• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۹۸۳۸۴
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۷
ایلام » اقتصادی

اجرای فاز ۲ توسعه پالایشگاه گاز ایلام در مراحل پایانی است

مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام از اجرای فاز ۲ طرح و توسعه پالایشگاه خبر داد و گفت: این پروژه در مراحل پایانی تجهیز کارگاه است و با انجام عملیات این مجموعه توسعه می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ روح اله نوریان روز شنبه اظهار داشت: قرارداد اجرای فاز ۲ این پالایشگاه با شرکت اجرای فاز ۲ توسعه پالایشگاه گاز ایلام در مراحل پایانی استپیمانکار اوایل اردیبهشت سال جاری منعقد شده و هم اکنون در مراحل پایانی تکمیلی تجهیز کارگاه قرار دارد.

وی افزود: در پیگیری‌های انجام شده ماه‌های پایانی سال گذشته، با اختصاص بودجه لازم از سوی شرکت ملی گاز برای فاز دوم پالایشگاه گاز ایلام و برگزاری مناقصه پیمان سپاری بصورت EPC از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران بعنوان مجری پروژه، پیمانکار اجرایی پروژه انتخاب و قرارداد مربوطه با شرکت برنده مناقصه که شرکت جهان پارس می‌باشد منعقد شده است.
نوریان با بیان اینکه از اردیبهشت ماه سال جاری تاکنون پیمانکار تجهیز کارگاه کار خود را در سایت این پالایشگاه آغاز کرده و در مراحل پایانی آن است، یادآور شد: همزمان با این فعالیت مباحث تکمیل اسناد فنی مهندسی بمنظور نهایی شدن مشخصات فنی مورد نیاز از جمله اتمام صحه گذاری مهندسی پایه و بخش از مهندسی تفضیلی و به تبع آن شروع پروسه خرید تجهیزات، اقلام، لوله و اتصالات، شیرآلات، ظروف تحت فشار و مخازن و سایر ملزومات مورد نیاز در پروژه احداث فاز ۲، با پیگیری و نظارت واحد طرح‌های پالایشی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران از سوی پیمانکار مذکور در دست اقدام است.

مدیرعامل پالایشگاه گاز ایلام ابرازامیدواری کرد: فرآیند خرید تجهیزات و به تبع آن عملیات اجرایی پروژه پس از پایان بخش مهندسی پروژه در ماه‌های پایانی سال آغاز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه خوراک فعلی این پالایشگاه به ظرفیت اسمی ۶.۸ میلیون متر مکعب گاز ترش در روز، توسط شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب از میدان گازی تنگ بیجار به پالایشگاه ارسال می‌شود، تصریح کرد: مقرر شده ظرفیت ارسال خوراک از این میدان با عملیات توسعه آن که توسط شرکت نفت مناطق مرکزی بعنوان بالادستی شرکت نفت و گاز غرب در دست اقدام است، به رقم ۱۰.۲ میلیون متر مکعب برسد.

نوریان تصریح کرد: با اجرایی شدن این برنامه به موازات تکمیل عملیات اجرایی و راه اندازی فاز دوم، محصولات پالایشگاه اعم از گاز طبیعی برای مصارف شهری و صنعتی، گوگرد و سه محصول اتان، میعانات گازی و گاز مایع (LPG)، که خوراک مجتمع پتروشیمی ایلام محسوب می‌شود ۱.۵ برابر خواهند شد.

وی گفت: انتظار می‌رود با تلاش همه دست اندرکاران و فراهم شدن منابع مورد نیاز در پایان سال ۱۴۰۳ با به ثمر رسیدن این پروژه شاهد افزایش ۵۰ درصدی تمامی محصولات تولیدی پالایشگاه باشیم.

نوریان یکی از اهداف مسوولان شرکت را توسعه پالایشگاه در قالب فاز ۲ ذکر کرد و افزود: مسوولیت توسعه میدان تنگ بیجار با هدف تضمین خوراک پالایشگاه و پتروشیمی ایلام با نفت مناطق مرکزی بوده و ضمن پیگیری تحقق این مهم، تلاش می‌شود با رفع موانع و مشکلات پروسه عملیاتی و اجرایی شدن فاز ۲ که مجری آن مهندسی و توسعه شرکت ملی گاز است از روال قانونی و جاری، شاهد افزایش تولید ۵۰ درصدی محصولات باشیم.

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شناخت درست دشمن و تقویت قدرت رسانه‌ای لازمه مقابله با سلطه‌طلبی استکبار است
اجرای طرح بنزین سه نرخی در خوزستان
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
آغاز اجرایی شدن طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد
فعالیت ۱۴۷ واحد گلخانه‌ای در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آذر ۱۴۰۴
باران آمد، قزل اوزن جان گرفت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)