتهای رودهای از شایعترین بیماریهای فصل تابستان میباشند که کودکان و سالمندان را به عنوان آسیبپذیرترین افراد جامعه بیش از هر گروه سنی دیگری تهدید میکنند.
وی افزود: مهمترین علت شیوع عفونتهای رودهای به ویژه در فصل تابستان استفاده از مواد غذایی مانده، حرارت ندادن کافی غذاهای سرد شده و مصرف بستنیها و آبهای آلوده است و از آنجا که بیماریهای شایع در ماههای گرم سال اغلب هنگام مسافرت و در مکانهای تفریحی و گردشی بروز میکنند، بهتر است غذاها در منزل تهیه گردند یا از رستورانها و اغذیهفروشیهای معتبر خریداری شوند.
دکتر حبیب زاده ادامه داد: غذا باید به طور کامل بپزد و سعی شود غذا بلافاصله پس از تهیه، مصرف شده و از استفادهی مجدد در وعدههای غذایی دیگر پرهیز شود. در غیر این صورت غذای باقیمانده در یخچال نگهداری شود و در صورت استفاده مجدد حتماً غذای مصرفی در دمای بالای ۶۰ درجه گرم شود.