• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۲۳۷۹۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۰
اجتماعی » حقوقی و قضایی
مدیرکل زندان‌های استان تهران:

اشتغال ۵۰ درصد زندانیان زن تا پایان بهار ۱۴۰۱

مدیرکل زندان‌های استان تهران از فراهم سازی آزادی ۶ مددجوی ندامتگاه زنان استان تهران خبر داد و وعده داد ۵۰ درصد زندانیان زن تا پایان خرداد مشغول به کار شوند.

اشتغال ۵۰ درصد زندانیان زن تا پایان بهار ۱۴۰۱به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مراسم آزادی تعدادی از زندانیان زن ندامتگاه زنان استان تهران عصر امروز و در بیست و یکمین روز از ماه مبارک رمضان، با حضور حشمت الله حیات الغیب، مدیر کل زندان‌های استان تهران، جمیاری معاون مدیر کل زندان‌های استان تهران، حمید زمانی، فرماندار شهرستان ری و مدیر عامل انجمن خادم یاران کانون‌های خدمت رضوی شهرستان ری برگزار شد.

حشمت الله حیات الغیب، در جریان این مراسم ضمن تسلیت ایام شهادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) با اشاره به گزارشی از اقدامات مجموعه زندان‌های استان تهران و رسالتی که بر عهده سازمان زندان‌ها قرار دارد، تاکید کرد: امروزه سازمان زندان‌ها نقش بی‌بدیلی در ایجاد نظم، انضباط و آرامش و امنیت اجتماعی ایفا می‌کند.

وی تصریح کرد: هرچند تلاش دستگاه قضا و سازمان زندان‌ها پیشگیری از جرم، کاهش جمعیت کیفری و استفاده از مجازات‌های جایگزین است، امانیاز نداشتن به زندان تحقق پیدا نمی‌کند.

حیات الغیب ادامه داد: ما نیاز داریم افرادی که مخل نظم و انضباط اجتماعی هستند را در محیطی همچون زندان نگهداری کنیم، با این حال نگهداری زندانی باید همراه با اصلاح و تربیت باشد.

وی با بیان اینکه نگاه دین مبین اسلام به زندانی نگاه اصلاح و تربیتی است، بیان کرد: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی تحولات بسیار خوبی در زندان‌ها صورت گرفته است.

حیات الغیب در ادامه با اشاره به آرمان حضرت امام خمینی (ره) که فرمودند «زندان‌ها باید به دانشگاه تبدیل شود» گفت: همچنین مقام معظم رهبری از زندان به عنوان آموزشگاه نیکی‌ها یاد می‌کنند.

مدیر کل زندان‌های استان تهران در ادامه با بیان اینکه شیوه‌های آموزشی، فرهنگی و تربیتی جایگزین نظام زندانبانی شده است، اظهار کرد: مسئولیت اصلی ما در سازمان زندان‌ها اصلاح و تربیت زندانی و بازگشت سعادتمندانه آن‌ها به جامعه اسلامی است.

وی با اشاره به اولویت‌های سازمان زندان‌ها بر اساس تاکید رئیس قوه قضائیه و رئیس سازمان زندان ها، گفت: رئیس سازمان زندان‌ها اولویت‌هایی را برای زندان‌ها ترسیم و ابلاغ کرده‌اند. ترویج فرهنگ و آموزه‌های دینی با محوریت قرآن و نماز یکی از اولویت‌های مورد تاکید رئیس سازمان زندان‌هاست لذا این مهم در تمامی زندان‌های استان‌ها به شکل بسیار مناسبی در حال اجرا است.

وی با اشاره به برنامه‌های قرآنی مدنظر قرار گرفته، در سال گذشته بیان کرد: از این رو در سال گذشته و در یک روز ۱۲۰ مددجو کتابت کل قرآن کریم را انجام دادند.

مدیر کل زندان‌های استان تهران در ادامه با اشاره به مقررات پیش بینی شده و امکانات مدنظر قرار گرفته برای حضور مددجویان در برنامه‌های قرانی اظهار کرد: برابر آیین نامه و مقررات زندان ها، امکانات قانونی خوبی برای افراد مددجو؛ افرادی که به هر حال در برنامه‌های قرآنی شرکت می‌کنند، در نظر گرفته شده است که می‌توان به مرخصی، عفو موردی و سایر موارد پیش بینی شده اشاره کرد.
حیات الغیب در ادامه با اشاره به اقدامات پیش‌بینی شده در زمینه تحصیلات زندانیان، بیان کرد: در موضوع زندانیان کم‌سواد و بی‌سواد تلاش شده تا این زندانیان از بدو ورود به زندان شناسایی شوند و در کلاس‌های سواد آموزی بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به حضور مددجویان در کلاس‌های فنی و حرفه‌ای که با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای انجام شده است، تاکید کرد: در جریان این کلاس‌ها گواهینامه مهارت فنی بدون اینکه اسمی از زندان برده شود به زندانی واجد شرایط اعطا می‌شود.

مدیرکل زندان‌های استان تهران در ادامه با اشاره به طبقه‌بندی زندانیان تصریح کرد: در موضوع طبقه‌بندی زندانیان سعی شده علی رغم کمبود فضای فیزیکی زندان ها، زندانیان بر اساس نوع جرم، سن و سابقه در زندان‌ها طبقه‌بندی شوند.

حیات الغیب در ادامه با اشاره به موضوع اشتغال و حرفه آموزی زندانیان که یکی از اولویت‌های مهم رئیس سازمان زندان‌ها بوده و به کلیه زندان‌های کشور ابلاغ شده است، بیان کرد: اقدامات خوبی چه در بخش اشتغال کارگاهی و چه در بخش اشتغال نشسته و مولد صورت گرفته است. در حال حاضر در موضوع اشتغال زندان زنان به صورت آزمایشی در سطح کشور، اقداماتی انجام شده که امیدواریم تا آخر خرداد ماه آمار زندانیان شاغل که مولد بوده و حقوق دریافت می‌کنند به ۵۰ درصد برسد، یعنی ۵۰ درصد از محکومان مشغول به کار شوند.

حیات الغیب اظهار کرد: یکی دیگر از موارد، توجه ویژه به خانواده زندانیان و زندانیان کم بضاعت است که در این زمینه اقدامات خوبی انجام شده است.

وی با اشاره به ابتدای شروع همه گیری بیماری کرونا و تأکیدات مقام معظم رهبری در جمع آوری کمک‌های مومنانه بیان کرد: در این بخش هم ما در این مدت ۸۰ هزار بسته معیشتی بین خانواده زندانیان نیازمند توزیع کردیم.

مدیرکل زندان‌های استان تهران در ادامه با اشاره به آماری مبنی بر آزاد سازی زندانیان در سال گذشته که از ارفاقات قانونی بهره‌مند شدند، تاکید کرد: سال گذشته با کمک خیرین و ستاد دیه یک هزار و ۱۱۹ زندانی توانستند با رقمی بالغ بر ۴۲ میلیارد تومان زمینه آزادی آن‌ها فراهم شود.

حیات الغیب در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر هم حدود یک هزار و ۶۳ زندانی به واسطه جرایم مالی در زندان‌های استان هستند که نیازمند کمک‌های خیرین بوده تا زمینه آزادی آن‌ها فراهم شود، امروز هم زمینه آزادی ۶ نفر از مددجویان زن، تقریباً با رقمی حدود ۳۶۵ میلیون تومان توسط عزیزان و خیران فراهم می‌شود.

گفتنی است در جریان این مراسم، خیرین و مسئولان حاضر در آن، از نمایشگاه صنایع دستی، سالن سلامت و آشپزخانه ندامتگاه زنان استان تهران بازدید کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
چه مشاغلی به زندانیان زن داده می شود؟
نظر شما
آخرین اخبار
ادای احترام امام‌جمعه زنجان به مزار شهید گمنام
ایران بیش از یک میلیون گنج پنهان دارد
برگزاری مرحله نهایی نخستین مسابقات بین‌المللی قرائت قرآن کریم در پاکستان
طرح رویش و تامین مالی ارزی از مسیر بازار سرمایه
سکته چشمی و نارسایی‌های کلیوی از عوارض عدم کنترل قندخون
استاندار کرمانشاه :
بازشناسی هویت ایرانی با رویداد «وطن پارسی»
آغاز کنگره بین‌المللی علامه نائینی در نجف اشرف
هزار کارگاه ضایعاتی بدون مجوز در کرمان
لاریجانی: ایران هیچ‌وقت مذاکرات واقعی را نفی نکرده است
کشف ۹۳ کیلوگرم تریاک از باک کامیونی در نی ریز
ظرفیت سیستان و بلوچستان برای کاهش قیمت کالا‌های اساسی
بهره برداری طرح‌های عمرانی و محرومیت‌زدایی در هرمزگان
انتقاد مجارستان از روند پذیرش کشور‌های جدید در اتحادیه اروپا
هشدار معاون وظیفه عمومی استان همدان درباره بکارگیری مشمولان غایب توسط کارفرمایان
خراسان جنوبی، ایستگاه اعزام دانش آموزان و دانشجویان به حج عمره
مروری بر دو برنامه از قاب تلویزیون
دروغ پردازی به سبک صهیونیست‌ها
گلباران مزار شهدای مهاباد به مناسبت سالگرد تشکیل بسیج
اصلاح و تکمیل آیین نامه جدید مالکیت و بهره‌برداری در حوزه حمل و نقل هوایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)