• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۸۹۲۵۱
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۴
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
حریرچی:

تا ماه آینده تعداد مبتلایان به کرونا صعودی خواهد بود

معاون کل وزارت بهداشت: متأسفانه تا ماه آینده تعداد موارد ابتلای به کرونا در کشور افزایش خواهد یافت و تا یک ماه و نیم دیگر، موارد مرگ و میر صعودی خواهد بود.

تا یک ماه آینده تعداد مبتلایان به کرونا صعودی خواهد بودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر ایرج حریرچی در ارتباط تصویری شبکه یک سیما با اشاره به اینکه رعایت شیوه نامه‌ها در ۴ استان به کمتر از ۲۵ درصد رسیده است، افزود: پوشش ماسک در اماکن عمومی در ۲۳ استان از ۳۲ استان، زیر ۵۰ درصد است.
وی ادامه داد: با توجه به اندازه گیری میزان تحرک و حرکت مردم در سطح جامعه، رفت و آمد‌های مردم نسبت به شرایط عادی یعنی تابستان سال‌های ۹۶ و ۹۷، هفده درصد بیشتر شده است.
دکتر حریرچی اضافه کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا آخرین لحظه مسئولیت، همه کار‌های لازم را با همه قوا انجام خواهد داد.
معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه نمی‌توانیم همه مسئولیت‌ها را متوجه مردم کنیم، گفت: اگر واکسیناسیون، دچار بدعهدی خارجی‌ها و مشکلات مالی و برخی مسائل داخلی نمی‌شد و زودتر انجام می‌شد چنین وضعی را نداشتیم.
وی ادامه داد: اگر اعمال قانون و حمایت مالی از اقشار آسیب پذیر، بیشتر می‌شد دچار این مشکل نمی‌شدیم.
دکتر حریرچی با بیان اینکه دیروز ۱۱ هزار و ۲۰۰ مورد کرونایی مثبت و مورد مشکوک را بستری کردیم، اضافه کرد: دیروز از ۱۵۳ هزار تخت موجود کشور، ۵۱ هزار و ۵۰۰ مریض کرونا مثبت یا کرونا مشکوک داشتیم.
وی گفت: پیش از این، بیمارستان‌های اصلی کشورمان هم وضعیت اشغال تخت نزدیک صد درصد داشتند و اکنون با اضافه شدن بار یک سومی، شدیداً از نظر امکانات و نیرو و توان نیرو‌ها دچار مشکل هستیم.
آقای حریرچی افزود: پیش بینی چندین مرجع بین‌المللی این است که متأسفانه تا یک ماه آینده، تعداد موارد ابتلاء در کشورمان افزایش خواهد یافت و تا یک ماه و نیم دیگر، موارد مرگ، صعودی خواهد بود و این در حالی است که در داخل کشور هم عامل تشدید کننده تجمع نداشته باشیم، زیرا این ارزیابی با توجه به شرایط عادی انجام شده است.
معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از نظر شیوه نامه‌ها مشکل نداریم، اما اجرای آن دچار مشکل جدی است.
آقای حریرچی با اشاره به اینکه ۶۲ درصد مردم، شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، گفت: گویی مردم دچار لجبازی با خودشان و هر کسی با گروه دیگر شده است.
وی تاکید کرد: مهمترین وظیفه دینی و ملی ما این است که همه ما باید این فکر را کنیم که در این ایام، برای حفظ جان خود و رعایت شیوه نامه‌ها، چه اقداماتی را هر ایرانی باید انجام دهد و چگونه جان ایرانیان، شیعیان و مسلمانان را در این ماه مقدس، حفظ کنیم.
دکتر حریرچی افزود: از طرف حکومت هم اقدامات فوری در اعمال محدودیت‌ها و تعطیلی مشاغلی مانند رستوران‌ها و محل‌های تجمع که در معرض خطر بیشتر هستند انجام شود.
وی با بیان اینکه ظاهراً هیچ وقت توان تعطیلی عمومی از ابتدای شیوع کرونا نداشتیم، گفت: باید امکانات بیمارستانی را تقویت و مسائل مالی را تقویت کنیم.
معاون کل وزیر بهداشت، افزود: یک سوم بیمارستان‌های ما با بیماران کرونایی، اشغال شده است در حالی که بیماران سرطانی و قلبی، عروقی و تصادفی هم بیش از گذشته مراجعه می‌کنند.
دکتر حریرچی بر لزوم افزایش واکسیناسیون تاکید و اضافه کرد: اکنون حدود ۷۳ تا ۸۷ درصد رده‌های مختلف سنی هدف بالای ۶۰ سال را پوشش دادیم؛ بقیه این هدف سنی که مراجعه نکردند، زودتر مراجعه کنند تا به ایمنی فعال ناشی از واکسیناسیون برسیم.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۴۸هکتار عرصه طبیعی رفع تصرف شد
جام جهانی ۲۰۲۶، صعود کلمبیا به مرحله یک هشتم نهایی
تاکید شورای سیاستگذاری معاونت توسعه سازمان غذا و دارو بر بسیج تمام ظرفیت‌ها
شرکت ۱۳ هزار دانش‌آموز اردبیلی در آزمون نهایی
شلمچه آماده میزبانی از زائران عراقی مراسم تشییع رهبر شهید
مردم خراسان‌شمالی افزون بر ۲۲ میلیارد ریال صدقه پرداخت کردند
آغاز فعالیت ستاد بدرقه در کرمان
وداع امت قرآن با رهبر شهید در طنین وحی
برگزاری مسابقات جشنواره خوارزمی در میامی
انتشار قطعه «والصبح» با صدای محمد معتمدی
رونمایی از دیوارنگاره جدید میدان راه‌آهن
حضور پرشور مردم عزادار در مصلای امام خمینی
غرق شدگی جوان ۱۸ ساله در کانال آب جی‌شیر اصفهان
پیش‌بینی رگبار و وزش باد شدید در بر خی مناطق کشور
برگزاری گردهمایی توانمند سازی روستا‌ها
اجرای طرح شهید عجمیان در شهرستان مراغه
صد و بیست و پنجمین اجتماع شبانه مردم فیروزکوه
لیگ یک فوتبال، شکست صدرنشین و برتری مس شهر بابک
نمایشگاه عکس دیدار‌های رهبر شهید با سینماگران
ضرورت حضور مؤثر در فضای مجازی و استفاده از ظرفیت جوانان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادای احترام سران قوا و مسئولان ارشد کشور به پیکر امام شهید
جزییات اعمال محدودیت تردد در مناطق ۲۲گانه تهران در مراسم تشییع پیکر امام شهید
ورود پیکر آقای شهید ایران به مصلی
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۴)
سپاه: به خطای محاسباتی دشمن پاسخی کوبنده‌تر می‌دهیم
ورود پیکر رهبر شهید انقلاب به آیین وداع
پیکر داماد رهبر شهید انقلاب امروز تشییع می‌شود
سرویس دهی قطار شهری خط ۲ در کرج از ساعت ۶ صبح انجام می شود
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۳)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۲)
مراسم ادای احترام شخصیت‌های سیاسی و فرهنگی کشور‌های جهان بر پیکر رهبر مجاهد شهید انقلاب
خودسوزی مقابل مقر سازمان ملل در نیویورک
وداع فرماندهان ارشد نیرو‌های مسلح با فرمانده شهید کل قوا
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۱)
ورود پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی به مصلی تهران
گرامیداشت مجازی فرزاد جمشیدی در صفحه هنرمندان  (۱۰ نظر)
تردد خودروهای مناطق آزاد خراسان رضوی در استان مانعی ندارد  (۴ نظر)
برگزاری کارگاه نقاشی زنده با حضور هنرمندان  (۲ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۴)  (۲ نظر)
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است  (۲ نظر)
توصیه‌های تغذیه‌ای برای زائران مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب  (۲ نظر)
مسیر‌های دسترسی به محل برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید؛ از کدام مسیر وارد تهران شویم؟  (۱ نظر)
تهران ۱۶ تیر تعطیل و ۱۸ تیر عزای عمومی است  (۱ نظر)
ممنوعیت‌های مقطعی تردد در معابر درون و برون شهری  (۱ نظر)
آغاز عملیات احداث طرح تراموای تبریز  (۱ نظر)
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در جاده‌ها  (۱ نظر)
سپاه: به خطای محاسباتی دشمن پاسخی کوبنده‌تر می‌دهیم  (۱ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۳)  (۱ نظر)
تمهیدات گسترده مدیریت شهری برای مراسم وداع و تشییع رهبر شهید ؛ ۴ پهنه پارک خودرو تعیین شد  (۱ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۲)  (۱ نظر)