پخش زنده
امروز: -
با جذب تسهیلات لازم ۵ هزا نفر در شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان مشغول به کار می شوند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل اسدالله محسن زاده مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: برای شکوفایی بیشتر شرکت، برنامه توسعه ۲۳ هزار میلیارد تومانی آماده و جهت پیگیری به وزارت جهاد کشاورزی ارسال شده است که در صورت اخذ تسهیلات لازم میتوان برای ۵ هزار نفر فرصت شغلی ایجاد کرد.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان میگوید: با توجه به اقدامات صورت گرفته وضعیت شرکت رو به بهبود است و برای بالندگی آن برنامه پنج ساله توسعه تدوین شده است.
محسن زاده با اشاره به افزایش میزان تولیدات دامی در کشت و صنعت مغان گفت: در یک سال گذشته تعداد دام شرکت از ۱۷ هزار و ۳۰۰ راس به ۲۰ هزار و ۶۰۰ راس افزایش یافته و با تامین بهموقع نهادههای دامی، بهبود کیفیت جیره غذایی و بهداشتیتر کردن محیط نگهداری دامها حدود پنج کیلوگرم میزان استحصال شیر خام را به ازای هر راس دام افزایش دادهایم.
او گفت: با توجه به اقدامات انجام شده میزان تولید شیر خام در مجتمع دامپروری شرکت از بدو تاسیس تاکنون رکورد زده و به مقدار ۲۳۰ تن در روز رسیده است.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان میگوید:با وجود کاهش ۳ هزار هکتار از اراضی شرکت ناشی از واگذاری آن به عشایر میزان تولیدات شرکت افزایش یافته است.
محسن زاده گفت: ۵۰۰ هکتار از اراضی کشت و صنعت مغان آبیاری مدرن میشود که برای آبیاری ۵۰۰ هکتار از اراضی در آینده به روش تیپ که همان آبیاری مدرن است، برنامه ریزی و اقدامات لازم انجام شده است.
او میگوید: احداث ۱۰ جایگاه گاو خشک به مساحت ۲۵ هزار مترمربع، تسطیح اراضی غیرقابل کشت شرکت جهت کشت صنوبر واقع در بخش ۹ به مساحت هشت هکتار، احداث پمپاژ و فیلتراسیون طرح ۹۲ هکتاری انگور و زیتون، سیلوی خندقی ۱۷ هزار تنی واقع در مجتمع دامپروری، پروژه زهکشی اراضی بخش ۶ به مساحت ۲۰ هکتار، تبدیل اراضی بایر به دایر (تسطیح اراضی) بخش ۶ و تکمیل و راه اندازی گلخانه یک هکتاری جهت نگهداری گلدانهای درختچه میوه بصورت قرنطینه از جمله طرحهایی است که با تخصیص اعتبار از محل منابع داخلی افتتاح و به مرحله بهرهبرداری رسید.
شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با داشتن اراضی وسیع زراعی، ۲ هزار و ۶۰۰ هکتار باغات میوه، مجتمع بزرگ دامپروری، کارخانههای قند، لبنیات، فرآوری میوه و چند واحد تولیدی دیگر از شرکتهای منحصر بفرد کشور محسوب میشود.
این شرکت در اجرای قانون خصوصیسازی در سال ۱۳۸۸ در لیست واگذاریها قرار گرفت و بعد از چهار فقره آگهی درسال ۱۳۹۷ به بخش خصوصی واگذار شد.
این واگذاری با توجه به اعتراضهایی که بدنبال داشت در شانزدهم مهرماه سال ۱۳۹۹ با پنج رای موافق و یک رای مخالف هیات داوری ابطال شد.