• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۸۲۴۰۴
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۶
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
معاون آموزشی وزارت بهداشت:

تمامی اقشار جامعه باید دسترسی عادلانه به پزشک داشته باشند

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: تمامی اقشار جامعه باید دسترسی عادلانه به پزشک داشته باشند و درصدد هستیم تا دسترسی آسان به پزشک را تقویت کنیم.

تمامی اقشار جامعه باید دسترسی عادلانه به پزشک داشته باشندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل ازوبدا، دکتر ابوالفضل باقری فرد گفت: در این دوره شعار وزارت بهداشت «تعالی و عدالت در نظام سلامت» بوده و­یکی از برنامه‌های ما بهره وری در آموزش است، برخی برنامه‌ها کارایی لازم را نداشتند، تمامی اقشار جامعه باید دسترسی عادلانه به پزشک داشته باشند و درصدد هستیم تا دسترسی آسان به پزشک را تقویت کنیم.
 
 مرجعیت علمی علوم پزشکی با ماموریت گرایی دانشگاه‌ها حاصل می‌شود
دکتر باقری فرد با بیان اینکه برنامه ویژه‌ای برای مأموریت گرایی دانشگاه‌ها داریم، گفت: براساس این برنامه، هر دانشگاه با توجه به منطقه اقلیمی، جغرافیایی و استادان و اعضای هیات علمی، ماموریت‌هایی را اجرا می‌کند و آنچه که مقام معظم رهبری از آن به عنوان مرجعیت علمی یاد می‌کنند، باید مورد توجه قرار گیرد، ما در بسیاری از رشته‌های علوم پزشکی در جایگاه مناسبی قرار داریم، اما مرجع علمی نیستیم و مرجعیت علمی علوم پزشکی با ماموریت گرایی دانشگاه‌ها حاصل می‌شود؛ البته لازم نیست در همه رشته‌ها مرجع شویم و باید توجه داشت که رکن اصلی دانشگاه آموزش است، وقتی خدشه دار می‌شود، دانشگاه آسیب می‌بیند.
 
معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: ما در این دوره در تلاش هستیم تا برخی اختیارات مانند پذیرش دستیاران بومی را به دانشگاه‌ها تفویض کنیم و اکنون یکی از سیاست‌های ما در حوزه آموزش تفویض وظایف به دانشگاه‌ها با توجه به شرایط آن‌ها است که در آینده نیز شرایط و ضوابط آن اعلام خواهد شد.
 
دکتر باقری فرد با بیان اینکه موضوع مالیات پلکانی و سقف، تکلیف شورای حقوق و دستمزد مجلس است، گفت: وقتی از مالیات و سقف صحبت می‌کنیم، برخی بحث تعارض منافع را در میان می‌گذارند، بیان این موضوع خلاف اخلاق است و صحیح نیست، درحالیکه مالیات پلکانی و سقف حقوق اعضای هیات علمی باعث شده است که درآمد اختصاصی بیمارستان‌ها به یک چهارم برسد و دیگر نمی‌توان با این درآمد اقدامی انجام داد و این درآمد صرف حقوق و کارانه می‌شود.
وی درباره جذب اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی بیان کرد: بسیاری از اعضای هیات علمی پزشکان بسیار خوبی هستند، اما ممکن است ویژگی‌های یک معلم را نداشته باشند. در جذب‌ها علاوه بر مقاله و کتاب، می‌بایست اخلاق حرفه‌ای مدنظر قرار بگیرد و در آینده تغییراتی در آیین نامه جذب و ارتقای اعضای هیات علمی ایجاد خواهیم کرد، اکنون ما به اچ ایندکس و مقاله و کتاب توجه می‌کنیم، در صورتیکه باید به موضوع اخلاق حرفه‌ای به طور خاص توجه کرد و بنا داریم برخی فرآیند‌ها را تغییر دهیم و زمانی که فرآیند‌های اشتباه را توانستیم مدیریت کنیم و تغییر دهیم خدمت ویژه‌ای به ذی نفعان نظام سلامت کشور و مردم کرده ایم.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم
مشاور رسانه‌ای حماس: در حال بررسی پیشنهاد‌ها برای دستیابی به توافق در غزه هستیم
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
سوختن ۱۵۰ اصله نخل خرما در شهرستان شادگان
تقویم روز اوقات شرعی گیلان ، ۳۱ تیر ۱۴۰۴
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور
نصب پنل خورشیدی بر پشت بام های خانه های روستایی
پرچم متبرک حرم مطهر درمنزل شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کشف و جمع آوری ۹۱۶ دستگاه ماینر غیر مجاز در تبریز
اعزام هواپیمای آبپاش برای مهار حریق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
وزش باد تهدیدی بر جان جنگل های ابر شاهرود
پبش بینی تداوم هوای گرم و وزش باد در سمنان
کاشت کنجد در مزارع جنوب فارس
میزبانی کیش از اردوی پیش‌فصل تیم فوتبال سایپا
تغییر ساعات کاری ادارات کردستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
تامین کالا‌های اساسی در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)