• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۷۱۰۲۷
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۴
ورزشی » ساير حوزه ها

همکاری ایران و رومانی در حوزه ورزش و جوانان تقویت می‌شود

وزیر ورزش: ظرفیت‌های همکاری دو کشور ایران و رومانی در قالب حیطه وظایف وزارت ورزش و جوانان؛ بازنگری، تجدید و تقویت می‌شود.

وزیر ورزش: ظرفیت همکاری ایران و رومانی تقویت می‌شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، سیدحمید سجادی در دیدار با «میرلا کارمن گرکو» سفیر رومانی در تهران با اشاره به اهمیت حوزه جوانان، گفت: با توجه به تاکید رئیس جمهور نسبت به جدی گرفتن موضوع جوانان، یکی از زمینه‌های مهم همکاری دو کشور ایران و رومانی، می‌تواند تعامل و ارتباط بین جوانان باشد تا با برگزاری جشنواره ها، هم اندیشی ها، تبادل تجارب بین جوانان تقویت شود و در عرصه‌ی تعاملات فرهنگی، تمرکز و توجه خاصی روی جوانان صورت گیرد.

وزیر ورزش و جوانان به آموزش عالی و ارتباطات دانشگاهی و ایجاد فرصت برای جوانان دو کشور اشاره کرد و افزود: با تعامل تحصیلی بین دو کشور، جوانان می‌توانند از فرصت‌های دانشگاهی همدیگر بهره ببرند.

سجادی بهره گیری امکانات ورزشی دو کشور را هم مورد توجه قرار داد و گفت: ایران و رومانی با بهره گیری از توانمندی‌ها و نقاط قوت خود می‌توانند زمینه تعامل، ارتباط و همکاری‌های ورزشی را هم توسعه دهند و بطور مثال با بررسی‌های کارشناسی، از ظرفیت رومانی برای برپایی اردو‌های تمرینی تیم‌های ملی ایران قبل از بازی‌های آسیایی و بازی‌های المپیک بهره بگیریم.

وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: رومانی در رشته‌های دو و میدانی، ژیمناستیک، شنا، شیرجه، واترپلو و سوارکاری هم می‌تواند به توسعه‌ی این ورزش‌ها در ایران کمک کند.

سجادی، ظرفیت‌های إقلیمی ایران برای رشته‌های مختلف ورزشی را هم یکی از نقاط قوت کشور دانست و افزود: در فصول سرد سال، همانگونه که در مناطقی می‌توان اسکی روی برف انجام داد در مناطق جنوبی هم می‌توان از اسکی روی آب، لذت برد.

او از سایت موج سواری، سایت‌های پروازی و امکانات غواصی به عنوان دیگر ظرفیت‌های قابل توجه ورزشی و گردشگری در ایران نام برد که زمینه همکاری با دیگر کشور‌ها از جمله رومانی را دارد.

وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد که استقبال و حضور در رویداد‌های مختلف ورزشی در هر دو کشور می‌تواند یک زمینه همکاری مشترک دیگر برای ایران و رومانی باشد.

سجادی گفت: فرصت و ظرفیت همکاری در عرصه‌های جوانان و ورزش بین رومانی و ایران وجود دارد و در قالب حیطه وظایف وزارت ورزش و جوانان، این ظرفیت ها، بازنگری، تجدید و تقویت می‌شود.

میرلان کارمن گرکو، سفیر رومانی در تهران هم با ابراز خرسندی از نشست با وزیر ورزش و جوانان، گفت: ارتباط دیپلماتیک بین ایران و رومانی در سال آینده، یکصد و بیست ساله می‌شود به همین علت تمایل داریم که ارتباطات حوزه ورزش و جوانان بین ایران و رومانی تقویت شود و حتی برنامه‌های مشارکتی خوبی برگزار کنیم.

سفیر رومانی در تهران، موفقیت‌های ورزش ایران در بازی‌های المپیک و پارالمپیک و دیگر موفقیت‌های اخیر را به وزیر ورزش و جوانان تبریک گفت و با ابراز خرسندی از موقعیت خوب ورزش ایران ابراز امیدواری کرد که ارتباطات دو کشور در حوزه‌ی ورزش و جوانان با اتفاقات بهتری ادامه یابد.

میرلان کارمن گرکو از پیشنهادات سیدحمید سجادی در زمینه همکاری و ارتباطات دو کشور در حوزه‌های جوانان و ورزش ابراز رضایت کرد و افزود: فرصت‌های خوبی را وزیر ورزش و جوانان برای دو کشور تعریف کردند که قطعا زمینه اجرایی دارد و امیدوارم از این پس با تقویت ارتباطات، توسعه ورزشی هم در دو کشور بیشتر از گذشته محقق شود.

در این دیدار که در وزارت ورزش و جوانان برگزار شد؛ اسماعیل احمدی سرپرست حوزه وزارتی، کاوه احمدی مدیرکل روابط عمومی و اطلاع رسانی و فرشید طهماسبی مدیرکل دفتر بین الملل این وزارتخانه هم حضور داشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تلاش مضاعف بيش از140 تيم پليس راه در جاده هاي برف گير استان
تاخیر ۸ ساعته پرواز مشهد به شیراز  و سردرگمی مسافران
حمام‌های قدیمی شهر کیلان
نسخه مهار مهاجرت از شهر‌های کوچک به کلانشهر‌ها
نظارت بر بازار میوه و تره بار
برگزاری جشن یلدای فاطمی در ایوانکی
وزیر در میدان، شهید در غربت
جشن یلدا برای خانواده زندانیان شهرستان ورامین
مراقب ویروس آنفلوانزا باشیم
اطلاعیه باشگاه استقلال درباره مشکل قلبی نازون
برپایی اردوی جهادی و ارائه خدمات رایگانِ پزشکی
برگشت 2 ميلياردو 500 ميليون به حساب مالباخته در شهربابک
ماندگاری هوا سرد در استان کرمان تا صبح سه شنبه
حذف حیاتی از بدمینتون بین‌المللی قزاقستان
تأکید رئیس سازمان منابع طبیعی بر مشارکت مردم در حفاظت
«چیله گئجه‌سی» ویژه‌برنامه شب یلدا از رادیو زنجان
تشییع پیکر راهدار خدوم ماسالی بر روی دستان مردم قدرشناس
تقسیم گرمای دورهمی‌های یلدایی قمی ها با نیازمندان
هشدار شرکت آب و فاضلاب درباره یخ زدگیِ کنتورهای آب
جلوگیری از برداشت‌های غیرمجاز شن و ماسه در منطقه حفاظت شده تالاب نوروزلوی میاندوآب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
آبگیری سد‌های استان بوشهر در بارش‌های اخیر
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)