• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۱۹۵۱۲
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۷
کردستان » سیاسی

آئین تکریم و معارفه رئیس سازمان بازرسی کردستان برگزار شد

مراسم معارفه و تکریم بازرس کل استان کردستان باحضورمعاون نظارت و بازرسی امور فرهنگی و اجتماعی سازمان بازرسی کل کشورامروز در سنندج برگزار شد.

آئین تکریم و معارفه رئیس سازمان بازرسی کردستان برگزار شدبه گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکزکردستان، حجت‌الاسلام محمدمهدی عرب‌انصاری صبح امروز دراین آئین با بیان اینکه مسئولان ارشد و مقامات اگر مواظب خود نباشند و فسادی ایجاد کنند تبدیل به یک شبکه گسترده می‌شود، گفت: ایجاد شبکه‌های فساد ناشی از فساد مسوولان ارشد است و فساد‌های سیستمی به اعتماد اجتماعی آسیب میزند.

حجت الاسلام عرب انصاری افزود: ما دارای نظامی هستیم که این نظام طهارت ذاتی دارد و این ذات پاک نباید خدشه‌دار شود و مسئولان نظام باید با توجه به شأنیت نظام وارد سیستم‌های اجرایی شوند و خدمت کنند.

وی با اشاره به اینکه قرارگیری فردی فسادستیز در راس قوه مجریه یک اتفاق بسیار مبارکی است، گفت: آیت الله رئیسی در زمان سکانداری دستگاه قضا به گلوگاه‌های فساد حمله کرد.

وی افزود: معیشت مردم از مهمترین اولویت‌ها است، و امروز با توجه به وحدتی که در بین سه قوه شکل گرفته، امیدواریم شاهد تحولات مثبت و بزرگ در کشور باشیم.
معاون نظارت و بازرسی امور فرهنگی و اجتماعی سازمان بازرسی کل کشورگفت: نقاط فساد، راه‌های مقابله با آن در قالب کتابی تالیف شده و در اختیار نهاد ریاست جمهوری قرار گرفته است، وبه استانداران نیز تحویل داده خواهد شد.

حجت الاسلام محمد مهدی عرب انصاری کردستان را استان مهرورزی، علم، ادب و فرهنگ، مردم صمیمی و با فضیلت دانست، وگفت: وحدت بین مسئوولان و قضاوت درست و دلسوزی مسئولان نسبت به مردم از شاخص‌های مهم در این استان است.

وی با اشاره به اینکه فساد و گناه گاهی تبدیل به ویروسی می‌شود که تکثیر می‌کند و ما از این تکثیر به عنوان فساد سیستمی تعبیر می‌کنیم، گفت: در نهج البلاغه حضرت علی علیه السلام ۱۴۵ نکته در مورد مبارزه با فساد را مورد اشاره و تاکید قرار داده است.

حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا پور ذهبی نماینده، ولی فقیه در استان کردستان هم در این مراسم با بیان اینکه بازرسی و نظارت موجب تقویت و ارتقاء سرمایه‌های اجتماعی می‌شود، گفت:جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی به نفع امیال شخصی و خانوادگی از نکات مهمی است که در جریان نظارت و بازرسی باید به آن‌ها توجه کرد.

رئیس‌کل دادگستری کردستان هم با بیان اینکه منکر وجود فساد در استان نیستیم گفت: در برخی مقاطع چنین مطرح شد که در کردستان فساد بی‌داد می‌کند که این موضوع غیرواقعی است.

حجت‌الاسلام سید حسین حسینی اضافه کرد: با فساد و مفاسد در کردستان به جد برخورد می‌شود و در این راستا پرونده‌هایی هم تشکیل شده است.

ابراهیم زارعی معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان هم در این جلسه افزود: آموزش کارکنان و مدیران از مولفه‌های بسیار مهمی است که نقش برجسته در کاهش تخلفات دارد چرا که بسیاری از مشکلات به واسطه عدم آگاهی پیش می‌آید.

ماموستا قایق رستمی نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری خواستار افزایش نظارت‌ها شد و گفت: این مهم در توسعه کشور و افزایش اعتماد مردم بسیار حائز اهمیت است.

در پایان این مراسم با حکم حجت‌الاسلام حسن درویشیان، رئیس سازمان بازرسی کل کشور ضمن تجلیل از خدمات حسین مرادی وحدت بازرس پیشین ‌کل استان ، عیسی هواسی به‌عنوان بازرس‌ جدیدکل استان کردستان منصوب  شد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
پایان ماراتن مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور در اهواز با قهرمانی خوزستان
زنجان؛ کاروانسرای نیک‌پی یادگار باشکوه دوره صفوی
مسدود شدن محور طبس -اصفهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ آذر ۱۴۰۴
جهش بزرگ در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر؛ احداث بزرگترین نیروگاه خورشیدی زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تداوم بارش باران و برف و کاهش محسوس دما در استان سمنان
بانخبگان: نخبه ایکنولوژی ایران از مسیر علمی خود می‌گوید.
کاهش بیش از ۱۰ درجه‌ای دما در چهارمحال و بختیاری
نشست کارگروه ملی مدیریت پسماند با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور
تمامی محور‌های چهارمحال و بختیاری باز است
غیرحضوری شدن فعالیت برخی مدارس استان سمنان
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی
تجلیل از افتخار آفرینان کنکور سراسری در زنجان
مهمانی فرشته‌ها در زنجان
پایان جشنواره پانتومیم در زنجان
تداوم نظارت بر بازار شب یلدا در زنجان
هوای برفی اصفهان سردتر می‌شود
سارقان احشام در دام پلیس دامغان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
نگاهی به فیلم‌های امروز تلویزیون
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
انحراف اتوبوس در محور رفسنجان–کرمان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت  (۱ نظر)
امدادرسانی به مصدومان محور شلمزار به شهرکرد  (۱ نظر)