• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۱۲۰۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۴
اقتصادی » آب و انرژی

نیاز ۷۰ هزار مگاواتی مصرف برق در تابستان امسال

مدیرعامل توانیر گفت: نیاز مصرف برق در تابستان امسال به ۷۰ هزار مگاوات افزایش می‌یابد، این میزان نسبت به پیک سال گذشته ۴.۴۶ درصد رشد نشان می‌دهد.

نیاز ۷۰ هزار مگاواتی مصرف برق در تابستان امسالبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)؛ آرش کردی در نشست تخصصی مدیران صنعت برق در خصوص وضعیت مصرف، در تابستان امسال با اشاره به روند رشد نیاز مصرف برق در تابستان‌های چندسال گذشته افزود: در حالی که نیاز مصرف برق در سال ۱۳۹۸ به ۶۰ هزار و ۸۲۵ مگاوات رسیده بود، این میزان در سال ۱۳۹۹ با رشدی نزدیک به ۵ درصد به ۶۳ هزار و ۸۵۴ مگاوات و در سال ۱۴۰۰ به ۶۷ هزار و ۱۲ مگاوات افزایش یافت.
 
مدیرعامل توانیر همچنین به تراز منفی ۱۵ هزار مگاواتی میان تولید و مصرف برق در تابستان سال گذشته اشاره و خاطرنشان کرد: اگرچه تراز منفی تولید و مصرف امسال با تلاش‌های صورت گرفته به ۱۰ هزار و ۵۰۰ مگاوات کاهش یافته است، اما همچنان تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.
 
کردی از برنامه‌ریزی برای افزایش واردات برق، استفاده از نیروگاه‌های برق‌آبی به صورت مطلوب، بهره گیری از نیروگاه‌های تجدیدپذیر و مدیریت مصرف به عنوان عواملی که در کنار نیروگاه‌های حرارتی به کمک صنعت برق خواهند آمد، یاد کرد و افزود: امسال نقش مدیریت مصرف بازهم پررنگ خواهد بود به طوری که رقمی در حدود ۱۰ هزار و ۷۰۰ مگاوات برای مدیریت مصرف استخراج شده که این میزان با مطالعه پتانسیل‌های موجود انجام شده است.
 
مدیرعامل توانیر از تدوین یکصد برنامه عملیاتی برای جبران ناترازی تولید و مصرف برق خبر داد و یادآور شد: این برنامه‌ها در چهار محور شامل برنامه‌ریزی و اقدامات تامین برق، مدیریت مصرف و تقاضا، آمادگی شبکه سراسری برق و برنامه‌ریزی و مدیریت، تدوین و ابلاغ شده است.
 
کردی در خصوص برنامه‌های مدیریت مصرف و تقاضا گفت: در این خصوص نسبت به مدیریت برق صنایع با همکاری وزارت صمت، تعدیل روشنایی معابر و جمع‌آوری رمز ارزها، کاهش ۵۰ درصدی مصرف برق ادارات و نصب کنتور‌های هوشمند اقدام‌های لازم انجام شده و تا تکمیل و اجرای دقیق آن پیگیری‌ها ادامه خواهد داشت.
 
وی همچنین از مدیریت چاه‌های کشاورزی، استفاده از مولد‌های برق صنایع و اقدامات فرهنگی و اطلاع‌رسانی به عنوان دیگر اقداماتی یاد کرد که در راستای مدیریت مصرف و تقاضا انجام شده است.
 
کردی در زمینه مدیریت مصرف برق صنایع و شهرک‌های صنعتی نیز اظهار داشت: در خصوص شهرک‌های صنعتی برای رویت پذیری و کنترل پذیری صد درصدی بار شهرک‌های صنعتی، تنظیم تفاهم‌نامه‌های شرکت‌های توزیع نیروی برق با شهرک‌های صنعتی، الزام به استفاده حداکثری از مولد‌های اضطراری در اختیار صنایع و رویت پذیری و کنترل پذیری صد در صدی بار‌های پراکنده صنعتی خارج از شهرک‌های صنعتی، برنامه‌ریزی شده است.
 
مدیرعامل توانیر اضافه کرد: تاکنون با بیش از ۴۷۸ هزار مشترک دیماندی صنعتی به منظور همکاری در برنامه‌های پیک بار تفاهم‌نامه منعقد شده است.
 
کردی در پایان ضمن درخواست از همه بخش‌های دولت برای همکاری با صنعت برق در مدیریت مصرف تابستان امسال، از شرکت‌های برق سراسر کشور نیز خواست تا نسبت به وصول مطالبات خود به طور جدی اقدام کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
،،اینهمه خورشیدوباد درسیستان وکرمان ویزد،،،شماها واقعن یادشمن این کشورید ،،یا ماموریت داریدکه دشمن باشید،،،میتوانیددانایی راازکسی قرض بگیرد،،شماهاچرانه؟!
نظر شما
آخرین اخبار
رقابت هنرمندان چهارمحال و بختیاری در المپیاد مهارت خیاطی
آتش‌سوزی خودرو در خیابان شهدای کرمان مربوط به فیلمبرداری بود
ایران جان، گلستان؛ هفت آبشار شیرآباد
«درخت بی‌برادر»؛ روایتی از رقابت در راه جبهه
 پروژه‌های اشتغال‌زا و زودبازده در اولویت توسعه استان قزوین قرار دارند
۴۱ شهر میزبان آثار جشنواره سینماحقیقت
تأکیدبر ضرورت نوسازی ماشین‌آلات، تجهیز راهدارخانه‌هاو تکمیل زیرساخت‌های حمل‌ونقل
آغاز هفته ۱۴ فوتبال بوندسلیگای آلمان / لایپزیش غافلگیر شد
«مجلس در گذر زمان»، از رادیو فرهنگ
هشدار به هم‌استانی‌ها
آغاز به کار نمایشگاه تجسمی «در قاب بهشت»
آغاز آبرسانی به نهضت ملی مسکن تایباد
۹۰ ارومیه باز هم در خارج از خانه باخت
درخشش ورزشکاران کردستانی در رقابت‌های جودو ID کشور
اعلام زمان ثبت نام و برگزاری آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم سال ۱۴۰۵
همایش سرمشق فاطمی با حضور معاون اول قوه قضائیه در تهران
قزوین برای رسیدن به استاندارد مطلوب به ۱۲۰ کتابخانه جدید نیاز دارد
تأکید دادستان بم بر پیشگیری از قاچاق و تقویت ساختار‌های گمرک
رژ لب‌های بی کیفیت سلامت خانم‌ها را به خطر می‌اندازد
دستورالعمل ایجاد انبار اختصاصی در واحدهای تولیدی ابلاغ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
سامانه بارشی در راه گیلان/ اواخر وقت فردا بارش‌ها آغاز می‌شود
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۱۰ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)